Astraea 25351 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 افرین افرین یه کادو کتاب برات میگیرم...از داستانهای اذری خیلی شیرینن راستی یه تاپیک داشتم چند حکایت ترکی گذاشتم یادم رفته کجای تالار ادبیات بود میتونی پولشو کارت به کارت کنی...پولش از همه چیز شیرین تره!!!! یه تاپیک زبان آذری بود حامد مینوشت...اونو پیگیر بودم یه زمانی!!! 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 میتونی پولشو کارت به کارت کنی...پولش از همه چیز شیرین تره!!!!یه تاپیک زبان آذری بود حامد مینوشت...اونو پیگیر بودم یه زمانی!!! امان ازدست این اصفهانی ها و اذریها نه داستانهای آذری بود فکر کنم خودم استارتش کردم 1
en.ml 4113 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 این یه فضای دیگه هست .... همین دیروز........تبریز شاه گولی 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 این یه فضای دیگه هست .... همین دیروز........تبریز شاه گولی چه برف قشنگی.. امسال از این برفا نیومد..نه تهران.. نه اصفهان .. من دلم برف میخواااااااد :cryingf: 1
en.ml 4113 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 چه برف قشنگی.. امسال از این برفا نیومد..نه تهران.. نه اصفهان .. من دلم برف میخواااااااد :cryingf: باید هم نیاد .. بالاخره یه تبریزی گفتن یه بزرگی یه کوچیکی گفتن.. 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 باید هم نیاد .. بالاخره یه تبریزی گفتن یه بزرگی یه کوچیکی گفتن.. نچای شما یه وقت؟ .. چ "باید"ی هم میگه :icon_razz: 1
en.ml 4113 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 نچای شما یه وقت؟ .. چ "باید"ی هم میگه :icon_razz: نه ما کلا یه کاری می کنیم ملت بچان!! باید باید... تبریز شهر آرزوها 1
m.sh1992 2210 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 نه ما کلا یه کاری می کنیم ملت بچان!!باید باید... تبریز شهر آرزوها .. حرص نخور.. باشه.. باید باید.. تبریزیا مردمان خوبین از این کارا نمیکنن ، حالا چرا این حرفو زدی خدا داند 1
en.ml 4113 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 .. حرص نخور.. باشه.. باید باید.. تبریزیا مردمان خوبین از این کارا نمیکنن ، حالا چرا این حرفو زدی خدا داند من حرص نخوردم گفتم که ملکه ذهنتون بشه مردم خوبی هستیم که شک نکنید کلا ما همیشه بهترین هستیم 1
m.sh1992 2210 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 من حرص نخوردم گفتم که ملکه ذهنتون بشه مردم خوبی هستیم که شک نکنید کلا ما همیشه بهترین هستیم ولی حرص خوردی.. معلومه نه اصلا ب خوبی تبریزیا شک نمیکنم..شما هم شک نکنید خودبرتربینی اصلا خوب نیست 1
en.ml 4113 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 ولی حرص خوردی.. معلومه نه اصلا ب خوبی تبریزیا شک نمیکنم..شما هم شک نکنید خودبرتربینی اصلا خوب نیست من خودبرتربین نیستم بلکه تبریز برتربین هستم 1
m.sh1992 2210 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 من خودبرتربین نیستم بلکه تبریز برتربین هستم خب اینم درست نیست.. الان مردمان هر شهری میتونن درباره شهرشون این حرفو بزنن..والا 2
en.ml 4113 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 خب اینم درست نیست.. الان مردمان هر شهری میتونن درباره شهرشون این حرفو بزنن..والا حالا گریه نکن.. شهر شما هم خوبه قشنگه..................................................................ولی پای تبریز نمی رسه 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 حالا گریه نکن..شهر شما هم خوبه قشنگه..................................................................ولی پای تبریز نمی رسه حالا خودت حرص میخوری دلیل نمیشه ک بگی من گریه میکنم بعلــــــــــــــــــــــــــــــه.. اصفهان نصف جهان.. تهرانم ک پایتخته دیگه :hapydancsmil: (چون تو هر دو شهر زندگی میکنم میگم اینو) امان از توهم.. امان.. 2
en.ml 4113 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 حالا خودت حرص میخوری دلیل نمیشه ک بگی من گریه میکنم بعلــــــــــــــــــــــــــــــه.. اصفهان نصف جهان.. تهرانم ک پایتخته دیگه :hapydancsmil: (چون تو هر دو شهر زندگی میکنم میگم اینو) امان از توهم.. امان.. تهران بزرگترین شهر ترک نشین ایران خدا شاه اسماعیل ترک رو رحمت کنه به اصفهان یه نوایی داد اونجا رو وسعت داد! 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 تهران بزرگترین شهر ترک نشین ایرانخدا شاه اسماعیل ترک رو رحمت کنه به اصفهان یه نوایی داد اونجا رو وسعت داد! تهران ک شده شهر هفتاد و دو ملت.. ترکا و شمالی ها هم بیشتر.. ک خب البته جای سوال داره ک چرا تو شهرای خودشون نموندن گفتی تبریزبرتربینی.. ولی شاه اسماعیل اردبیلیه.. پس ب این نتیجه میرسیم ک داری ترکارو قوم برتر میبینی.. در نتیجه: شما خودبرتر بینی 2
en.ml 4113 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 تهران ک شده شهر هفتاد و دو ملت.. ترکا و شمالی ها هم بیشتر.. ک خب البته جای سوال داره ک چرا تو شهرای خودشون نموندن گفتی تبریزبرتربینی.. ولی شاه اسماعیل اردبیلیه.. پس ب این نتیجه میرسیم ک داری ترکارو قوم برتر میبینی.. در نتیجه: شما خودبرتر بینی چون شما تهرانی ها حق این ملت رو خوردین مجبورن بیان تهران !!! بالاخره ترک هستش دیگه ترک و تبریز همش عضو یه تیم هستند و سیبل مقابل شما فارس های عزیز..خخخخخ 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 چون شما تهرانی ها حق این ملت رو خوردین مجبورن بیان تهران !!!بالاخره ترک هستش دیگه ترک و تبریز همش عضو یه تیم هستند و سیبل مقابل شما فارس های عزیز..خخخخخ هیییییییییییییی.. این تهران کلا حق همه شهرارو میخوره واااااااا !!!.. ترک و کرد و لر و فارس نداریم ک.. همه مال 1 کشوریم.. همه انسانیم.. دیگه این حرفو نگوووووو :vahidrk: 2
en.ml 4113 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 هیییییییییییییی.. این تهران کلا حق همه شهرارو میخوره واااااااا !!!.. ترک و کرد و لر و فارس نداریم ک.. همه مال 1 کشوریم.. همه انسانیم.. دیگه این حرفو نگوووووو :vahidrk:
m.sh1992 2210 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 وا !!! چرا حرص میخوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .. الان حرصت واسه کدوم قسمت حرفامه؟ .. چقدر امشب حرص خوردیا 1
ارسال های توصیه شده