soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ اخه یاد یه چیزایی افتادم! منم میخوام از این تاپیکا بزنم! مثلا برو بچه های کوچه بازار تهرونی بپرن تو! هااااااا! باشه فکر خوبی!! فکر کنم اونوقت همه جمع میشن تو تاپیکت... 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ من سئويرم آذربايجان ائليني، اؤيره نيرم اونون شيرين ديليني، بو ديل اجداديمين حيات سسي دير، اودلار يوردوموزون اود نفسي دير! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ بهههه آق میلاد میبینم که مث خودم در دو سمت فعالی! 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۸۹ ایمان موشتری سی امان آللا ه یئنه شئیطان گه لیب ایمان آپارا قورویون قویمایین ایمانیزی شئیطان آپارا مه نیم اینسانلیغیمین گؤر نه حاصاری یاوادیر کی گونوز غولی بییابان گه لیر اینسان آپارا خه رمه نی ساققیزا ساتدیخ نه یامان چه دچی دی بو هئی گه لیر که نده بیزه ده رد وئره ده رمان آپارا چؤره گ آلمیش الینه آج نئجه طاقه ت گه تیسین ائله بیر یاز گئجه سی قیز گه لیب اوغلان آپارا آرادان بیرده بیزی بؤلسه له ر اربابلاریمیز قورخورام قویمویالار ته ربیزی تئهران آپارا قارا طوفان کی گه لیب خالقلا شوخلوخ ائله مه ز سئل گه ره ک ائل داغیدا ائو ییخا ائیوان آپارا بو قارانلیغ گئجه له رده قاپیمیز پیس دؤیولور نه بیلیم به لکه اجه ل دیر دایانیب جان آپارا سه لقه لی اوغرو تاپیلمیشسا بو باشسیز یئرده "شه هریار"دان دا گه ره ک بیر دولو دیوان آپارا لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ مرحبالار عزیز وسوینچلی ارکاداشلاریما هوش بولدوک هپینیزی 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ ایهام داره آذری ها من که آبانی هستم ولی آذری نیستم آذری ها (آذربایجانی ها) واقعا آدم های باحال و با مرامی هستن.. یکیش بابایی خودم عزیز دلمه 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ مرحبالار عزیز وسوینچلی ارکاداشلاریماهوش بولدوک هپینیزی مرحبا..سجاد کاردش ناسیلسان ..... لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ من ديليمدن دانيشديم اونو منه دان دئدين من ائليمدن دانيشديم من جواب قان دئدين آرخاندا من دايانديم اؤزگهلره جان دئدين سوردوم چارا درديمه درمان اوچون يان دئدين حاق سؤز دئمك ايستهديم خوروز كيمي بان دئدين سئوديم آخير يوردومو نيه منه پان دئدين؟ 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ من ديليمدن دانيشديم اونو منه دان دئدين من ائليمدن دانيشديم من جواب قان دئدين آرخاندا من دايانديم اؤزگهلره جان دئدين سوردوم چارا درديمه درمان اوچون يان دئدين حاق سؤز دئمك ايستهديم خوروز كيمي بان دئدين سئوديم آخير يوردومو نيه منه پان دئدين؟ سلام جانیم نجه سن؟ گویلوم ایستیردی بیلزی. سن منه بیر قول وئرمیشدین بس نجه اولدی؟ 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام جانیم نجه سن؟ گویلوم ایستیردی بیلزی. سن منه بیر قول وئرمیشدین بس نجه اولدی؟ والله بولممیشم نه قولی ویرمیشم...منیم دوستیم .. دنه گینه گوریم الیمنن گلیر؟ شرمنده یادیمنان چیخیب؟ 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ قول ورمیشدین بیرلیخدا اوتوراخ؛ دیاخ گولاخ دانیشاخ ایچاخ سو 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ قول ورمیشدین بیرلیخدا اوتوراخ؛دیاخ گولاخ دانیشاخ ایچاخ سو آهاااااااااااااااااااااااااااااااااااان عیبی یوخ گارداش ....سن اوشاخلاری ییغ گلاخ گوراخ نینملییخ 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ آهاااااااااااااااااااااااااااااااااااان عیبی یوخ گارداش ....سن اوشاخلاری ییغ گلاخ گوراخ نینملییخ ظرفات ایلدیم. اما دوردان گویلوم ایستیردی. نجه سن؟ نینیسن؟ نینه میسن؟ لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ ظرفات ایلدیم.اما دوردان گویلوم ایستیردی. نجه سن؟ نینیسن؟ نینه میسن؟ هیساد ..بابام. ایش درس زینداگاننیخ ...............بلده.. سن نینیسن؟ ایشلیسن یا بکارسان؟ هاردا اوتوراسیز؟ 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ هیساد ..بابام.ایش درس زینداگاننیخ ...............بلده.. سن نینیسن؟ ایشلیسن یا بکارسان؟ هاردا اوتوراسیز؟ منده وارامدا گچینمه. یوخ بابا نه بیکاری ایشلرم. ولیعصرده. سیز هاردا اوتوراسیز؟ 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ منده وارامدا گچینمه.یوخ بابا نه بیکاری ایشلرم. ولیعصرده. سیز هاردا اوتوراسیز؟ من اول عباسی اوشایم.... نه ایش گورسن؟ 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ من اول عباسی اوشایم....نه ایش گورسن؟ ایول منیم دده بابا محلم. منیم شرکتیم وار. سن نه ایش گوررسن. اول عباسینین هاراسیندا اوتورارسیز؟ 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ ایول منیم دده بابا محلم.منیم شرکتیم وار. سن نه ایش گوررسن. اول عباسینین هاراسیندا اوتورارسیز؟ من تیراشکار و فنی ایشلردیدیم ...الان 2 آی دی ایشلمیرم دا ..کارشناسی ناپیوسته یی باخیرام. بیز میرآقا دا اوتوروریخ دونن شرمنده کی گتدیم اینترنتیم گاتدی لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ من تیراشکار و فنی ایشلردیدیم ...الان 2 آی دی ایشلمیرم دا ..کارشناسی ناپیوسته یی باخیرام.بیز میرآقا دا اوتوروریخ دونن شرمنده کی گتدیم اینترنتیم گاتدی چوخ گوزل. ایشالا کی موفق اولارسان . خواهش ایلیرم منیم کیده هردن گاتیر. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده