hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 1 تیر، 2011 سیزین بو تازه بایرامیز مبارک ایلیز ، آییز، هفتیز ، گونیز مبارک :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 5
sookut 13735 ارسال شده در 1 تیر، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
sookut 13735 ارسال شده در 1 تیر، 2011 نوروز گولی قار چیچکی چیخاندا آغ بولودلار کوینکلرین سیخاندا بیزدن ده بیر یاد ایلیه ن ساغ اولسون دردلریمیز قوی دیکلسین، داغ اولسون (استاد شهریار) 4
sookut 13735 ارسال شده در 1 تیر، 2011 آختاردیم آراشدیم، بو گوزه ل جانلار ایچینده سئودیم سنی جانیم کیمی جانانلار ایچینده طوفان قوشو تک حادثه لر قارشینا چیخدیم گئوردوم سینه می، نعره لری طوفانلار ایچینده (استاد شیدا) 4
sookut 13735 ارسال شده در 1 تیر، 2011 هر کیم محبت اهلینی سالمیش اذییته یوخ ائوزگه قارقیشیم اونا، دوشسون محبته مندن نه بیر کناره قاچیر، نه یاخین گلیر کیم ائورگدیب بو غمزه و نازی او آفته "واحد" 5
sookut 13735 ارسال شده در 1 تیر، 2011 جانیمی یاندیریر قوشون ائی نیگاریم هارداسان گئوزلریم نوری، ایکی عالمده یاریم، هارداسان قان ائدیبدیر باغریمی آجی فراقین گه ل بری ائی لبین وصفی، شراب خوشگواریم هارداسن "نسیمی" 5
sookut 13735 ارسال شده در 1 تیر، 2011 بیر عئومور دورت بیماریوام، مندن نیه اینجیکلی سن؟ اولسمده منت داریوام ، مندن نیه اینجیکلی سن؟ گئوزدن منی آتماق نه دیر؟ بیگانه یه ساتماق نه دیر؟ بیر کهنه خدمتکاریوام، مندن نیه اینجیکلی سن؟ "استاد نظمی تبریزی" 4
sookut 13735 ارسال شده در 1 تیر، 2011 چیچه گم چمن ده من یاز تاغین سرنده من گه ز دولان اییله منی اینجی ره م ده رنده من حاج محمد باقریان "کوثری" 3
sookut 13735 ارسال شده در 1 تیر، 2011 مهربانلیق گئورمیوب بیر مه لیقادن کوسموشم گونده یوز آل ئیله ییب قلبی قارادان کوسموشم چون "اومان یئردن کوسللر" بو مثل دیر خلق آرا کوسمه ییم بی جا دئییلدیر، آشنادان کوسموشم "ملایناه واقف" 4
نیمه ماه 2908 ارسال شده در 1 تیر، 2011 سلام عزیز دوسلاریما... نجسیز... خوش اولاسیز ، ساغ اولاسیز... 7
نیمه ماه 2908 ارسال شده در 1 تیر، 2011 سن یاریمین قاصیدی سن ... ایلشن سنه چاى دئمیشم خیالینى گوندره یب دیر ... بسکى من آخ- واى دئمیشم آخ! گئجه لر یاتمامیشام ... من سنه لاى- لاى دئمیشم سن یاتالى، من گؤزومه ... اولدوزلاری صای دئمیشم هرکس سنه اولدوزدئیه ... اؤزوم سنه آى دئمیشم سندن صونرا، حیاته من ... شیرین دیسه، ضاى دئمیشم هر گوزه لدن بیرگول آلیب ... سن گؤزه له پاى دئمیشم سنین گون تک باتماغیوى ... آی باتانا تای دنمیشم ایندى یایا قیش دئییرم ... سابق قیشا یاى دئمیشم گاه طویووو یاده صالیب ... من ده لى، ناى- نای دئمیشم صونرا یئنه یاسه باتیب ... آغلاری هایهاى دئمیشم اتک دولو دریا کیمى ... گؤز یاشیما، چاى دئمیشم عمره سوره ن من قره گون ... آخ دئمیشم، وای دئمیشم 4
sookut 13735 ارسال شده در 2 تیر، 2011 سر گشته کئونلومون یئنه مین مدعاسی وار غوغالی باشیمین نه بلالی بلاسی وار بیر دم شکسته کئونلوم آچیلماز سبب نه دیر گه ل گئور زمانه نین یئنه بیر ماجراسی وار "عندلیب" 3
El Roman 31720 ارسال شده در 2 تیر، 2011 سیزده را همه عالم به در امروز از شهر× من خود آن سیزدهم کز همه عالم به درم. شهریار 5
sookut 13735 ارسال شده در 2 تیر، 2011 کئونلومی بیر یانه او موژگان چه که ر بیر طرفه لعل پریشان چه که ر شکل دهانین نئجه موشکول دی گئور ایسته سه نقاش چه که ، جان چه که ر "حکیم لعلی" 5
sookut 13735 ارسال شده در 3 تیر، 2011 ديليم فغانيله و ديده قانيلن دولو دور كونول صحيفه سي شرح و بيانيلن دولو دور هاراي كيم، نه ديليم وار نه بير ديل آنلايانيم اگر چي نئي كيمي جسميم، فغان ايلن دولو دور "عليجان قوسي" 3
arash86. 4604 ارسال شده در 3 تیر، 2011 چوخلار اينجيه لييري اونلارا ناز ايلميسن منده اينجيه لييرم نازوي آز ايله ميسن 2
ارسال های توصیه شده