Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ افرین افرین یه کادو کتاب برات میگیرم...از داستانهای اذری خیلی شیرینن راستی یه تاپیک داشتم چند حکایت ترکی گذاشتم یادم رفته کجای تالار ادبیات بود میتونی پولشو کارت به کارت کنی...پولش از همه چیز شیرین تره!!!! یه تاپیک زبان آذری بود حامد مینوشت...اونو پیگیر بودم یه زمانی!!! 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ میتونی پولشو کارت به کارت کنی...پولش از همه چیز شیرین تره!!!!یه تاپیک زبان آذری بود حامد مینوشت...اونو پیگیر بودم یه زمانی!!! امان ازدست این اصفهانی ها و اذریها نه داستانهای آذری بود فکر کنم خودم استارتش کردم 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ این یه فضای دیگه هست .... همین دیروز........تبریز شاه گولی 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ این یه فضای دیگه هست .... همین دیروز........تبریز شاه گولی چه برف قشنگی.. امسال از این برفا نیومد..نه تهران.. نه اصفهان .. من دلم برف میخواااااااد :cryingf: 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ چه برف قشنگی.. امسال از این برفا نیومد..نه تهران.. نه اصفهان .. من دلم برف میخواااااااد :cryingf: باید هم نیاد .. بالاخره یه تبریزی گفتن یه بزرگی یه کوچیکی گفتن.. 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ باید هم نیاد .. بالاخره یه تبریزی گفتن یه بزرگی یه کوچیکی گفتن.. نچای شما یه وقت؟ .. چ "باید"ی هم میگه :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ نچای شما یه وقت؟ .. چ "باید"ی هم میگه :icon_razz: نه ما کلا یه کاری می کنیم ملت بچان!! باید باید... تبریز شهر آرزوها 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ نه ما کلا یه کاری می کنیم ملت بچان!!باید باید... تبریز شهر آرزوها .. حرص نخور.. باشه.. باید باید.. تبریزیا مردمان خوبین از این کارا نمیکنن ، حالا چرا این حرفو زدی خدا داند 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ .. حرص نخور.. باشه.. باید باید.. تبریزیا مردمان خوبین از این کارا نمیکنن ، حالا چرا این حرفو زدی خدا داند من حرص نخوردم گفتم که ملکه ذهنتون بشه مردم خوبی هستیم که شک نکنید کلا ما همیشه بهترین هستیم 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ من حرص نخوردم گفتم که ملکه ذهنتون بشه مردم خوبی هستیم که شک نکنید کلا ما همیشه بهترین هستیم ولی حرص خوردی.. معلومه نه اصلا ب خوبی تبریزیا شک نمیکنم..شما هم شک نکنید خودبرتربینی اصلا خوب نیست 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ ولی حرص خوردی.. معلومه نه اصلا ب خوبی تبریزیا شک نمیکنم..شما هم شک نکنید خودبرتربینی اصلا خوب نیست من خودبرتربین نیستم بلکه تبریز برتربین هستم 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ من خودبرتربین نیستم بلکه تبریز برتربین هستم خب اینم درست نیست.. الان مردمان هر شهری میتونن درباره شهرشون این حرفو بزنن..والا 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ خب اینم درست نیست.. الان مردمان هر شهری میتونن درباره شهرشون این حرفو بزنن..والا حالا گریه نکن.. شهر شما هم خوبه قشنگه..................................................................ولی پای تبریز نمی رسه 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ حالا گریه نکن..شهر شما هم خوبه قشنگه..................................................................ولی پای تبریز نمی رسه حالا خودت حرص میخوری دلیل نمیشه ک بگی من گریه میکنم بعلــــــــــــــــــــــــــــــه.. اصفهان نصف جهان.. تهرانم ک پایتخته دیگه :hapydancsmil: (چون تو هر دو شهر زندگی میکنم میگم اینو) امان از توهم.. امان.. 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ حالا خودت حرص میخوری دلیل نمیشه ک بگی من گریه میکنم بعلــــــــــــــــــــــــــــــه.. اصفهان نصف جهان.. تهرانم ک پایتخته دیگه :hapydancsmil: (چون تو هر دو شهر زندگی میکنم میگم اینو) امان از توهم.. امان.. تهران بزرگترین شهر ترک نشین ایران خدا شاه اسماعیل ترک رو رحمت کنه به اصفهان یه نوایی داد اونجا رو وسعت داد! 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ تهران بزرگترین شهر ترک نشین ایرانخدا شاه اسماعیل ترک رو رحمت کنه به اصفهان یه نوایی داد اونجا رو وسعت داد! تهران ک شده شهر هفتاد و دو ملت.. ترکا و شمالی ها هم بیشتر.. ک خب البته جای سوال داره ک چرا تو شهرای خودشون نموندن گفتی تبریزبرتربینی.. ولی شاه اسماعیل اردبیلیه.. پس ب این نتیجه میرسیم ک داری ترکارو قوم برتر میبینی.. در نتیجه: شما خودبرتر بینی 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ تهران ک شده شهر هفتاد و دو ملت.. ترکا و شمالی ها هم بیشتر.. ک خب البته جای سوال داره ک چرا تو شهرای خودشون نموندن گفتی تبریزبرتربینی.. ولی شاه اسماعیل اردبیلیه.. پس ب این نتیجه میرسیم ک داری ترکارو قوم برتر میبینی.. در نتیجه: شما خودبرتر بینی چون شما تهرانی ها حق این ملت رو خوردین مجبورن بیان تهران !!! بالاخره ترک هستش دیگه ترک و تبریز همش عضو یه تیم هستند و سیبل مقابل شما فارس های عزیز..خخخخخ 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ چون شما تهرانی ها حق این ملت رو خوردین مجبورن بیان تهران !!!بالاخره ترک هستش دیگه ترک و تبریز همش عضو یه تیم هستند و سیبل مقابل شما فارس های عزیز..خخخخخ هیییییییییییییی.. این تهران کلا حق همه شهرارو میخوره واااااااا !!!.. ترک و کرد و لر و فارس نداریم ک.. همه مال 1 کشوریم.. همه انسانیم.. دیگه این حرفو نگوووووو :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ هیییییییییییییی.. این تهران کلا حق همه شهرارو میخوره واااااااا !!!.. ترک و کرد و لر و فارس نداریم ک.. همه مال 1 کشوریم.. همه انسانیم.. دیگه این حرفو نگوووووو :vahidrk: لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ وا !!! چرا حرص میخوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .. الان حرصت واسه کدوم قسمت حرفامه؟ .. چقدر امشب حرص خوردیا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده