a.namdar 5908 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 نَ الوبدکی؟ آذربایجان لار گدیبدیلر داغلارین باشیندا گول درللر... 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 آذربایجان لی لار اوزلری گولدی گولی نینیللر؟ سلام نه عجب بیری تاپیلدی گله بورا 2
a.namdar 5908 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 آذربایجان لی لار اوزلری گولدی گولی نینیللر؟سلام نه عجب بیری تاپیلدی گله بورا من کی وارام ... اما تهجه دانیشمام گلمز مرحبا قیزیم 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 من کی وارام ... اما تهجه دانیشمام گلمز مرحبا قیزیم آرتاش گدنن دا بورا گلن اولمور یاشیاسیز آتا:hapydancsmil: (آتا ددیم تورکی اولسون یوخسا دوسوز کلمدی) 2
a.namdar 5908 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 آرتاش گدنن دا بورا گلن اولموریاشیاسیز آتا:hapydancsmil: (آتا ددیم تورکی اولسون یوخسا دوسوز کلمدی) بله چخ دوسوزدی اله... یامان یاخچی آتا م من... دِمعَ گلمز دای گلمز آرتاش؟ یری چخ بوش دی 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 والا خبریم یوخ بیلسینن ایکی گوندی دونن ده کنکوری واریدی آقا سهند هاردادیلار؟ بو اوین صاحابی 2
a.namdar 5908 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 والا خبریم یوخ بیلسینن ایکی گوندیدونن ده کنکوری واریدی آقا سهند هاردادیلار؟ بو اوین صاحابی صاحابخانه هش بیرانی سایمیر ایرانگردی الییرلر 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 صاحابخانه هش بیرانی سایمیر ایرانگردی الییرلر والا منده صاحابخانا هییر ده گورورم بیردان سورا 2
a.namdar 5908 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 والا منده صاحابخانا هییر ده گورورم بیردان سورا والا صاحابخانه باشی چخ شلوغ دی... هم بیرا ایالواردی هم زندگیسیندا... اله بیر اساسی family MANدی 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 والا صاحابخانه باشی چخ شلوغ دی... هم بیرا ایالواردی هم زندگیسیندا... اله بیر اساسی family MANدی الله خیر السین گلیب اوخوسالار ها بورانی 2
a.namdar 5908 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 الله خیر السینگلیب اوخوسالار ها بورانی گلسین اوحوسون ... منی کیمینن گورخودوسان چاکر آقا سهند:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 گلسین اوحوسون ... منی کیمینن گورخودوسان چاکر آقا سهند:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مهندس سهند :w139: منیم ایشیم یوخدی هااااااا 2
a.namdar 5908 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 مهندس سهند :w139:منیم ایشیم یوخدی هااااااا آی یالانچی قیز:zadan: اله من یولدان الیین پروشاتیدی آقا سهند بو تاپیکَ قسم هرچند منن پروشات و بی تاپیک، یولدا قویان اوشاخلار اوخشاوروخ 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 آی یالانچی قیز:zadan: اله من یولدان الیین پروشاتیدی آقا سهند بو تاپیکَ قسم هرچند منن پروشات و بی تاپیک، یولدا قویان اوشاخلار اوخشاوروخ بعله من دییر دیم اقای نامداریدی فعلا من گئدیم گئجز خیر اولسون 1
a.namdar 5908 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 بعلهمن دییر دیم اقای نامداریدی فعلا من گئدیم گئجز خیر اولسون آی گورخان پروشات منی تهجه قویدون آقا سهندینن؟ عیبی یُخ جبران الییرم... سیزدا گجز خوش اولسون... 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 آی گورخان پروشاتمنی تهجه قویدون آقا سهندینن؟ عیبی یُخ جبران الییرم... سیزدا گجز خوش اولسون... رفیق نیمه راهام 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 والا خبریم یوخ بیلسینن ایکی گوندیدونن ده کنکوری واریدی آقا سهند هاردادیلار؟ بو اوین صاحابی صاحابخانه هش بیرانی سایمیر ایرانگردی الییرلر والا منده صاحابخانا هییر ده گورورم بیردان سورا والا صاحابخانه باشی چخ شلوغ دی... هم بیرا ایالواردی هم زندگیسیندا... اله بیر اساسی family MANدی مهندس سهند :w139:منیم ایشیم یوخدی هااااااا گلسین اوحوسون ... منی کیمینن گورخودوسان چاکر آقا سهند:5c6ipag2mnshmsf5ju3 رفیق نیمه راهام به به غیبت لاپ باشدان اشیپ یولداش بله اولاردا اولسون نینییاخ 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 بازاردایدیم دونن گوردوم هامی فارسی دانشیر نیه بولمدیم اما چوخ با لاجالاشدیم اشیدیم هامی فارسی دانشیر اوردا نیه بولمدیم 1
en.ml 4113 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 سامان دولتشاهی-- yorgun diyar TABRIZ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده