MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ فارسی حرف بزن ببینم چی میگی؟فحش ندی؟ چرا. فحش های ناموسی دادم. برو به حال خودت بسوز 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ نه اگه تو عالم رفاقت آموزش میدی هستم. دختر جان گوجه شده کیلویی 30000 ریال، رفاقتی چیه؟ زن و بچه ما نون نمیخوان مگه؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ سکومت ؟:ws28::ws28: حامد یاخجی کار و کاسبی یولا سالمیسان هااا. شریک قبول الیرسن ؟ نخیر باهالیخده ایسرائیلده حمله الیجخ مجبوروخ آذوغه ییغاغ 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ دختر جان گوجه شده کیلویی 30000 ریال، رفاقتی چیه؟ زن و بچه ما نون نمیخوان مگه؟ ما هم نداریم بدیم. والا دریغ نمیکردیم. چرا. فحش های ناموسی دادم. برو به حال خودت بسوز مه ناموسه ره چیکار دارنی؟ منم به زبون شمالی جواب دادم. 5 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ سلام اولسون سیز عزیز باجی قارداشلاریما چوخ خوش گلیبسیز گوروم بیرانی گونده بیربله شولوغ الیسیز یا یوخ؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ تالارین کوکی ترکدی هچ ماشا...چوخیده مرنددلیدی اِلریم بوجور گدسیز راحت بیر تیم تشکیل وررسیز:icon_pf (17): ورو تتختيه گوز در مسين پاخليخ الميسن تبريز لي؟ 3 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ salam arkadashlar man da Torkam MARAND shahrindan yashaSin azarbayjan YASHASIN TIRAXTOR khosh buldunuz akardash esiz? yashaseeeeeeeeeeen trakhtuuur 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ دختر جان گوجه شده کیلویی 30000 ریال، رفاقتی چیه؟ زن و بچه ما نون نمیخوان مگه؟ والاااااا باهالیخدی نخیر باهالیخده ایسرائیلده حمله الیجخ مجبوروخ آذوغه ییغاغ :ws28: هاواغاجان ییغاجسان ؟ ییغیسان نولسون ؟ آپاراسان قبیره ؟ با هم تقسیم الساخ بهتر دی ! ما هم نداریم بدیم. والا دریغ نمیکردیم. مه ناموسه ره چیکار دارنی؟ منم به زبون شمالی جواب دادم. حالا میخوای یه فحش رکیک بدم که دیگه نوندیشان نیای ؟ سلام اولسون سیز عزیز باجی قارداشلاریما چوخ خوش گلیبسیز گوروم بیرانی گونده بیربله شولوغ الیسیز یا یوخ؟؟؟؟ هن بابااااااا 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ حالا میخوای یه فحش رکیک بدم که دیگه نوندیشان نیای ؟ اگه این کارو کنی که تا عمر دارم مدیونتم. معتاد انجمن و نت شدم بدجوری. 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ اگه این کارو کنی که تا عمر دارم مدیونتم.معتاد انجمن و نت شدم بدجوری. من یه چیزی گفتم، تو چرا باور کردی. من خودم دنبال یه راهی هستم از نت دست بردارم. نمیشه. هیچ راهی نیست. تا ابد اینجا درگیریم ! 1 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ khosh buldunuz akardashesiz? yashaseeeeeeeeeeen trakhtuuur استغفر الله باجی Aved arkadash eiym 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ من یه چیزی گفتم، تو چرا باور کردی.من خودم دنبال یه راهی هستم از نت دست بردارم. نمیشه. هیچ راهی نیست. تا ابد اینجا درگیریم ! گیر افتادیم اینجا. 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ استغفر الله باجیAved arkadash eiym استغفر الله ربی و اتوب الیه. یا رب العالمین مرتضی هاواخ کلیسن مرنده ؟ ساعت نچه ده ؟ گیر افتادیم اینجا. همینو بگو والا. وابسته شدیم شدید ! 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ استغفر الله ربی و اتوب الیه. یا رب العالمینمرتضی هاواخ کلیسن مرنده ؟ ساعت نچه ده ؟ همینو بگو والا. وابسته شدیم شدید ! :there: شاید بزرگ شیم یادمون بره نواندیشانو. 1 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ نعوذ بالله اتو بو الیه 5shanbe aksham , sa'at 10 maradaiyam.! 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ :there:شاید بزرگ شیم یادمون بره نواندیشانو. البته بعد از اینکه عمرمون رو حیف کردیم نعوذ بالله اتو بو الیه 5shanbe aksham , sa'at 10 maradaiyam.! السلام علیکم و رحمت الله و برکاته یا رب العالمین من میدانی سوپوریرم، سنده تز گل. منتظرم 1 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ اگه این کارو کنی که تا عمر دارم مدیونتم.معتاد انجمن و نت شدم بدجوری. اله جانيناااااااان ميخواي ترك كنييييييييي؟ ايستسن اليسن(اگه بخواي ميتوني) من خودام معتاد گوشي و اس بودام الن ترك كردام سالي به ياد گوشي نميفتم بخواي ميشه 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ Iller boyu hesretimi duymaz oldunIller boyu kederimi de bolmedin deCox vaxt guldum agliyaraq icin-icinBirce gozle goz yawimi silmedin de Soyuqlugun buz olanda yanagindaNefesinle bawqasini isitmisenSensizlikle yawadiqca otagimdaSen de meni bir otaqda itirmisen Bes bilmirdin hesretinle uryimeHesretini... 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ اله جانيناااااااانميخواي ترك كنييييييييي؟ ايستسن اليسن(اگه بخواي ميتوني) من خودام معتاد گوشي و اس بودام الن ترك كردام سالي به ياد گوشي نميفتم بخواي ميشه نع. میخوام ترکی یاد بگیرم. یادم میدی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده