نیمه ماه 2908 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 سلام آذری دوسلاریما... من اگر نقاش اولام دنیانی زیندان چکرم اولومی آیریلیغی حسرتی پشمان چکرم من اگر صیاد اولام سن کیمی جیران اودونا اوریی پاره أدیپ عشقیوه هیجران چکرم 4
MEHDI RAHBAR 233 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 من مهدی توفارقان ارکسینن. شهرسازی رشته سیندیم و سیز کیمی تورک یولداشلار اولماغا افتخار الیرم. 3
ermia_rooz 4760 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 هله تراختوردان نه خبریز وار من فکر ادیرم داها سهمیه آسیانی آلاماز... ویجدانی حقیمیزی چوک یدیلر. 3
El Roman 31720 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 http://www.noandishaan.com/forums/group.php?groupid=98 حتما عضو الون 2
MEHDI RAHBAR 233 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 هله تراختوردان نه خبریز وار سلام عزیز نجه سوز. والله دونن داور تراختورین حقین یدی تا آذربایجان بالاسی(تراختور)، آسیادان اوزاخلانسین.کمالوند و مدیریت باشگاهدا بینی بیر عمدی ایش بیلدیلر و اوز سوزلریند فقط مسولان لیگ و صبا تیمینین عملکردین مشکوک بیلدیلر. کمالوند ددی: معتقدم برخي تصور نميکردند که تراکتورسازي تا اينجاي ليگ هم پيش بيايد و شايد نبايد بيش از اين بالا برويم. مهم اين است که با اينکه تيم ميبازد مردم تراکتورسازي را تشويق ميکنند زيرا آنها از عملکرد تيم راضي هستند اما اتفاقاتي در درون ميدان ميافتد که دست هيچکس نيست.:icon_pf (34): الان تراختور 53 امتیازیینان، 5ایمینجی دی کی امکانی واردی 2هفته قالان 4ایمینجی رتبیه یتیشسین و پیروزیدن اوسته اولسون. اما اقا محمد سیزدند تشکر الیرم اینشاالله داهی گونلرد بیربیریمیزینن چوختر ارتباط دا اللوخ hamed.zizo داندا فعالیتدن خاطر تشکر الیرم 1
El Roman 31720 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Ahmet Kaya - Beni Tarihle Yargila 7:12 min 16.74 mb 2
El Roman 31720 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 هله تراختوردان نه خبریز وارسلام عزیز نجه سوز. والله دونن داور تراختورین حقین یدی تا آذربایجان بالاسی(تراختور)، آسیادان اوزاخلانسین.کمالوند و مدیریت باشگاهدا بینی بیر عمدی ایش بیلدیلر و اوز سوزلریند فقط مسولان لیگ و صبا تیمینین عملکردین مشکوک بیلدیلر. کمالوند ددی: معتقدم برخي تصور نميکردند که تراکتورسازي تا اينجاي ليگ هم پيش بيايد و شايد نبايد بيش از اين بالا برويم. مهم اين است که با اينکه تيم ميبازد مردم تراکتورسازي را تشويق ميکنند زيرا آنها از عملکرد تيم راضي هستند اما اتفاقاتي در درون ميدان ميافتد که دست هيچکس نيست.:icon_pf (34): الان تراختور 53 امتیازیینان، 5ایمینجی دی کی امکانی واردی 2هفته قالان 4ایمینجی رتبیه یتیشسین و پیروزیدن اوسته اولسون. اما اقا محمد سیزدند تشکر الیرم اینشاالله داهی گونلرد بیربیریمیزینن چوختر ارتباط دا اللوخ hamed.zizo داندا فعالیتدن خاطر تشکر الیرم چخ حیف الدو اما عیبی یخ ایشالله گلن فصل چُپ المسلر گدجییخ قهرماننیغا 1
El Roman 31720 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 کوچوک قیز آنا دیلینه گوره شعیر اخویور An Azerbaijanian girl who is sorry for Iranian Turks who prefer to speak farsi instead of their own mother tongue!!! 2:25 min 7.45 mb 3
نیمه ماه 2908 ارسال شده در 3 مرداد، 2011 سلام هم سیز عزیز دوستوما و هم بوتون بیرداکی آذری دوسلاریما شاد اولاسیز... 3
نیمه ماه 2908 ارسال شده در 3 مرداد، 2011 سیزلاییر احوالیما صبحه قدر تاریم مینم تهجه تاریمدی قرا گونلرده دیلداریم منیم چوخ وفالی دوسلاریم واردی یامان گون گلجیین تاردان اوزگه گالماییپ یاره وفاداریم منیم دیز چوکوپ غمخانده گیلدیم فراموش عالمی من تارین غمخواری اولدوم تار غمخواریم منیم 3
El Roman 31720 ارسال شده در 3 مرداد، 2011 Ne garip duygu su ölmek. öptügüm kizlar geliyor aklima. Bir aciklamasi vardir elbet giderken dar agacina. Geride masa üstünde boynu bükükkaldi kagit kalem. Bagisla beni güzel annem. Ogul tadinda bir mektup yazamadim diyekizma bana. Elleri deysin istemedim. Gözleri deysin istemedim. Aglayip kokluyacaktin. Belki bir ömür tasiyacaktin koynunda. Ölmek ne garip anne. artik duvarlari kanatircasina tirnagimla saskin umutlu siirler yazamiyacagim. mutlak bir inancla gözlerimi tavana cakamiyacagim. Baba olamiyacagim örnegin toprak olmak ne garip sey anne 1
ermia_rooz 4760 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 قاشلارین اوخدی سنین،عاشقین چوخدی سنین، من سنی چوخ سئویرم خبرین یوخدی سنین. 3
ermia_rooz 4760 ارسال شده در 12 مرداد، 2011 سلام سیزده ساغ اولاسیز آذربایجان میلتی ، بوتون تورک میلتی ساغ اولسونار شاد یاشاسینلار 2
ermia_rooz 4760 ارسال شده در 15 مرداد، 2011 دوستلاریم، یولداشلاریم سحرییز خیر اولسون من سیزلری اورکدن سویرم... :w36::w36::w36: 1
ارسال های توصیه شده