moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ والله سین دیرمارام....فقط ایستیرم دویونیم اوز گاناتیما دا اوچامیسن..... بابا من هارا رییس لیخ هارا؟ اوسون من ده جلم چومیین اولام ... قول ویردین ویرمیه سن ها. نیه سن بتر رئیس لیغا ایش ویررسن. چون هامینی گانادینا بیر دانا ویرارسان دا هش کیم سوزوندن چیخماز. من هارا گدسم بابکینن باهم گدرم چون او قوخمیندی. منی ویرسالار او قویماز. 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ نه کومکی... به من بوردا مالام؟ممد من بکاارام منی آپار یاواااا گن باهم گداخ اورولوغا. یو حسن منیم مامانیم گورر. 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ قول ویردین ویرمیه سن ها.نیه سن بتر رئیس لیغا ایش ویررسن. چون هامینی گانادینا بیر دانا ویرارسان دا هش کیم سوزوندن چیخماز. من هارا گدسم بابکینن باهم گدرم چون او قوخمیندی. منی ویرسالار او قویماز. والله ویرمار فقط ایستیرم بیلوه توتام دا اوچامیسن بابا جه هر یانا جدیسنن منن جداخ بابکه نینیسن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منده گوخمینم گویمارام بیلوه ویرالار؟؟؟:w00: جه منن جداخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ نه کومکی... به من بوردا مالام؟ممد من بکاارام منی آپار یاواااا اه گوی اول من جدیم سورا؟؟؟؟؟؟:w00: هله جلممیش ایستر منیم ایشیمه الیمنن آلا؟؟؟؟:167: 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ والله ویرمار فقط ایستیرم بیلوه توتام دا اوچامیسنبابا جه هر یانا جدیسنن منن جداخ بابکه نینیسن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منده گوخمینم گویمارام بیلوه ویرالار؟؟؟:w00: جه منن جداخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اه گوی اول من جدیم سورا؟؟؟؟؟؟:w00:هله جلممیش ایستر منیم ایشیمه الیمنن آلا؟؟؟؟:167: یوخ من بابکینن گدیرم چون او قویماز سن منی او باتومونان ویراسان. بابک چوخ زیرحدی. هانسی ایش من اوزوم بوردا شاییدم بیر ایش تاپین باهم گداخ. 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ یوخ من بابکینن گدیرم چون او قویماز سن منی او باتومونان ویراسان. بابک چوخ زیرحدی.هانسی ایش من اوزوم بوردا شاییدم بیر ایش تاپین باهم گداخ. چوخ دا اورن ایستیه منن جدسن؟؟؟؟؟ او باتونونان من اوزومه ویراجام نه سنه؟ خیالین راهات اولسون؟ 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ به اوزووی نیه ویراجاخسان؟ سن اوزووه رحم ایله میسن منه هاردان رحم ایلیه جاخسان؟ 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ به اوزووی نیه ویراجاخسان؟سن اوزووه رحم ایله میسن منه هاردان رحم ایلیه جاخسان؟ گوخما سنن ایشیم یوخده؟ سنه ویرمارام؟؟؟ گویمارام هش چس ده ویرا؟؟؟؟ هن دوز دیسن من اوزومه رحم المیرم؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ گوخما سنن ایشیم یوخده؟ سنه ویرمارام؟؟؟ گویمارام هش چس ده ویرا؟؟؟؟هن دوز دیسن من اوزومه رحم المیرم؟؟؟؟ بهبه دا منی ویرماها یاخجی. گیزیم اوزونن مواظب اول دونیانین ارزشی یوخدی سن بو جور اوزووه رحم ایله میه سن. 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ بهبه دا منی ویرماها یاخجی.گیزیم اوزونن مواظب اول دونیانین ارزشی یوخدی سن بو جور اوزووه رحم ایله میه سن.[/ QUOTE] چون ارزیشه یوخده اوزومه رحم المیرم؟؟؟ بیلوه ویرمارام اما گانادوه اله دیبدن گوپاردارام چه عمروون آخیرینه جان اوچامیسن؟/:w16: 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ چون ارزیشه یوخده اوزومه رحم المیرم؟؟؟بیلوه ویرمارام اما گانادوه اله دیبدن گوپاردارام چه عمروون آخیرینه جان اوچامیسن؟/:w16: گوردون سورا دیسن قوخما پس ایندی کی بوجور اولدی من فقط بابکینن گده جام هر یره. نینیم قورخورامدا. نیه ارزشی یوخدی اوزونن مواظب اولاسان؟ والاه بیر سوز دیم آما ناراحات اولماها شاید اودا سنین الیندن ناراحاتدی؟ ایربله ارزشی یوخدی کی سن اوزووینن بیله ایلیه سن. 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ گوردون سورا دیسن قوخما پس ایندی کی بوجور اولدی من فقط بابکینن گده جام هر یره. نینیم قورخورامدا. نیه ارزشی یوخدی اوزونن مواظب اولاسان؟ والاه بیر سوز دیم آما ناراحات اولماها شاید اودا سنین الیندن ناراحاتدی؟ ایربله ارزشی یوخدی کی سن اوزووینن بیله ایلیه سن. :w00::w00::w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ سلام دوستلاریمانه خبرلر؟ تشکر مودور جان. خبرلر سیزده دی. نجورسوز؟ 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ نه عجب بو ایچی دانا شیطان بوردا دلر؟؟؟ دو جه دا داریخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخدددیم..... جه جوروم گانادان نه حالدا؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ نه عجب بو ایچی دانا شیطان بوردا دلر؟؟؟دو جه دا داریخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخدددیم..... جه جوروم گانادان نه حالدا؟؟؟؟ منی دیسن من شیطانااام؟ 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ منی دیسن من شیطانااام؟ سلام بابک جانیم. گون آیدین. ته سنی دمیر ایکیمیزیده قاتیب بیر بیریمیزه آلاه کمه میز اولسون. 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ سلام بابک جانیم.گون آیدین. ته سنی دمیر ایکیمیزیده قاتیب بیر بیریمیزه آلاه کمه میز اولسون. عشق و عاشقی کیلو چنده ؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ عشق و عاشقی کیلو چنده ؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آفرین. بو اولدی بیردانا حساب کتابلی سوز. عشق و عاشقی کی باشدان ایاقا بیر بیرینه یالان دماخدی او عشق و عاشیقینین ایچینه ... 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ آفرین.بو اولدی بیردانا حساب کتابلی سوز. عشق و عاشقی کی باشدان ایاقا بیر بیرینه یالان دماخدی او عشق و عاشیقینین ایچینه ... ایچینه نمنه...هن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده