ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ میگم خیط شدن خیلی بده نه؟ خیلی داری خودتو ب در و دیوار میکوبیا چقدر بده 1 پسر ترک از 1 دختر اصفهانی کم بیاره و دیگه چاره ای نداشته باشه و بخواد جفت پا بزنه مریم جان میشه یکم فضا رو اروم کنیم مرسی دوست خوبم 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ مریم جان میشه یکم فضا رو اروم کنیم مرسی دوست خوبم چـــــــــــــــــــــــــشم.. بخاطر گل روی شما..حتما..چرا ک نه؟ ب قول اصفهانیا: رو گولیا چشام :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ میگم خیط شدن خیلی بده نه؟ خیلی داری خودتو ب در و دیوار میکوبیا چقدر بده 1 پسر ترک از 1 دختر اصفهانی کم بیاره و دیگه چاره ای نداشته باشه و بخواد جفت پا بزنه فعلا که توو از ترس ات خیط بازی در میاری.... اصلا شخصیت یه پسر ترک کجا و یه دختر اصفهانی کجا... یه مقایسه های می کنی ها... جفت پا تو شکم اونم به یه اصفهونی...خخخ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ فعلا که توو از ترس ات خیط بازی در میاری....اصلا شخصیت یه پسر ترک کجا و یه دختر اصفهانی کجا... یه مقایسه های می کنی ها... جفت پا تو شکم اونم به یه اصفهونی...خخخ بابک؟؟؟؟؟ بسدی دا اوتور میسن ؟؟ حیف دییر بو تاپیک ده ساواشیسوز اخی قانع اولدو او سنین مشگلین حل اولار اولار دییون اولار بسدی دا جانیم بسدی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ چـــــــــــــــــــــــــشم.. بخاطر گل روی شما..حتما..چرا ک نه؟ ب قول اصفهانیا: رو گولیا چشام :flowerysmile: ممنون مریم جان مرسی 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ بابک؟؟؟؟؟بسدی دا اوتور میسن ؟؟ حیف دییر بو تاپیک ده ساواشیسوز اخی قانع اولدو او سنین مشگلین حل اولار اولار دییون اولار بسدی دا جانیم بسدی یاخجی یاخجی... باش اوسته بابا من اولوم بولارا اوز ورمیین بو فاسلارا.... 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ آجا عکس گویوز تبریزین بو گوننریندا... چشم ولی اوزوز گلسز گورسز یاخچی اولارکی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ یاخجی یاخجی... باش اوسته بابا من اولوم بولارا اوز ورمیین بو فاسلارا.... یاشا ساغول 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ نولدی ؟ بیر آن دئدیم شاید آدرسی ترسه گلموشم؟ هامولوخجا فارسی دانشورسوز. ؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ بیر سوز: آز یاشا آزاد یاشا اینسان یاشا تورک یاشا یاشا داداش....عشق اِلَدیم ------------------------------- ایشیمیزَ باخا....گَدَ گلیب دیلبَدیل گلیر....توتوپ .... داداش سیلدیلر اوخویامَدیم.... 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ یاشا داداش....عشق اِلَدیم ------------------------------- ایشیمیزَ باخا....گَدَ گلیب دیلبَدیل گلیر....توتوپ .... داداش سیلدیلر اوخویامَدیم.... یاشا اولاری اوتوراجاخسان.. من اشیهده هش بوجور فاسلاری سایمارام کی هش .... هیکل لرینه ده آفداها گوتوررم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ یاشااولاری اوتوراجاخسان.. من اشیهده هش بوجور فاسلاری سایمارام کی هش .... هیکل لرینه ده آفداها گوتوررم یاشیاسان بیدَنَ یولداشیم وار کَلِیبریدی اُدا سنین کیمیندی 5 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ یاشیاسان بیدَنَ یولداشیم وار کَلِیبریدی اُدا سنین کیمیندی سن اوزون هارالی ساان؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سن اوزون هارالی ساان؟ قلعه حسن خانی....اصالتن ابهرلیم 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ قلعه حسن خانی....اصالتن ابهرلیم تانیرام ایکی سنده.. یاشا یسن 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ قلعه حسن خانی....اصالتن ابهرلیم به ابهریسن جانا گل گوروم قانشارا یوخونان گوروم سنی گلمیریی گتمیریی نینیریی می میرم برا لهجه زنجان و ابهر خیلی با تبریزیا اختن زیاد رفتم ابهر دانشکده ازادش در دروس فنی و نقشه کشی آقای متقی زاده تدریس مسکنه رییس گروه اونجا هم هستش اب و هواش یکه عالی خوش اولدوم سنی گوردوم و بولدوم ابهریسن سید مهدی ارادت وار پله پله 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ به ابهریسن جاناگل گوروم قانشارا یوخونان گوروم سنی گلمیریی گتمیریی نینیریی می میرم برا لهجه زنجان و ابهر خیلی با تبریزیا اختن زیاد رفتم ابهر دانشکده ازادش در دروس فنی و نقشه کشی آقای متقی زاده تدریس مسکنه رییس گروه اونجا هم هستش اب و هواش یکه عالی خوش اولدوم سنی گوردوم و بولدوم ابهریسن سید مهدی ارادت وار پله پله آب هاواسی که درجه یکدی .... یاشا داداش....منیمدَ ارادتیم وار سبدسبد 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ نخبریدی بورا فاس لار گلوب بورانی قاریشدیروبلار. بیزیمکی لرده اونلارلا سس سسه ویروبلر. 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ فاس لار گلوب بورانی قاریشدیروبلار. بیزیمکی لرده اونلارلا سس سسه ویروبلر. اله پیسجور گولملیدی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده