رفتن به مطلب

حرف رکیک

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

بازم سلام:JC_thinking:

خوبین؟

شما خودتونو از لحاظ عفت کلام چطور ارزیابی میکنید ؟

از هر کس که بپرسی فحش بده یا نه ؟ همه میگن بده ....

اما تو جامعه میبینیم که مردم مدام از الفاظ زشت استفاده میکنن ...

خیلی ها هم میگن اگر ما تو صحبت کردنمون راحت نباشیم یا فحش ندیم . اصلا خوش نمیگذره :w58:

هر چی به نظرتون میرسه بگید دیگه .....

• Like 20
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظر من کسی که ادعا میکنه یک انسانه پس باید واقعا انسان باشه

عفت کلام هم یکی از ویژگیهای انسان بودنه

در واقع خوب حرف زدن و رعایت کردن طرف مقابل ارزش دادن و احترام گذاشتن به خودمونه

متاسفانه خیلی از افراد زمانی که در مقابل فردی کم میارن و نمیتونن حرفشون رو به کرسی بنشینن یا اینکه میخوان جلب توجه کنن فحش میدن

در عصبانیت هم اینطوریه

ولی اصلا کار درستی نیست و اگه اینطور عمل کنیم فقط ارزش خودمون رو پیش دیگران پایین میاریم ودیگه احترام سابق رو در نزد دیگران نخواهیم داشت و یه دیدگاه منفی در مورد ما در ذهن دیگران ایجاد خواهد شد...

• Like 14
لینک به دیدگاه

من تو دلم به خیلی ها ممکنه فحش بدم و حتی فحش رکیک.

اما اینکه به زبان بیارم اون فحش رکیک را یا بنویسمش،خیلی خیلی کم پیش آمده،تقریبا 2 تا 3 درصد.

ولی خوب معمولا چند قشر خاص زیاد فحش میدهند،باز اگه به کسی برنخوره.

1- آدم های عمله و بیسوادی که تازه میان تو شهر.

2- انسان های متعصب مذهبی،که آمپرشون خیلی بالاست.

3- انسان های بی بُنیه و مرفه بی درد،که هیچ قید و بندی در زندگی ندارند،فقط میدونن با فحش ادعای قلدریشون میشه.

4- از سایر طیف ها هم کم و بیش هستند......

• Like 12
لینک به دیدگاه
فحش یعنی چی خوب؟

گفتن یه سری چیزا تو یه سری جاها به یه سری آدما از نظر خود اون آدما فحش نیست و به هم میدند.

:ws6:

درسته

شاید کلمه ای که تو خانواده من یا شهر من و فرهنگ من اصلا فحش حساب نمیشه و یه چیز عادیه تو شهرهای دیگه و مکان های دیگه رکیک باشه

اینم حرفیه:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
فحش یعنی چی خوب؟

گفتن یه سری چیزا تو یه سری جاها به یه سری آدما از نظر خود اون آدما فحش نیست و به هم میدند.

:ws6:

دقیقا منظورم همینه ....

چرا وقتی دوتا دوست با هم هستن . به شوخی به هم فحش ناموسی میدن؟

این چه تفریحیه؟:JC_thinking:

• Like 9
لینک به دیدگاه

اما اینکه به زبان بیارم اون فحش رکیک را یا بنویسمش،خیلی خیلی کم پیش آمده،تقریبا 2 تا 3 درصد.

3- انسان های بی بُنیه و مرفه بی درد،که هیچ قید و بندی در زندگی ندارند،فقط میدونن با فحش ادعای قلدریشون میشه.

ولی به نظر من این جور آدمها که عفت کلام رو رعایت نمیکنن، نباید جزء انسانها حساب بشن

شاید بشر باشن ولی تنسان نیستن...

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم اين فرهنگ فحش رو نفهميدم چيه:ws52:

چند وقت پيش با يه نفر حرف ميزدم خيلي چيزارو فحش نميدونست ولي از نظر منبي ادبي و فحش بودن:banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه

ولی گاهی وقتا پیش میاد به قول میلاد بعضی جا ها هم بضی حرفا فحش به حساب نمیاد من یه همکار دارم که به بچه های خودش که زن دارن هم راحت فحش ناموس میده دیگران بمانند بچه ها به بابا شون فحش ناموس مید اونم وسط بازار

• Like 8
لینک به دیدگاه

چون حرف ندارن که بزنن!خیلی زیاد هم به تربیت خانوادگی ربط داره اکثر همقطارای ما بد دهن هستن!کمتر کسی رو دیدم که از این فضیلت بی بهره مانده باشه!البته گناهی ندارن راههای تخلیه عقده و ارامش بعضیا فحش دادنه!شیرین زبانی جدید:ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه
درسته

شاید کلمه ای که تو خانواده من یا شهر من و فرهنگ من اصلا فحش حساب نمیشه و یه چیز عادیه تو شهرهای دیگه و مکان های دیگه رکیک باشه

اینم حرفیه:w16:

اوهوم..فرهنگا فرق داره خوب

دقیقا منظورم همینه ....

چرا وقتی دوتا دوست با هم هستن . به شوخی به هم فحش ناموسی میدن؟

این چه تفریحیه؟:JC_thinking:

فحش ناموسی رو نمدونم....

کی گفته برای تفریح به هم فحش میدند؟:ws52:

اونا خوب روانیند اگه این کارو میکنند

مثلا شما با دوستت که رودربایستی نداری نشستی یهو بحث یه آدم میشه که بدتون میاد ازش...یه فحشی بهش میدیدن

یکی داره از کنار شما رد میشه فکر میکنه شما دارین واسه تفریح به هم فحش میدین :4chsmu1:

یا مثلا من به دوستم بگم اسکل زیاد ناراحت نمیشه و منظوری ندارم زیاد....میخوام بگم کارش اشتباه بوده فقط

ولی اینو به عمم بگم توهینه

باید دید چرا و کجا گفته میشه اینا:ws50:

• Like 8
لینک به دیدگاه

اسی جان من فکر کنم این موضوع تنها بخشی باشه که نمی شه طبقه بندی کرد....... و همه اقشار تو این بخش می گنجند

مثلا من تو مذهبم، متعصبم اما تو زندگی ام بدترین حرف بی ادبانه ای که زدم بی شعور بوده

• Like 5
لینک به دیدگاه
اوهوم..فرهنگا فرق داره خوب

فحش ناموسی رو نمدونم....

کی گفته برای تفریح به هم فحش میدند؟:ws52:

اونا خوب روانیند اگه این کارو میکنند

مثلا شما با دوستت که رودربایستی نداری نشستی یهو بحث یه آدم میشه که بدتون میاد ازش...یه فحشی بهش میدیدن

یکی داره از کنار شما رد میشه فکر میکنه شما دارین واسه تفریح به هم فحش میدین :4chsmu1:

یا مثلا من به دوستم بگم اسکل زیاد ناراحت نمیشه و منظوری ندارم زیاد....میخوام بگم کارش اشتباه بوده فقط

ولی اینو به عمم بگم توهینه

باید دید چرا و کجا گفته میشه اینا:ws50:

آره دیگه . حالا ما که صحبت های دوستانه در این حد رو منظورمون نبود :icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بعضی ها عادت میکنن یا جامعه یا محیط اطرافش این طوریه یا خانواده .

ولی به هر دلیلی اصلا درست نیست با کسی بد صحبت کنیم. به نظر من توی نشون دادن شخصیت آدما خیلی مهمه.

من چندتا فش بلدم و وقتی به دوستام میرسم که تو حرف زدنشون فش میدن منم فش میدم. اما اشتباه میکنم.

• Like 7
لینک به دیدگاه

کلا من فک میکنم که فحش رو باید تقسیم کرد خب.

یکی اینکه همگی گفتید که مثلا دوتا دوست صمیمی حالا چه از روی شوخی چه از روی تفریح بهم میدن.

یکی اینکه فحش با عصبانیت زیاد داده میشه.ب نظر من این مشکل داره.

یعنی یه انسان دقیقا باید در شرایط سخت بتونه جلو دهنشو بگیره وگرنه در شرایط عادی که کسی فحش نمیده.

برای مشخص شدن اینکه کسی بد دهن هست یا نه باید در شرایط دعوا اونو دید.و ببینی که چه فحشی میده و به شخصیتش پی برد.

• Like 6
لینک به دیدگاه

مثلا من تو مذهبم، متعصبم اما تو زندگی ام بدترین حرف بی ادبانه ای که زدم بی شعور بوده

فکر میکنی متعصبی،متعصب میشه همون بیــتا یا شوان و.....

که وقتی به بن بست برسه،حرفی را قبول نکنه و فحاشی کنه.

در ضمن متعصب چیز خوبی نیست که الان گفتی من متعصبم. :banel_smiley_4:

متعصب همون متحجر است و هیچ فرقی باهم ندارند.

شما یک آدم مذهبی هستی که مذهبت را دوست داری و نظرت هم محترم. :icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

ولی به هر دلیلی اصلا درست نیست با کسی بد صحبت کنیم. به نظر من توی نشون دادن شخصیت آدما خیلی مهمه.

من چندتا فش بلدم و وقتی به دوستام میرسم که تو حرف زدنشون فش میدن منم فش میدم. اما اشتباه میکنم.

خوبه ادم همه چیزو بلد باشه ولی به کار نبره شما هم فحش زیاد بلدی ولی فک کنم چن تاش ورد زبونته یا یه جورایی تکه کلام زشته برا استفاده در لحظات بحرانی

• Like 6
لینک به دیدگاه

من دوست ندارم به کسی فحش بدم. اگر کسی هم اینکارو بکنه شدیدا برخورد میکنم باهاش.

دوستام مثل نقل و نبات فحش میدن به هم ولی من نه به کسی فحش میدم نه این اجازه رو به کسی میدم. حالا شوخی باشه یا جدی.

البته در موارد نادری که کنترل از دستم خارج باشه به زمین و زمان فحش میدم و عین خیالم نیست ولی قطعا بعدش پشیمون میشم. ولی الکی بد دهنی نمیکنم. چون واقعا رفتار زشتیه. بعضی وقتها میبینم پسرا تو خیابون با صدای بلند همدیگه رو فحش های ناموسی ناجور میدن از طرفی زن و بچه مردم هم میشنون از عصبانیت جوش میارم. یه بارم با خانمم داشتم میرفتم دو تا پسر بچه دبیرستانی داشتن همدیگه رو زیر و رو میکردن دیگه جلو خودمو نتونستم بگیرم. گوش جفتشونو گرفتم نفری یه اردنگی نثارشون کردم. بهشون گفتم خجالت بکشید شاید خواهر و مادر خودتون تو خیابون باشه و بشنوه که دارید حواله شون میکنید. بندگان خدا نادم شدن رفتن. :ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه
ولی گاهی وقتا پیش میاد به قول میلاد بعضی جا ها هم بضی حرفا فحش به حساب نمیاد من یه همکار دارم که به بچه های خودش که زن دارن هم راحت فحش ناموس میده دیگران بمانند بچه ها به بابا شون فحش ناموس مید اونم وسط بازار

مسلما هر کس بد دهنه ... میگه که اینا که فحش نیست

اما در واقع داره کارشو توجیه میکنه :JC_thinking:

آقا وحید همینجوری خیلی دوست دارم :icon_redface:

این که آدم قبول کنه کارش اشتباهه . خودش بزرگترین پیشرفته

کلا من فک میکنم که فحش رو باید تقسیم کرد خب.

یکی اینکه همگی گفتید که مثلا دوتا دوست صمیمی حالا چه از روی شوخی چه از روی تفریح بهم میدن.

یکی اینکه فحش با عصبانیت زیاد داده میشه.ب نظر من این مشکل داره.

یعنی یه انسان دقیقا باید در شرایط سخت بتونه جلو دهنشو بگیره وگرنه در شرایط عادی که کسی فحش نمیده.

برای مشخص شدن اینکه کسی بد دهن هست یا نه باید در شرایط دعوا اونو دید.و ببینی که چه فحشی میده و به شخصیتش پی برد.

در مورد این جمله ای که با رنگ مشخص کردم ...

اتفاقا همین برای من عجیبه که چرا دو تا دوست از روی شوخی و تفریح و در شرایط عادی به هم تیکه های رکیک میندازن؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
خوبه ادم همه چیزو بلد باشه ولی به کار نبره شما هم فحش زیاد بلدی ولی فک کنم چن تاش ورد زبونته یا یه جورایی تکه کلام زشته برا استفاده در لحظات بحرانی

زیاد شنیدم مخصوصا توی رانندگی . مخصوصا راننده اتوبوس وتاکسی:icon_pf (34):

اما فقط شنیدم توی مغزم نیست حتی بخوام بگم هم باید کلی فکر کنم. چندتاش خوب وقتی هی بهم گفتن اکثرا هم به شوخی بهم میگن منم ورد زبونم شده . مخصوصا برای چندتا آدم خاص.

مثل خفه شو یا غلط کردی در همین حد .

البته توی اصفهان کلمه خره خیلی زیاد هست. چه اول جمله چه آخر جمله . البته من نمیگم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...