shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرحباچوخ گوزل یاشاسین سنین کیمی ترک سون 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام آذری دوسلاریما... من اگر نقاش اولام دنیانی زیندان چکرم اولومی آیریلیغی حسرتی پشمان چکرم من اگر صیاد اولام سن کیمی جیران اودونا اوریی پاره أدیپ عشقیوه هیجران چکرم 4 لینک به دیدگاه
MEHDI RAHBAR 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من مهدی توفارقان ارکسینن. شهرسازی رشته سیندیم و سیز کیمی تورک یولداشلار اولماغا افتخار الیرم. 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هله تراختوردان نه خبریز وار من فکر ادیرم داها سهمیه آسیانی آلاماز... ویجدانی حقیمیزی چوک یدیلر. 3 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یاشیاسز ساغ اولاسز گولوش اوزوزدن یاغسن 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/group.php?groupid=98 حتما عضو الون 2 لینک به دیدگاه
MEHDI RAHBAR 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هله تراختوردان نه خبریز وار سلام عزیز نجه سوز. والله دونن داور تراختورین حقین یدی تا آذربایجان بالاسی(تراختور)، آسیادان اوزاخلانسین.کمالوند و مدیریت باشگاهدا بینی بیر عمدی ایش بیلدیلر و اوز سوزلریند فقط مسولان لیگ و صبا تیمینین عملکردین مشکوک بیلدیلر. کمالوند ددی: معتقدم برخي تصور نميکردند که تراکتورسازي تا اينجاي ليگ هم پيش بيايد و شايد نبايد بيش از اين بالا برويم. مهم اين است که با اينکه تيم ميبازد مردم تراکتورسازي را تشويق ميکنند زيرا آنها از عملکرد تيم راضي هستند اما اتفاقاتي در درون ميدان ميافتد که دست هيچکس نيست.:icon_pf (34): الان تراختور 53 امتیازیینان، 5ایمینجی دی کی امکانی واردی 2هفته قالان 4ایمینجی رتبیه یتیشسین و پیروزیدن اوسته اولسون. اما اقا محمد سیزدند تشکر الیرم اینشاالله داهی گونلرد بیربیریمیزینن چوختر ارتباط دا اللوخ hamed.zizo داندا فعالیتدن خاطر تشکر الیرم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Ahmet Kaya - Beni Tarihle Yargila 7:12 min 16.74 mb 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هله تراختوردان نه خبریز وارسلام عزیز نجه سوز. والله دونن داور تراختورین حقین یدی تا آذربایجان بالاسی(تراختور)، آسیادان اوزاخلانسین.کمالوند و مدیریت باشگاهدا بینی بیر عمدی ایش بیلدیلر و اوز سوزلریند فقط مسولان لیگ و صبا تیمینین عملکردین مشکوک بیلدیلر. کمالوند ددی: معتقدم برخي تصور نميکردند که تراکتورسازي تا اينجاي ليگ هم پيش بيايد و شايد نبايد بيش از اين بالا برويم. مهم اين است که با اينکه تيم ميبازد مردم تراکتورسازي را تشويق ميکنند زيرا آنها از عملکرد تيم راضي هستند اما اتفاقاتي در درون ميدان ميافتد که دست هيچکس نيست.:icon_pf (34): الان تراختور 53 امتیازیینان، 5ایمینجی دی کی امکانی واردی 2هفته قالان 4ایمینجی رتبیه یتیشسین و پیروزیدن اوسته اولسون. اما اقا محمد سیزدند تشکر الیرم اینشاالله داهی گونلرد بیربیریمیزینن چوختر ارتباط دا اللوخ hamed.zizo داندا فعالیتدن خاطر تشکر الیرم چخ حیف الدو اما عیبی یخ ایشالله گلن فصل چُپ المسلر گدجییخ قهرماننیغا 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کوچوک قیز آنا دیلینه گوره شعیر اخویور An Azerbaijanian girl who is sorry for Iranian Turks who prefer to speak farsi instead of their own mother tongue!!! 2:25 min 7.45 mb 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام سلام سلام اولسون فقط ترک دوسلاریما 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام هم سیز عزیز دوستوما و هم بوتون بیرداکی آذری دوسلاریما شاد اولاسیز... 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیزلاییر احوالیما صبحه قدر تاریم مینم تهجه تاریمدی قرا گونلرده دیلداریم منیم چوخ وفالی دوسلاریم واردی یامان گون گلجیین تاردان اوزگه گالماییپ یاره وفاداریم منیم دیز چوکوپ غمخانده گیلدیم فراموش عالمی من تارین غمخواری اولدوم تار غمخواریم منیم 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ Ne garip duygu su ölmek. öptügüm kizlar geliyor aklima. Bir aciklamasi vardir elbet giderken dar agacina. Geride masa üstünde boynu bükükkaldi kagit kalem. Bagisla beni güzel annem. Ogul tadinda bir mektup yazamadim diyekizma bana. Elleri deysin istemedim. Gözleri deysin istemedim. Aglayip kokluyacaktin. Belki bir ömür tasiyacaktin koynunda. Ölmek ne garip anne. artik duvarlari kanatircasina tirnagimla saskin umutlu siirler yazamiyacagim. mutlak bir inancla gözlerimi tavana cakamiyacagim. Baba olamiyacagim örnegin toprak olmak ne garip sey anne 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قاشلارین اوخدی سنین،عاشقین چوخدی سنین، من سنی چوخ سئویرم خبرین یوخدی سنین. 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوسلار هامیلیخجااا خوشسیز.... ساغ اولاسیززز 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سیزده ساغ اولاسیز آذربایجان میلتی ، بوتون تورک میلتی ساغ اولسونار شاد یاشاسینلار 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستلاریم، یولداشلاریم سحرییز خیر اولسون من سیزلری اورکدن سویرم... :w36::w36::w36: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده