El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ چخ مرسیلر سمانه خانیم سیزینکیده مبارک 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ سیزین بو تازه بایرامیز مبارک ایلیز ، آییز، هفتیز ، گونیز مبارک :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ آرکاداشلار بیر شعردن ، یازیدان بیزاد گیون دا:pichak29: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ نوروز گولی قار چیچکی چیخاندا آغ بولودلار کوینکلرین سیخاندا بیزدن ده بیر یاد ایلیه ن ساغ اولسون دردلریمیز قوی دیکلسین، داغ اولسون (استاد شهریار) 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ آختاردیم آراشدیم، بو گوزه ل جانلار ایچینده سئودیم سنی جانیم کیمی جانانلار ایچینده طوفان قوشو تک حادثه لر قارشینا چیخدیم گئوردوم سینه می، نعره لری طوفانلار ایچینده (استاد شیدا) 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ هر کیم محبت اهلینی سالمیش اذییته یوخ ائوزگه قارقیشیم اونا، دوشسون محبته مندن نه بیر کناره قاچیر، نه یاخین گلیر کیم ائورگدیب بو غمزه و نازی او آفته "واحد" 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ جانیمی یاندیریر قوشون ائی نیگاریم هارداسان گئوزلریم نوری، ایکی عالمده یاریم، هارداسان قان ائدیبدیر باغریمی آجی فراقین گه ل بری ائی لبین وصفی، شراب خوشگواریم هارداسن "نسیمی" 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ بیر عئومور دورت بیماریوام، مندن نیه اینجیکلی سن؟ اولسمده منت داریوام ، مندن نیه اینجیکلی سن؟ گئوزدن منی آتماق نه دیر؟ بیگانه یه ساتماق نه دیر؟ بیر کهنه خدمتکاریوام، مندن نیه اینجیکلی سن؟ "استاد نظمی تبریزی" 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ چیچه گم چمن ده من یاز تاغین سرنده من گه ز دولان اییله منی اینجی ره م ده رنده من حاج محمد باقریان "کوثری" 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ مهربانلیق گئورمیوب بیر مه لیقادن کوسموشم گونده یوز آل ئیله ییب قلبی قارادان کوسموشم چون "اومان یئردن کوسللر" بو مثل دیر خلق آرا کوسمه ییم بی جا دئییلدیر، آشنادان کوسموشم "ملایناه واقف" 4 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ سلام عزیز دوسلاریما... نجسیز... خوش اولاسیز ، ساغ اولاسیز... 7 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ سن یاریمین قاصیدی سن ... ایلشن سنه چاى دئمیشم خیالینى گوندره یب دیر ... بسکى من آخ- واى دئمیشم آخ! گئجه لر یاتمامیشام ... من سنه لاى- لاى دئمیشم سن یاتالى، من گؤزومه ... اولدوزلاری صای دئمیشم هرکس سنه اولدوزدئیه ... اؤزوم سنه آى دئمیشم سندن صونرا، حیاته من ... شیرین دیسه، ضاى دئمیشم هر گوزه لدن بیرگول آلیب ... سن گؤزه له پاى دئمیشم سنین گون تک باتماغیوى ... آی باتانا تای دنمیشم ایندى یایا قیش دئییرم ... سابق قیشا یاى دئمیشم گاه طویووو یاده صالیب ... من ده لى، ناى- نای دئمیشم صونرا یئنه یاسه باتیب ... آغلاری هایهاى دئمیشم اتک دولو دریا کیمى ... گؤز یاشیما، چاى دئمیشم عمره سوره ن من قره گون ... آخ دئمیشم، وای دئمیشم 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ سر گشته کئونلومون یئنه مین مدعاسی وار غوغالی باشیمین نه بلالی بلاسی وار بیر دم شکسته کئونلوم آچیلماز سبب نه دیر گه ل گئور زمانه نین یئنه بیر ماجراسی وار "عندلیب" 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ سیزده را همه عالم به در امروز از شهر× من خود آن سیزدهم کز همه عالم به درم. شهریار 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ کئونلومی بیر یانه او موژگان چه که ر بیر طرفه لعل پریشان چه که ر شکل دهانین نئجه موشکول دی گئور ایسته سه نقاش چه که ، جان چه که ر "حکیم لعلی" 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ ديليم فغانيله و ديده قانيلن دولو دور كونول صحيفه سي شرح و بيانيلن دولو دور هاراي كيم، نه ديليم وار نه بير ديل آنلايانيم اگر چي نئي كيمي جسميم، فغان ايلن دولو دور "عليجان قوسي" 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ چوخلار اينجيه لييري اونلارا ناز ايلميسن منده اينجيه لييرم نازوي آز ايله ميسن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده