رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 6.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بیکارم بشینم این حرکات جلف رو ببینم؟ :banel_smiley_4:

نه خداييش فكر كردي من ميبينم؟انقدر دوستم ميگه تو دهن منم انداخته...چه كنم هر چه از دوست رسد نيكوست:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
همین تفکر مهمه ، همونطور که سارا-افشار خودش رو فارس میدونه یا دوست داره فارس باشه و از نظره من فارسه ، شما هم که خودت رو ترک میدونی ترک هسی ، مهم تفکره نه ژنتیک :icon_gol:

من ترکم ولی اگه روزی خودم این اختیار رو داشته باشم که محل زندگیم رو انتخاب کنم حتما سرزمین پارس رو انتخاب خواهم کرد

آقا حامد توهینتو نادیده می گیرم

لینک به دیدگاه
من ترکم ولی اگه روزی خودم این اختیار رو داشته باشم که محل زندگیم رو انتخاب کنم حتما سرزمین پارس رو انتخاب خواهم کرد

آقا حامد توهینتو نادیده می گیرم

توهین؟ من توهین نمیکنم ؛ گفتم شما که دوس داری فارس باشی همین مهمه ، فارس باش ، مجبور نیستی بگی ترکی ، بگو فارسی و بهش افتخار کن ، دیگه مجبور نیستی بگی من ترکم اما کاش فارس بودم:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
توهین؟ من توهین نمیکنم ؛ گفتم شما که دوس داری فارس باشی همین مهمه ، فارس باش ، مجبور نیستی بگی ترکی ، بگو فارسی و بهش افتخار کن ، دیگه مجبور نیستی بگی من ترکم اما کاش فارس بودم:w16:

من ترکم ولی کاش تو سرزمین فارس زندگی می کردم این بهتره :w16:

درضمن ترک بودن تنها به زبان نیس فرهنگ ترک زبونای زمون باقرخان کجا و فرهنگ ترک زبون های این زمان کجا

واقعا به این فرهنگ ترکا افتخار می کنی ؟

به اینکه ترک رو معادل نوحه و سینه زنی می دونن افتخار می کنی به اینکه ترکارو دستمال کش (ببخش مجبور شدم اینو بگم ) افتخار می کنی

ترک باشرف کجا رفته ترک باغیرت کجا رفته موسیقی ترکی کجا رفته

ترک هایی چون معجز شبستری کجا رفتن ؟

واقعا فکر می کنی ترک امروزی باعث افتخارته ؟

این فارسی زبونا لا اقل به خاطر اعتراض به حقشون ریختن تو خیابون ولی ترکا چی؟

موسوی ترک بود پس چرا پشتشو خالی کردن ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من ترکم ولی کاش تو سرزمین فارس زندگی می کردم این بهتره :w16:

درضمن ترک بودن تنها به زبان نیس فرهنگ ترک زبونای زمون باقرخان کجا و فرهنگ ترک زبون های این زمان کجا

واقعا به این فرهنگ ترکا افتخار می کنی ؟

به اینکه ترک رو معادل نوحه و سینه زنی می دونن افتخار می کنی به اینکه ترکارو دستمال کش (ببخش مجبور شدم اینو بگم ) افتخار می کنی

ترک باشرف کجا رفته ترک باغیرت کجا رفته موسیقی ترکی کجا رفته

ترک هایی چون معجز شبستری کجا رفتن ؟

واقعا فکر می کنی ترک امروزی باعث افتخارته ؟

این فارسی زبونا لا اقل به خاطر اعتراض به حقشون ریختن تو خیابون ولی ترکا چی؟

موسوی ترک بود پس چرا پشتشو خالی کردن ؟

اولا توهین نکن ، این ساده انگاری تو هست که فقط گوشه ای از قضیه رو میبینی ، نوحه زن که همه جا هست و دینداری یک مسئله کاملا شخصی هست و به کسی ربطی نداره ، جمله دومتم توهین بود پس بگیر ، دستمال کش جاییه که بیشترین مشارکت رو تو انتخاباتا دارن نه آزربایجان که همیشه کمترین بوده

آزربایجان وقتی همون اوایل انقلاب با شریعتمداری قیام کردن کی حمایتش کرد؟ آذربایجان که انقلاب مشروطه کرد ، انقلاب 57 رو کرد و تو جنگ سینه سپر کرد غیر از توهین و تمسخر و بی فرهنگی چی دید که دوباره خودشو بندازه جلو ، خون فدا بکنه تا بیشتر توهین بشنوه؟ نه عزیز من ، آزرباجان راه خودشو میره ، هیچ ضدیتی هم با جنبش سبز نداره و به صورت مدنی هم حمایتش میکنه ؛ آدم 2باز از یه سوراخ گزیده نمیشه ، موجز شبستری و ستار خان و باقر خان و شریعت مداری هر کاری کردن بعدش جز ظلم چیزی ندیدن

سال 85 ترکا ریختن بیرون و قلع و قم شدن فارسا دم زدن؟ 13 بدر ترکارو گرفتن به خاطر یک مسئله محیط ریستی خیلیا که دم از دموکراسی میزنن گفتن ایول ج.ا.ا این تجزیه طلبا حقشونه

حرف من اینه ، میخوای فارس باشی لا اقل تو فضای مجازی که میتونی بگو فارسی و آبروی مارو نبر

• Like 2
لینک به دیدگاه
اولا توهین نکن ، این ساده انگاری تو هست که فقط گوشه ای از قضیه رو میبینی ، نوحه زن که همه جا هست و دینداری یک مسئله کاملا شخصی هست و به کسی ربطی نداره ، جمله دومتم توهین بود پس بگیر ، دستمال کش جاییه که بیشترین مشارکت رو تو انتخاباتا دارن نه آزربایجان که همیشه کمترین بوده

آزربایجان وقتی همون اوایل انقلاب با شریعتمداری قیام کردن کی حمایتش کرد؟ آذربایجان که انقلاب مشروطه کرد ، انقلاب 57 رو کرد و تو جنگ سینه سپر کرد غیر از توهین و تمسخر و بی فرهنگی چی دید که دوباره خودشو بندازه جلو ، خون فدا بکنه تا بیشتر توهین بشنوه؟ نه عزیز من ، آزرباجان راه خودشو میره ، هیچ ضدیتی هم با جنبش سبز نداره و به صورت مدنی هم حمایتش میکنه ؛ آدم 2باز از یه سوراخ گزیده نمیشه ، موجز شبستری و ستار خان و باقر خان و شریعت مداری هر کاری کردن بعدش جز ظلم چیزی ندیدن

سال 85 ترکا ریختن بیرون و قلع و قم شدن فارسا دم زدن؟ 13 بدر ترکارو گرفتن به خاطر یک مسئله محیط ریستی خیلیا که دم از دموکراسی میزنن گفتن ایول ج.ا.ا این تجزیه طلبا حقشونه

حرف من اینه ، میخوای فارس باشی لا اقل تو فضای مجازی که میتونی بگو فارسی و آبروی مارو نبر

خب گوشه ای از مبازرات ترکا رو برای دموکراسی خواهی تو پنج سال اخیر بگو

اولا جریان سال 85 رو خود حکومتیا برای شناسایی جدایی طلبا (به قول خودشون ) پان ترکیست ها به راه انداختن والا همون روزنامه ای که ترکارو به صورت سوسک کشیده بود به شمالی ها و تهرونی ها هم توهین های تصویری و گفتاری دیگه ای کرده بود

به خیابون ریختن ترکا برای یه کاریکاتور روزنامه اونقدر بی معنی هست که به خیابون ریختن مسلمونا برای اون کاریکاتوریست دانمارکی که عکس پیامبر رو کشیده بود

تو بیا تبریز اصلا جنبش سبز به کنار تو در ودیوارش کمترین شعاری مبنی بر حق خواهی زبانی نمی بینی ( حتی اگه روشو قلم زده باشن و خط خطی کرده باشن )

درمورد نوحه من از رو تعصب نگفتم شما همین الان بگی از هرکسی بپرسی دسته های نوحه خونی و سینه زنی رو تو حرم امام رضا کی راه میندازه فوری میگن ترکا

نوحه خون های ادربیلی که معروفن (قصدم توهین به ادربیلی های عزیز نیس )

کجای حرفت منطقیه

تو میخوای عمری زیر بار ظلم و خفقان باشی ولی به جریان دموکراسی خواهی ایرانی نپیوندی ؟

این تفکر منطقیه

یعنی ما ترکا از اون کردها مظلوم تر هستیم ظلم هایی که برکردها میشه که خیلی بیشتره

روزی نیس که کردی اعدام نشه ولی بازم هر ازگاهی جریان قدرت رو تو شهرهای مرزی به چالش می کشن ( بازم کاری به تعصب های قومی بیش از حد کردا ندارم )

منطقی باش

ترکا باید با سیاست خط مشی دموکراسی خواهی رو به نفع خودشون پیش ببرن و باهاش همراه بشن نه با کناره گیری (البته منظورم رهبران ترک هستش نه امثال من و تو که فرد عادی هستیم )

والا با تراختور و حاشیه هایی که بیشتر به نفع خود جریان قدرت تموم میشه بیشتر منزوی میشیم

لینک به دیدگاه

اولا جریان سال 85 رو خود حکومتیا برای شناسایی جدایی طلبا (به قول خودشون ) پان ترکیست ها به راه انداختن والا همون روزنامه ای که ترکارو به صورت سوسک کشیده بود به شمالی ها و تهرونی ها هم توهین های تصویری و گفتاری دیگه ای کرده بود

به خیابون ریختن ترکا برای یه کاریکاتور روزنامه اونقدر بی معنی هست که به خیابون ریختن مسلمونا برای اون کاریکاتوریست دانمارکی که عکس پیامبر رو کشیده بود

تو بیا تبریز اصلا جنبش سبز به کنار تو در ودیوارش کمترین شعاری مبنی بر حق خواهی زبانی نمی بینی ( حتی اگه روشو قلم زده باشن و خط خطی کرده باشن )

درمورد نوحه من از رو تعصب نگفتم شما همین الان بگی از هرکسی بپرسی دسته های نوحه خونی و سینه زنی رو تو حرم امام رضا کی راه میندازه فوری میگن ترکا

نوحه خون های ادربیلی که معروفن (قصدم توهین به ادربیلی های عزیز نیس )

کجای حرفت منطقیه

تو میخوای عمری زیر بار ظلم و خفقان باشی ولی به جریان دموکراسی خواهی ایرانی نپیوندی ؟

این تفکر منطقیه

یعنی ما ترکا از اون کردها مظلوم تر هستیم ظلم هایی که برکردها میشه که خیلی بیشتره

روزی نیس که کردی اعدام نشه ولی بازم هر ازگاهی جریان قدرت رو تو شهرهای مرزی به چالش می کشن ( بازم کاری به تعصب های قومی بیش از حد کردا ندارم )

منطقی باش

ترکا باید با سیاست خط مشی دموکراسی خواهی رو به نفع خودشون پیش ببرن و باهاش همراه بشن نه با کناره گیری (البته منظورم رهبران ترک هستش نه امثال من و تو که فرد عادی هستیم )

والا با تراختور و حاشیه هایی که بیشتر به نفع خود جریان قدرت تموم میشه بیشتر منزوی میشیم

مثل اینکه شما مطلب منو نگرفتی ؛ انقلاب کنیم که چی؟ که باز هم حالشو اونا ببرن و توهینش رو ما؟ نه عزیزم من بین حکومت فاشیست دینی و فاشیست نژادی و پان ایرانیستی ، فاشیست دینی رو انتخاب میکنم ، چون دین یک عامل اکتسابی هست من هر لحظه میتونم بگم فلان دین رو دارم ، اما نژاد من هویت منه و نمیتونم ببینم عده ای جاهل که هرچی دارن به لطف وجود دیگران هست حتی سعی در انکار هویت من دارن !!! مشروطه و 57 با کمک ما بود چه گلی به سرمون زدن که الان بخوان بزن ، شما برو بالاترین که مرکز تجمعه و هدایت فکری سبز هاست ، ببین چه تفکری قالب هست ، اسم اصلی این حرکت جنبش پان ایرانیستی هست نه سبز ، 90 سال توهین کردن الان که اجتیاج دارن انتظار دارن ما مثل ببو همه چیزو فراموش کنیم .

شما فرق هویت و شخصیت رو نمیدونین واسه همین دارین کاریکاتور روزنامه ایران رو با کاریکاتور دانمارکی مقایسه میکنین . اتفاقا من خیلی زیاد میام تبریز ، شما چشمت ف.یلتر داره و هرچیزی که خوشت بیاد رو میبینی احتمالا ، تو این خفقان که یه تجمع زیست محیطی به اون شکل سرکوب میشه خیلی کارای بزرگی داره انجام میشه که شما نمیدونین و چند سال دیگه نتیجش رو خواهی دید.

نه من نمیخوام زیر ظلم بمونم ، اما همونطور که گفتم ظلم فاشیست دینی رو با پان ایرانیستی ترجیح میدم

هر کردی هم که اعدام شده یا تروریست بوده و افراد بیگناه رو کشته یا وارد کننده مواد مخدر بوده

لینک به دیدگاه

5سال اخیر رو چرا ملاک قرار میدی ؛ برو مطالعه کن ببین ترکها کی حکومت دمکراتیک برپا کردن

• Like 3
لینک به دیدگاه
5سال اخیر رو چرا ملاک قرار میدی ؛ برو مطالعه کن ببین ترکها کی حکومت دمکراتیک برپا کردن

حامد جان بیخیال اول .(فقط اوز دیلیمیز) یاشاسن آذریلر

• Like 4
لینک به دیدگاه
حامد جان بیخیال اول .(فقط اوز دیلیمیز) یاشاسن آذریلر

آخه مان گور وار تا مان گورد ،‌بیره دیر آقا من تورک دییلم ؛ فارسام عربم افغانام آمریکالیان ، بو خانیم دییره من تورکم اما کاش فارس الاردین ، بیخود دییره بوجور ، استیر فارس الا دسین فارسام دا نیه بیزلرین آبرین آپاریر بوجور سطحی فیکر الاماغینان؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
آخه مان گور وار تا مان گورد ،‌بیره دیر آقا من تورک دییلم ؛ فارسام عربم افغانام آمریکالیان ، بو خانیم دییره من تورکم اما کاش فارس الاردین ، بیخود دییره بوجور ، استیر فارس الا دسین فارسام دا نیه بیزلرین آبرین آپاریر بوجور سطحی فیکر الاماغینان؟

یاشا داداش:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

مردينن اولفت قيل قوي عالم دئسين

آج يات قاپي سينا گئتمه ناكسين

قوي سني داغيتسين اصلانلار يئسين

تولكي دالداسيندا ياتماغا دئيمه ز

"عاشيق عزيز شهنازي"

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...