Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :1238: شوخ و شیطونه فک کنم یه کم در داشتنه دوست دختر زیاده روی میکنه بعضی وقتا بد جنس میشه ... گاهیم یه کم مراعات خانما رو نمیکنه و مثل پسرا باهاشون حرف میزنه! بعضی وقتا اصلا اعصاب مصاب نداره معمولا خودشو سانسور نمیکنه ولی خب بعضی وقتا خوبه که اینکار و بکنه فک میکنم آدم با معرفتیم باشه .... رو هم رفته من بدی ازش ندیدم موفق باشی اتروس جون ( اون جمله صورتیه رو گفتم واسه تی شرتی که برام زدیا دیگه بی حساب شدیما گفته باشم ) اون تیشرتی که من برات زدم با یه خط دو خط صاف نمیشه حله آبجی:rose: بعد من بخوام خودمو سانسور کنم چه حرکتی باید بزنم چرا تهمت میزنی:brodkavelarg:من کی زیاده روی کردم من با همه دوستم پسر و دختر ندارهفقط یکم دخترارو بیشتر دوست دارم:brodkavelarg:اونم به خاطر اینکه گاه دارن سایه مردی باید بالا سرشون باشه،بالاخره کلی مسائل دیگه:brodkavelarg:اعصاب مصاب رو خوب اومدی :w72: اوممممممممممممممممممپسره ديگه؟ پسر خيلي خوبيه... به نظرم خيلي احساساتيه به حرف بقيه اهميت ميده...تو بحثا خود راي نيست! بازم چيزي به ذهنم رسيد ميگم اوممممممت واسه چیه مگه خوراکی یا لواشک دیدی پسره دیگه یعنی چیمیخواستی دختر باشم داری تعارف میکنیا....:w72: خیلی برخورد نداشتم باهاش ولی شیطونه خیلی :دی البته به نظر بقیم احترام میذاره اسپمر هم هست :دی ایشالا یه برخورد فیزیکی باهت میکنم از خجالتت در میام:brodkavelarg:یه پست نشون بده من اسپم کرده باشه ؟؟نه نشون بده دیگه مرسی عزیز:w72: چی بگم:JC_thinking: حسهای عجیبی داره :viannen_38: بزار باشه حالا هیچی نگو...چی میتونی بگی ؟؟؟:w00: نه جدا چه حسهای عجیبی دارم؟به چی دارم ؟یا به کی دارم؟ خب من هم این پست رو رزرو می کم اما به دلیل درخواست خود صاحب تاپیک فعلا بهش رحم می کنم و تحلیلش نمی کنم تا فردا :167: . من فقط درخواست آب دارم من فقط آب میخوام؟؟؟ من یادم نمیاد گفته باشم بهم رحم کنی ای بابا میبینی دنیارو دوباره دو روز به مادر طلا خندیدیم واسه ما دور ور داشت تو هیچی از من نداری ؟؟ کووو مدرک بیار من بچه بدیم :w00: ولی جدا" طلا این روزا داره میکشه پایین گرون شده حسابی قدر طلاهاتون رو بدوننین ما که یه طلا بیشتر نداریم(پاچه خواری طلا:w42:سپیده):w72: :rose:منتظر نظرات وانتقادات کوبندتونیم مثل یه مرد زیر سنگ آسیاب . اااااا به به من چون استعدادم تو تحلیل کمه فعلا چیزی نمی گم بعدا ویرایش می کنم به به..... آره بزار باشه بعدا زیاد میشهیا تقلبت خوب میشه..زرنگ کوجایی؟؟؟:w72: 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پسر خوبی بیدخوب بحث میکنه تاپیکاش بد نیس با مدیرای تالار آزاد قبلا مشکل داشت الان نمیدونم از انتقال تاپیکاش ناراحت میشد الان ظاهرا عادت کرد! به من و حامد تیکه زیاد انداخت قبلا جدیدا دیگه نمیگه! در کل برام محترمه با گوشی پست دادم شرمنده شکلک ندارم بذارم! شما لطف دارین با زحمتهای ما ازون وقتی که من اومدم همش تو آشپزخونس داره تاپیکای من رو حذف میکنه و میفرسته هوا عزیزید خواهرم :rose: شقایق خانوم ومن به خاطر یکسری از قوانین باهم مشکل پیدا کردیم جوری شد که من میخواستم واقعا توی این فروم نیام ولی دوستان عزیز و رفیخ رفخا گفتن نه..... دست نگهدار.... نروووووو که منم نرفتم واسه همین مسئله یه سری دوستان میگن زود رنجم یا زودی بهم بر میخوره ولی ...انصافا ...حالا گذشته دیگه مهم نیست :icon_gol: خلاصه کاشکی ماهم iphoneداشتیم باهاش کانکت میشدیم آپدیت میشدیم..... مرسی شقایق جان عروسی بچت جبران کنیم:w72: نمیتونم واسه حرفام مدرک بیارم اتروس جون اما تو ذهن من این شکلی هستی :به دین خودت عمل میکنی . یعنی حس میکنه که منطق بهترین دینه خدای خودتو داری و واسه خودت کلی باهش صمیمی هستی فک میکنی بعضی هنجارها تو جامعه اشتباس و باید فرهنگ جدید جایگزینشون بشه انسان شاد و با طراوتی هستی اما کمی شیطون و خبیس به نظر میای فک میکنم انسان رکی هستی و زیاد با کسی تعارف نداری میگم با اینکه فک میکنم زیاد نمیشناسمت اما چون تحلیل شخصیت دوس دارم زیاد گفتم امیدوارم اشتباه نگفته باشم و ناراحتم نشده باشی راستییی ای پسر گل ، ای مخ ، ای دکتر ، ای ... تیشرت میخوام بهت تبریک میگم از تو تاحالا زیبا تر کسی مرا نه تحلیله خوشم اوممدد باریکلا.... ای مرد راستین تیشرت برای تو کم است کت وشلواری زیبا شایسته توست:w72:. درود بر آتروس،مرد بزرگوار. اول از همه معنی اسمش را نمیدونم،همون آتروس آدم برفی تو کارتون تابالوگا هستی؟ تعریف و تمجید ها بسیار و انسانی وارسته. اما انتقادها: 1- خیلی زود عصبانی میشه و تصمیم میگیره و بعضا قهر میکنه،هرچند بعدا پشیمان میشه. 2- یک کم تاپیکی که میزنه شلوغه،یعنی شکلک و عکس زیاد و تو هم تو هم استفاده میکنه. البته سبک جالبیه،اما زیادیش چشم را خسته میکنه. 3-تاپیک های جدی میزنه،اما بعضی جاها از یکسری بحث ها فرار میکنه،نمیدونم چرا. در کل آدم باحالی هستی و به قول پیرمرد خسته شهر،پیر شی جوون. دروود دروود... معنی اسممو که گفتم تو تاپیکهای قبل در مورد دوم شلوغ کردن واسه این میزنم از یه نواختی در بیاد من از پستی که توش شکلکه بیشتر منظور طرفم رو میفهمم واسه همین سعی میکنم حسی که القا میکنم دیداری باشه نه نوشتاری مورد دوم رو نمیدونم حتما اینجوری بوده ولی تا جای که متونم سعی میکنم این مسئله پیش نیاد و اگر برگشتی بوده به خاطر خیلی مسائل بوده که حل شده نه اینکه پشیمون شده باشم مورد سومم حق با توست بعضی وقتها احساس میکنم توی برخی موضوعات در صورت ادامه بحث به جایی نمیرسم واسه همین از جواب دادن منصرف میشم و ممکنه بعضی وقتها هم اطلاعاتم در مورد موضوع تاپیک کم باشه بنابراین ترجیه میدم از اون تاپیک ها استفاده کنم و نقش خواننده داشته باشم تا نویسنده در هر صورت تا جایی که بتونم در بحث ها شزکت میکنم ولی داداش اسی مطمئن باش فرار نمیکنم:w72: منم دعوت نکرده پس هیچی نمی گم درباره اشخب حالا دعوتم کردی آمده ام:4chsmu1: خب آتروس کیه چیه خوردنیه پوشیدنیه......... یعنی چی میتونه باشه این وقت شب:banel_smiley_52: آهان فهمیدم همون عاشق چشم قشنگه هست یه فروند پسره که به دنبال عشق گمشدهش میگشت که بالاخره پیداش کرد:JC_thinking: و شرینیشم نداد بما بخورم آخرش:viannen_38: خب پسره خوبیه رک و روراست هست مهربونه با خانمها میونش خوبه:icon_pf (17): برای آدمها ارزش قایله هیچی تو دلش نیست چون نمیذاره چیزی توش بمونه همه رو سریع میریزه بیرون با هیچ کسی تعارف نداره احساساتیه تحملش در حد متوسط روبه پائینه زودی ناراحت میشه شیطونه بحثهایی که راه میندازه خوبه و نکته ای هست تی شرتهای جدیدشونم قشنگه بمنم یکیشو قراره بده:girl_yes2: توی کار بوتیک و تولید پوشاکم هست راستی یادم رفت بگم تفلدشم همین ماهه ولی من نیدونم چه روزیه بهرحال تفلدت مبارککککککککککککککک باشه پس جزو دوستای گله منم میتونه باشه چون اکثرشون اردیبهشتی هستند ........... دیگه باقیشو وقتی یادم اومد میام میگم به به دخمل خودمون:brodkavelarg:حالا من چیم دیگه؟ به قول بیتاب چرا من باید دنبال چشمهای نا محرم بگردم خلاصه که پیداش نکردم منصرف شدم چون همچین آدمی نیست اگه باشه اینجا نیست واحد شمارش انسانم نفره فروند چیه خوبه من بگم تو یه فقره سفید برفی؟؟؟ ولی با این تحلیلت فعلا تو نفر اولی در گرفتن تیشرت اهدایی:aghosh::w72: 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به دخمل خودمون:brodkavelarg:حالا من چیم دیگه؟ به قول بیتاب چرا من باید دنبال چشمهای نا محرم بگردم خلاصه که پیداش نکردم منصرف شدم چون همچین آدمی نیست اگه باشه اینجا نیست واحد شمارش انسانم نفره فروند چیه خوبه من بگم تو یه فقره سفید برفی؟؟؟ ولی با این تحلیلت فعلا تو نفر اولی در گرفتن تیشرت اهدایی:aghosh::w72: به کسی نگی ها نفر برای شمارش شتر کاربرد داره فروند هم میدونستم برای شمارش هواپیما هست ولی چاره ای نبود بهتر از نفر بود دیگه فقره هم برای چک هست باز بهتره دستت درد نکنه کی بیام بگیرم خوشجل باشه ها :wubpink: 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :1238: بزار باشه حالا هیچی نگو...چی میتونی بگی ؟؟؟:w00: نه جدا چه حسهای عجیبی دارم؟به چی دارم ؟یا به کی دارم؟ :w72: به من حسه عجیب داری حسه اینکه تهران نیستم خدایی این حس رو از کجا آوردی؟ 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :1238::w00: ولی جدا" طلا این روزا داره میکشه پایین گرون شده حسابی قدر طلاهاتون رو بدوننین ما که یه طلا بیشتر نداریم(پاچه خواری طلا:w42:سپیده):w72: :rose:منتظر نظرات وانتقادات کوبندتونیم مثل یه مرد زیر سنگ آسیاب . :w72: این چی بود آخه؟؟؟؟:ws28: یه لحظه اینجوری شدم :jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به من حسه عجیب داری حسه اینکه تهران نیستم خدایی این حس رو از کجا آوردی؟ اون که عجیب نیست حسمه ولی بالاخره حسم به یقین تبدیل میشه ..صبر کن... این چی بود آخه؟؟؟؟:ws28: یه لحظه اینجوری شدم :jawdrop: خب به سپیده (مادر طلا)بگین میخواد اسمه بچش رو بزاره طلا .. من هی میگم ضایس میگه نه ..میگم سوء تفاوت میشه میگه نه.. میگم..میگه نه.... اصلا من هیچی دیگه نمیگم به کسی نگی ها نفر برای شمارش شتر کاربرد داره فروند هم میدونستم برای شمارش هواپیما هست ولی چاره ای نبود بهتر از نفر بود دیگه فقره هم برای چک هست باز بهتره دستت درد نکنه کی بیام بگیرم خوشجل باشه ها :wubpink: حالا سیریش نشو دیگه ..یه چیزی گفتیم شما ...14 تیر خوبه؟؟ خب واسه تو شاخه قشنگ تره یه شاخه سپیده 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کدومشو میخوای برات بخرم متولد اردیبهشت زمرد سبز ، گل زنبق دشتی ، کیف پول ، وسایل مذهبی ، دوربین شکاری ، آلبوم تمبر کتاب جیبی ، کتاب های رومیزی ، سبد پیک نیک ،روغن و وسایل حمام ،انواع سی دی نرم افزارهای کامپیوتر ، وسایل تزئینی سرخپوستی یه چیز دیگه هم جا مونده بذار بگم تا یادم نرفته یکم زیادی تنهاست برای همینم شلوغ بازی در میاره توی اون معادن تاریک چکارمیکنی ؟ سختی زیاد کشیده .... ............ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اجازه اجازه:mrsbeasley: من یادم رفت بابت تی شرت تشکر کنم :w72: تازشم مال من به شدت پارتی بازی بود! کلا خیلی آقایی خانومی از خودته! 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اون که عجیب نیست حسمهولی بالاخره حسم به یقین تبدیل میشه ..صبر کن... میزنم تو سرتاا :w00: میخوای بیا خونمونو بت نشون بدم 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زیادباهاش سروکارنداشتم به پستهای من سرنمیزنن معمولاتو گفتگوی آزاد دیدمش وتالار معدن خوب رشته ش هستش دیگه!!امافکرکنم دارای روابط عمومی قوی باشه زیادباپسرها کارنداره قرمه سبزی دوست داره عاشق نوشیدن چای معمولاشب زنده داره روحیه شادی داره همین! مهندس به ماهم سربزن 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممم بر آتروس كبير برم سر اصل مطلب پسر خوبيه بديه ازش نديدم كمي زود تلافي ميكنه رفتم تو تالارشون پست زدم سريع منشا تايپيكام رو پيدا كرد با قشونش لشگر كشيد به سمت برقيها:167: آتروس بگم يكم خسيسي يا نگم من دلم از اين تيشرتها ميخواست به ستي داد اونم پوشيد اومدتو تالار اما به من نداد .......سنگ دل پسر خوبيه ميشه باهاش شوخي كرد .......يه چشم خيلي خوشمل تو امضاش بود كه در به در دنبال صاحبش بود دل رحمه .....مهربونه .....خداشو خيلي دوست داره و باهاش صميميه ..... فقط يه كارش زشت بوده عكس عشقش رو گذاشته تو پروفايلش نميگه نامحرم ميبينه اينجا پسر عزب زياد رد ميشه خوبيت نداره از همه مهمتر ارديبهشتي ..............من عاشق بچه هاي ارديبهشتم ......ماهند گلند ..... در آخر ميگم ان شاالله كه زنده باشي و به تمامي امال و ارزوهات برسي 11 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شوخ ، شیطون ، شلوغ و پرانرژی ، مهربون و در کل باحال یه تیشرت خوشگل هم پیشش دارم هنوز بهم نداده :w821: 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتروس؟ اه اه این بچه تخس بداخلاق سرباز رو میگید؟ پسر با ظرفیت واهل دلی هست خوش خنده ودارای روحیه منعطفی هست میتونه بخنده وبخندونه ومیتونه تحت تاثیر قرار بگیره یه خورده کم تو شرایط خاص وسخت وبغرنج قرار گرفته(فکرمیکنم البت!)برا همین تطابقش با تغیر شرایط براش زیاد اسون نیست عصبانیتش انی هست ولی بخاطر یه چیزگنده درون خودش زود فراموش میکنه میفهمه واطلاعاتش نسبت به خیلی چیزا خوبه رشته سختی رو داره ادامه میده وامیدوارم به اون چیزی که فکرمیکنه تهش بهش میتونه برسه حتما برسه ولی نباید فراموش کنه زندگی یک بازی سادست که ماها دوست داریم پیچیدش کنیم! درکل پسر دوست داشتنی وتو دل برویی هست والبته زیاد سربسر دخترا میزاره که باید ازاین قضیه یخورده :banel_smiley_52: چون اگه کودتا کنن بانوان وای به حال پسر مورد نظر که میگه پودر شده مورد نظر دردسترس نمیباشد!! ارزوی شادی وشادکامی برای پسر خوش ذوق انجمن 11 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :1238: من فقط درخواست آب دارم من فقط آب میخوام؟؟؟ من یادم نمیاد گفته باشم بهم رحم کنی ای بابا میبینی دنیارو دوباره دو روز به مادر طلا خندیدیم واسه ما دور ور داشت تو هیچی از من نداری ؟؟ کووو مدرک بیار من بچه بدیم :w00: ولی جدا" طلا این روزا داره میکشه پایین گرون شده حسابی قدر طلاهاتون رو بدوننین ما که یه طلا بیشتر نداریم(پاچه خواری طلا:w42:سپیده):w72: :rose:منتظر نظرات وانتقادات کوبندتونیم مثل یه مرد زیر سنگ آسیاب . به جای آب باید مرگ موش بهت بدم که این قدر دیوار حاشات بلنده یادت نمیاد ؟ این از عوارض سن نود و چند سالگیه :there: اون بچه فقط به درد خودت می خوره آخرش از نفرین های من خدا سوسکت می کنه ایشاا.... 2 سال اضافه خدمت بخوری که این قدر گیر ندی به این کاربری من:ws21::ws21::ws21: این چی بود آخه؟؟؟؟:ws28: یه لحظه اینجوری شدم :jawdrop: این جناب بی سلیقه بیماری مردم آزاری داره اون هم از نوع حاد :3384s: زیاد به دل نگیر خب به سپیده (مادر طلا)بگین میخواد اسمه بچش رو بزاره طلا .. من هی میگم ضایس میگه نه ..میگم سوء تفاوت میشه میگه نه.. میگم..میگه نه.... اصلا من هیچی دیگه نمیگم بچه کجا بود ؟ :w00: من یه چیزی گفتم تو هم باور کردی! چقدر خوشحالمون می کنی اگه دیگه حرف نزنی :vahidrk: همش آلودگی صوتی ایجاد می کنی ___________________________________ این پست اسپم نیستـــــــــــا اگه نمی گفتم غمباد می گرفتم . 6 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوست خیلی خوبم آتروس، با مرام و لوطی، پر انرژیه و انرژیشو منتقل میکنه، شاد، شوخ، رک و روراست، کلا با همه راحته، باجنبه و باظرفیت، زود جاشو پیشه همه باز میکنه، خیلی خوشتیپه(خوش بحال دوست دختراش) اگر روی اهدافش تمرکز کنه آدم خیلی موفقی خواهد بود.(البته اگر در یک کشور شایسته سالاری زندگی کنه موفقتر میشه) آتروس جان پیروز باشی 9 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیلاااااام بر آتروس خان! خیبی شما؟ آتروس آتروسه دیگه ،تحلیل نشدنیه یکم! مبهمه! دقیقا نمیدونم چجوریه. مهربونه ، به قول قدمیا با مرامه و سبک حرف زدنشم مثه آدمای با مرامه! یکم کم حوصله است! شوخ طبعه ولی احساس میکنم برخلاف چیزی که نشون میده در واقعیت آدم آرومی باشه! آی آدمه بد قولیه، آی بد قوله ، آی بدقوله (البته خیلی مطمئن نیستم هیچ انتقاد خاصی ازش نداشتم واسه خالی نبودن عریضه گفتم) در کل پسر خوبیه! جنس تیشرتاشم خوب تحلیلش کنین شاید قسمت شمام شد! در پایان قابل توجه دوستان عزیز من اسم واقعیشو میدونم هر کی دوس داره بدونه همین جا مطرح کنه!با تشکر 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام:flowerysmile: خوب من بگم:mrsbeasley:بذار یکم فکر کنمممممممممم نه من که بدی ندیدم و امیدوارم نبینم مرد بزرگیست خدا واسه مامان بابا و خانم بچه ها نگرش داره 5 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوووم با مزس کلا با مزس دیگه خو دیگه شیطونه:persiana__hahaha: باحاله اخ اخ زود واکنش نشون میده که اصلا خوب نیست با دوست دخترش قهر کرد همرو خبر دار کرد (اول فکر میکردم دوست داری تاییدت کنن بعد فهمیدم نه اینطوری نیستی و کلا برعکسه کاری به نظر دیگران نداری) ولی خدایش چرا تا یه چیز میشه سریع واکنش نشون میدی شلوغش میکنی باجنبس (واسه همین دارم با خیال راحت هر چی تو ذهنمه مینویسم) اخ مهربانم هس راسی... تاپیکه دروغه سینزده زد به همه پیام خصوصی داد که کسی جدی نگران نشه:girl_in_dreams:(افرین) :4uboxsmiley: 7 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در پایان قابل توجه دوستان عزیز من اسم واقعیشو میدونم هر کی دوس داره بدونه همین جا مطرح کنه!با تشکر خوب بگو همه بدونن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده