نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ منیمده سلامیم عزیز یولداشلاریما 3 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سن یاریمین قاصیدی سن ... ایلشن سنه چاى دئمیشم خیالینى گوندره یب دیر ... بسکى من آخ- واى دئمیشم آخ! گئجه لر یاتمامیشام ... من سنه لاى- لاى دئمیشم سن یاتالى، من گؤزومه ... اولدوزلاری صای دئمیشم هرکس سنه اولدوزدئیه ... اؤزوم سنه آى دئمیشم سندن صونرا، حیاته من ... شیرین دیسه، ضاى دئمیشم هر گوزه لدن بیرگول آلیب ... سن گؤزه له پاى دئمیشم سنین گون تک باتماغیوى ... آی باتانا تای دنمیشم ایندى یایا قیش دئییرم ... سابق قیشا یاى دئمیشم گاه طویووو یاده صالیب ... من ده لى، ناى- نای دئمیشم صونرا یئنه یاسه باتیب ... آغلاری هایهاى دئمیشم اتک دولو دریا کیمى ... گؤز یاشیما، چاى دئمیشم عمره سوره ن من قره گون ... آخ دئمیشم، وای دئمیشم ساغول خیلی اینو دوست دارم مرسی 4 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ ديل دئيه بيلمير اورک سئوني, عشقين, محببتين حؤکمونه بير باخ. من سئوه بيلميرم مني سئوني, منيمسه سئوديييم سئوير اوزگني 6 لینک به دیدگاه
SAMANEH 66 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ بووو تبریزلیلرین دیلین اوخوماغا یاریم سااعت گره دوراسان سورا باش چیخالداسان. فاس یازین بی باش چیخالداخ بااا. 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ بووو تبریزلیلرین دیلین اوخوماغا یاریم سااعت گره دوراسان سورا باش چیخالداسان. فاس یازین بی باش چیخالداخ بااا. هر يرده فارس يازيسان قوخما هيچ ذات اولماز بير آز زورا توشسن 3 لینک به دیدگاه
871431011 144 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ اوجاداغ قارسیز اولماز آباد باغ بارسیز اولماز یاریولداشین قدرین بیل اینسان کی یارسیز اولماز:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
871431011 144 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ آتالار سوزی_گویده توی وار دئسه لر،آروادلار نردیوان آختارار. 2 لینک به دیدگاه
871431011 144 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ بيزدن سلام اولسون سيزه سلام آرکاداش نجسن 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ سلام آرکاداش نجسن ساغول داداش سن نجه سن ؟:w72: 1 لینک به دیدگاه
871431011 144 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ ساغول داداش سن نجه سن ؟:w72: یاشا داداش :4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
SAMANEH 66 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):یاز ایستمدیخ هر يرده فارس يازيسان قوخما هيچ ذات اولماز بير آز زورا توشسن 4 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ ساغول خیلی اینو دوست دارم مرسی قابیلی یوخیدی عزیز دوستوم... 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ منیمده سلامیم اولسون هامیزا... یاشاسین آذربایجان دیلیمیز... ساغ اولاسیز.. 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ سلام سحريز خير اولسون .............. نجه سيز ؟ 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ روز جانبازي است اي بيچاره آذربايجان سر تو باشي در ميان هرجا كه آمد پاي جان تو همايون مهد زرتشتي و فرزندان تو پور ايران اند و پاك آيين نژاد آريان اختلاف لهجه مليت نزايد بهر هر كس ملتي با يك زبان كمتر به ياد آرد زمان اين قصيدت را كه خون جوش ايرانيت است گوهر افشان خواستم در پاي ايران جوان "استاد شهريار" 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ چو خواهد دشمني بنياد قومي را براندازد نخست آن جمع را از هم پريشان و جدا سازد چو تنها كرد هر يك را به تنهايي بدو تازد چنان اندازدش از پا كه ديگر سر نيفرازد "استاد شهريار" 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ سلام گونوز خیر اولسون دوسلاریم... نجسیز؟ شاد اولاسیز... 3 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ يارين رهئ عشقينده کونول قان اولا، خوشدور هيجرينده گوزوم هر گئجه گيريان اولا، خوشدور من کي، بو قارا گوزلولر عشقينده اسيرم سينم هدفئ- ناوکئ- مژگان اولا خوشدور سن عصريميزين ايندي زولئيخاسي سان، اي گول! عاشيق سنه مين يوسفي کنعان اولا، خوشدور ييغما باشينا، ناز ايله بير شانه چک هردن کونلوم کيمي، زولفونده پريشان اولا، خوشدور گل سينه ني گوستر منه هر صبح زماني گول بولبول اوچون چاکئ گريبان اولا، خوشدور رخسارين اودو کونلومو ياخديقجا سئويننم پروانه اوچون شعله يئ سوزان اولا، خوشدور جانان نه جفا ائيلسه، واحيد يئنه صبر ائت عشق اهلي اسيري غم جانان اولا، خوشدو 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ سلام چوخدانان جلممشدم بویانا...تزه دوسلارمزه تانیمیرام! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده