محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ساغول یلداش سنینده ابتین خیر وساغلیق ارزی الیرم هامزا 3 لینک به دیدگاه
sheydaie 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عزیز یولداشلاریم سلام اولسون سوزه یاشایین و ساق اولون که دیلیمیز هر یرده زنده و ایاق اوسته ساخله یر سوز ترکون صفاسی و وفاسی هچ بیر یرده یوخدور پس یاشاسین ترک ملتیمیز. 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ موقدس اولکه مین شانلی یوردومون قاریش-قاریشیلا تانیشام ایندی داغینا-دوزونه چیلنمک اوچون بولودلاردان ائنن یاغیشام ایندی 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ Biçarə gözüm hər gecə sənsiz baxar ağlar Göz yaşlar olduzlarıbir bir bir sayar ağlar Sən ayrılıqi sevildin – ama gecə günüz Dəftərdə qələm şərh fəraqun yazar ağlar 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ نه قدر حالیم خراب اولور او وقت کی گورورم هیچ کیم آذری دیلین تایپیکینده شیرکت المیر!!! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من che یاخجیام! اوزون نجسن؟؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ منده یاخجیام..درس اوخومایدان یورولدوم قاشدیم بورایا... 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ ساغول. سن هارالیسان؟ تبریز؟؟ اردبیل؟ یا ارومیه؟ 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من تبريزليم ............ سن هاراليسان؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ لهجن اصلا تبریز لهجه سننبنزمیرده:دی من ؟ مشخصاتیمدا یازیپدا...اورمیه لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلام عزیز دوسلاریما شاد یاشیسیز... 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ یاشاسین سیزین کیمی تورک دوسلاریم 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ حیف شد من اینجا هیچی نه بفهمم نیتونم اسپم کنممم!:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده