a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ نَ الوبدکی؟ آذربایجان لار گدیبدیلر داغلارین باشیندا گول درللر... 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ آذربایجان لی لار اوزلری گولدی گولی نینیللر؟ سلام نه عجب بیری تاپیلدی گله بورا 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ آذربایجان لی لار اوزلری گولدی گولی نینیللر؟سلام نه عجب بیری تاپیلدی گله بورا من کی وارام ... اما تهجه دانیشمام گلمز مرحبا قیزیم 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ من کی وارام ... اما تهجه دانیشمام گلمز مرحبا قیزیم آرتاش گدنن دا بورا گلن اولمور یاشیاسیز آتا:hapydancsmil: (آتا ددیم تورکی اولسون یوخسا دوسوز کلمدی) 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ آرتاش گدنن دا بورا گلن اولموریاشیاسیز آتا:hapydancsmil: (آتا ددیم تورکی اولسون یوخسا دوسوز کلمدی) بله چخ دوسوزدی اله... یامان یاخچی آتا م من... دِمعَ گلمز دای گلمز آرتاش؟ یری چخ بوش دی 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ والا خبریم یوخ بیلسینن ایکی گوندی دونن ده کنکوری واریدی آقا سهند هاردادیلار؟ بو اوین صاحابی 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ والا خبریم یوخ بیلسینن ایکی گوندیدونن ده کنکوری واریدی آقا سهند هاردادیلار؟ بو اوین صاحابی صاحابخانه هش بیرانی سایمیر ایرانگردی الییرلر 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ صاحابخانه هش بیرانی سایمیر ایرانگردی الییرلر والا منده صاحابخانا هییر ده گورورم بیردان سورا 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ والا منده صاحابخانا هییر ده گورورم بیردان سورا والا صاحابخانه باشی چخ شلوغ دی... هم بیرا ایالواردی هم زندگیسیندا... اله بیر اساسی family MANدی 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ والا صاحابخانه باشی چخ شلوغ دی... هم بیرا ایالواردی هم زندگیسیندا... اله بیر اساسی family MANدی الله خیر السین گلیب اوخوسالار ها بورانی 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ الله خیر السینگلیب اوخوسالار ها بورانی گلسین اوحوسون ... منی کیمینن گورخودوسان چاکر آقا سهند:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ گلسین اوحوسون ... منی کیمینن گورخودوسان چاکر آقا سهند:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مهندس سهند :w139: منیم ایشیم یوخدی هااااااا 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ مهندس سهند :w139:منیم ایشیم یوخدی هااااااا آی یالانچی قیز:zadan: اله من یولدان الیین پروشاتیدی آقا سهند بو تاپیکَ قسم هرچند منن پروشات و بی تاپیک، یولدا قویان اوشاخلار اوخشاوروخ 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ آی یالانچی قیز:zadan: اله من یولدان الیین پروشاتیدی آقا سهند بو تاپیکَ قسم هرچند منن پروشات و بی تاپیک، یولدا قویان اوشاخلار اوخشاوروخ بعله من دییر دیم اقای نامداریدی فعلا من گئدیم گئجز خیر اولسون 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ بعلهمن دییر دیم اقای نامداریدی فعلا من گئدیم گئجز خیر اولسون آی گورخان پروشات منی تهجه قویدون آقا سهندینن؟ عیبی یُخ جبران الییرم... سیزدا گجز خوش اولسون... 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ آی گورخان پروشاتمنی تهجه قویدون آقا سهندینن؟ عیبی یُخ جبران الییرم... سیزدا گجز خوش اولسون... رفیق نیمه راهام 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ والا خبریم یوخ بیلسینن ایکی گوندیدونن ده کنکوری واریدی آقا سهند هاردادیلار؟ بو اوین صاحابی صاحابخانه هش بیرانی سایمیر ایرانگردی الییرلر والا منده صاحابخانا هییر ده گورورم بیردان سورا والا صاحابخانه باشی چخ شلوغ دی... هم بیرا ایالواردی هم زندگیسیندا... اله بیر اساسی family MANدی مهندس سهند :w139:منیم ایشیم یوخدی هااااااا گلسین اوحوسون ... منی کیمینن گورخودوسان چاکر آقا سهند:5c6ipag2mnshmsf5ju3 رفیق نیمه راهام به به غیبت لاپ باشدان اشیپ یولداش بله اولاردا اولسون نینییاخ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ بازاردایدیم دونن گوردوم هامی فارسی دانشیر نیه بولمدیم اما چوخ با لاجالاشدیم اشیدیم هامی فارسی دانشیر اوردا نیه بولمدیم 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ سامان دولتشاهی-- yorgun diyar TABRIZ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده