arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ ساغول ده گوروم نمنيه گوره سويونه جاغام؟ هارالي سان سن؟ 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ همين جا اعلام ميكنم تسليم من ترك نيسم 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ همين جا اعلام ميكنم تسليم من ترك نيسم پس تو نفوذي هستي ؟ تركي رو از كجا بلدي ؟ اهل كجايي ؟ 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ پس تو نفوذي هستي ؟ تركي رو از كجا بلدي ؟ اهل كجايي ؟ تركي بلد نيستم از جملات خودتون كپي ميكردم ميشه برام جمله خودت رو ترجمه كني به خدا اهل همين نزديكام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ نروووووووووووووووووووووووووووووووو نروووووووووووووووووووووووو 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ نروووووووووووووووووووووووووووووووونروووووووووووووووووووووووو ااا سمانه سنده بورداسان؟؟ 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ من ميرم فردا حتما دوباره ميام 1 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ سلام سیز بیزدن سلام شفقلی دوسلارا 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ چوخ سویندین؟؟؟ من جلیرم بویوزا اما هیشکس اولمور ! در دووار نان دانیشمیاجام کههههههههههه نیه سن گل بوردا دانیش ازوم جوابین وررم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ نیه سن گل بوردا دانیش ازوم جوابین وررم اوسون جلرمدااا گوخمورام چه اینده جل جوابمه ور! 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ اوسون جلرمداااگوخمورام چه اینده جل جوابمه ور! آفرین گل دا گخما جوابین وردیم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ آفرین گل دا گخما جوابین وردیم :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اوسون جلرمدااا نگاه هميشه هم شانست خوب نيست ها :icon_redface: من نوشتم صبحتون بخير( سحريز خير اولسون ):a030: تو نوشتي باشه ميام (اوسون جلرمدااا) 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ نگاه هميشه هم شانست خوب نيست ها :icon_redface: من نوشتم صبحتون بخير( سحريز خير اولسون ):a030: تو نوشتي باشه مي خندم (اوسون جلرمدااا) جولرم دا نیست که ، گلرم دا هست که الهه گفت و مدله لوسی گفت یعنی باشه میام 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سلام یاشاسین بوتون ترک ملیتی 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بورا اورمیه ، ساهات 18:52 هاوا دورومه بولوت ، یاغیش چیلیر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده