en.ml 4113 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 وا !!! چرا حرص میخوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .. الان حرصت واسه کدوم قسمت حرفامه؟ .. چقدر امشب حرص خوردیا گفتی > همه با هم ایرانی هستیم حرص خوردم آخه در واقعیت اینطوری نیست..
m.sh1992 2210 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 گفتی > همه با هم ایرانی هستیم حرص خوردم آخه در واقعیت اینطوری نیست.. هوووووووووووووووممممممممم.. پس واقعیت چیه؟ نکنه خارجکی هستی روو نمیکنی؟
en.ml 4113 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 هوووووووووووووووممممممممم.. پس واقعیت چیه؟ نکنه خارجکی هستی روو نمیکنی؟ نه واقعیتش ما ها ترک هستیم ایرانی فقط شیران پارسی هستند ترک ها با اونها محسوب نمیشه! نه واقعیتش ما ها ترک هستیم ایرانی فقط تهرانی ها و اصفهانی ها و شیرازی ها هستند ! نه واقعیتش ما ترک هستیم ایرانی فقط کوروش دوستان هستند ...
a.namdar 5908 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 گفتی > همه با هم ایرانی هستیم حرص خوردم آخه در واقعیت اینطوری نیست.. هوووووووووووووووممممممممم.. پس واقعیت چیه؟ نکنه خارجکی هستی روو نمیکنی؟ لطفا آذری دانیشوز... گوناخ گوزلریمیز اوستَ یری وار (مهمون رو چشمامون جا داره) ... آجا مراعات الیوز فقط یه جمله فارسی: از رو تعصب حرف نمی زنم و قصد بحث هم ندارم. همه شهرها خوب و باارزش هستند با مردمانی نجیب... اما هرکی یه بار رفته باشه تبریز میبینه این شهر از هر نظر سطحش از بقیه شهرها بالاتره... هرچند من ارومیه رو خیلی بیشتر دوست دارم 3
m.sh1992 2210 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 نه واقعیتش ما ها ترک هستیم ایرانی فقط شیران پارسی هستند ترک ها با اونها محسوب نمیشه!نه واقعیتش ما ها ترک هستیم ایرانی فقط تهرانی ها و اصفهانی ها و شیرازی ها هستند ! نه واقعیتش ما ترک هستیم ایرانی فقط کوروش دوستان هستند ... من متنفرم از این واقعیتی ک میگی.. از تبعیض و یا بازی کلمات :icon_razz:.. گرچه من تو اطرافیانم کسی رو ندیدم ک بخواد اینجوری بگه یا اعتقاد داشته باشه 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 لطفا آذری دانیشوز... گوناخ گوزلریمیز اوستَ یری وار (مهمون رو چشمامون جا داره) ... آجا مراعات الیوز فقط یه جمله فارسی: از رو تعصب حرف نمی زنم و قصد بحث هم ندارم. همه شهرها خوب و باارزش هستند با مردمانی نجیب... اما هرکی یه بار رفته باشه تبریز میبینه این شهر از هر نظر سطحش از بقیه شهرها بالاتره... هرچند من ارومیه رو خیلی بیشتر دوست دارم لفدن ترجمه بفرمایید نظرتون درباره تبریزو گبول دارم 3
a.namdar 5908 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 لفدن ترجمه بفرمایید نظرتون درباره تبریزو گبول دارم آذری دانیشوز: آذری صوبت کنید... آجا مراعات الیوز: یه کم مراعات کنید 3
Paroshat 6378 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 لطفا آذری دانیشوز... گوناخ گوزلریمیز اوستَ یری وار (مهمون رو چشمامون جا داره) ... آجا مراعات الیوز فقط یه جمله فارسی: از رو تعصب حرف نمی زنم و قصد بحث هم ندارم. همه شهرها خوب و باارزش هستند با مردمانی نجیب... اما هرکی یه بار رفته باشه تبریز میبینه این شهر از هر نظر سطحش از بقیه شهرها بالاتره... هرچند من ارومیه رو خیلی بیشتر دوست دارم افرین به این شعور تبریز حرف نداره:hapydancsmil: 3
Paroshat 6378 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 لفدن ترجمه بفرمایید نظرتون درباره تبریزو گبول دارم تو اینجا چی کار میکنی مریم؟ خوش اومدی عزیزم 3
m.sh1992 2210 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 آذری دانیشوز: آذری صوبت کنید... آجا مراعات الیوز: یه کم مراعات کنید یعنی من برم؟ 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 تو اینجا چی کار میکنی مریم؟خوش اومدی عزیزم چون آذریارو دوست دارم اومدم.. عکس شهربرفیتونم ک دیدم دیگه اینجا موندگار شدم البته اینم بگم: مریم اینجا.. مریم اونحا.. مریم همه جا این شعار منه مرسی عزیزم 4
a.namdar 5908 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 یعنی من برم؟ بابا ددیم گوناخ گوزومیز اوستَ یری وار (مهمون رو چشمامون جا داره) فرصتدن استفاده الَ ایکی کلمه آذری اورگش. ( از فرصت استفاده کن دو تا کلمه ترکی یاد بگیر.) 3
a.namdar 5908 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 افرین به این شعورتبریز حرف نداره:hapydancsmil: به به سلام عزیز یولداشیم..نجَوارسان؟ 3
m.sh1992 2210 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 بابا ددیم گوناخ گوزومیز اوستَ یری وار (مهمون رو چشمامون جا داره)فرصتدن استفاده الَ ایکی کلمه آذری اورگش. ( از فرصت استفاده کن دو تا کلمه ترکی یاد بگیر.) خو پس واسه چی اومدم؟ ب شرطی ک ترجمه هم بنویسیدا 3
a.namdar 5908 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 خو پس واسه چی اومدم؟ ب شرطی ک ترجمه هم بنویسیدا ایول حوش گلمیسن (خوش اومدی) پروشات و آقا سهند و آرتاش آذری NAtive بیلیلر... من توپوخیم چخدی یازمیاندا (دوستان درست بلدن من اذری نوشتنم خیلی درامه... البته کلی پیشرفت کردم تو آذری نوشتن) 3
m.sh1992 2210 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 ایول حوش گلمیسن (خوش اومدی)پروشات و آقا سهند و آرتاش آذری NAtive بیلیلر... من توپوخیم چخدی یازمیاندا (دوستان درست بلدن من اذری نوشتنم خیلی درامه... البته کلی پیشرفت کردم تو آذری نوشتن) ساغ اول اوهوم.. من 3.5 سال دوتا دوست ترک تو دانشگاه داشتم دوست صمیمیم هم ترکه.. آخرشم باید تو فضای مجازی یاد بگیرم :icon_pf (34): 3
a.namdar 5908 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 ساغ اول اوهوم.. من 3.5 سال دوتا دوست ترک تو دانشگاه داشتم دوست صمیمیم هم ترکه.. آخرشم باید تو فضای مجازی یاد بگیرم :icon_pf (34): بزرگوار اساتید.. سهند خان، ارتاش و پروشات سیزی یولا سالیلر.. نگران اولما 3
Paroshat 6378 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 به به سلام عزیز یولداشیم..نجَوارسان؟ یاشیاسیز خوش گچیر؟ تبریزین قارین گوردوز؟:hapydancsmil: 3
m.sh1992 2210 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 بزرگوار اساتید.. سهند خان، ارتاش و پروشات سیزی یولا سالیلر.. نگران اولما نخیرم.. دوتا دوست مجازی بهم گفتن یادم میدن من میام اینجا مشاهده میکنم شما برو نوششتن خودتو درست کن صرفا جهت اطلاع: دوستای دانشگاهیم اصلا ترکی حرف نمیزدن.. اصلا 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 بلی کی قال تهراندا توسسی یه فقط اهومداهی قیز ورمرم تهرانا داهی منظور مامانت رو که انشالله حالشون خوبه الکی یعنی من بابابزرگتم هر نمنه که بیوک آتام دئسین:girl_blush2: 3
ارسال های توصیه شده