fakur1 10128 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2015 آمما مندن ساري،سن آرخايين اول، شانلي سهنديم، ده لي جيرانلي سهنديم من داها عرشعلا كولگه سي تك باشدا تاجيم وار، الده موسي كيمي فرعونه غنيم، بير آغاجيم وار، حرجيم يوخ،فرجيم وار. سالام اولسون بوتون دوسلارا. سیزی چوخ ایستی ره م . ساغولون 3
Astraea 25351 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 چی چی میگوی اینا همشون اذریس چی چی آذری آماشالله بیا اینم برا اینکه چشم نخوری!!! الان مثلا با لهجه من حرف زدی؟؟؟؟؟عمرا بتونی!!! 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 بیا اینم برا اینکه چشم نخوری!!! الان مثلا با لهجه من حرف زدی؟؟؟؟؟عمرا بتونی!!! سلام نه خبر یوخسوز اصفهاندا نه خبر؟؟؟ 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 واااااای:obm: بلی کی قال تهراندا توسسی یه فقط اهوم داهی قیز ورمرم تهرانا داهی منظور مامانت رو که انشالله حالشون خوبه الکی یعنی من بابابزرگتم 2
Astraea 25351 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 سلام نه خبر یوخسوز اصفهاندا نه خبر؟؟؟ مرحبا...ناسسن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزن شبکه 1!!!!!!!!!!!!!!!!! 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 مرحبا...ناسسن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزن شبکه 1!!!!!!!!!!!!!!!!! ناسسن ناسیلسنیز اونم میشه ترکیه ای نه اذری عمرا بتونی ترکی حرف بزنی ولی استعداد داری میتونم یادت بدم بپرس معنیشو برات بگم 3
Astraea 25351 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 ناسسنناسیلسنیز اونم میشه ترکیه ای نه اذری عمرا بتونی ترکی حرف بزنی ولی استعداد داری میتونم یادت بدم بپرس معنیشو برات بگم بله ما ترکیه ای بلدیم.... برا خودتم بخند...معلومه من چوک باهوشم....بمیرم وبین ترکا هم گیر بیفتم از تو نمیپرسم....اینه پذیرایی از مهمون.... بنابراین: 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 بله ما ترکیه ای بلدیم.... برا خودتم بخند...معلومه من چوک باهوشم....بمیرم وبین ترکا هم گیر بیففتم از تو نمیپرسم....اینه پذیرایی از مهمون.... بنابراین: ارادت وار اما بیز سیزی چوخ استروخ یانی تورکلر گوناخ سوندیلر جیران شوخلوغیدی جانسان ارادت وار ترجمه نمی کنم بچه ها میان برات ترجمه میکنن 1
fakur1 10128 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 ناسسنناسیلسنیز اونم میشه ترکیه ای نه اذری عمرا بتونی ترکی حرف بزنی ولی استعداد داری میتونم یادت بدم بپرس معنیشو برات بگم داداش قئزلارون قلبینی سندرما . گئت بلسینن اوپوش گوروش باروشگونان. گوزلی سئوه للر دا مارالیم. 1
Astraea 25351 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 ارادت وار اما بیز سیزی چوخ استروخ یانی تورکلر گوناخ سوندیلر جیران شوخلوغیدی جانسان ارادت وار ترجمه نمی کنم بچه ها میان برات ترجمه میکنن خودم میدونم چی نوشتیتحت تاثیر قرار گرفتم همچینم زبونتن سخت نیست!!! (الان طومار مینویسه میگه ترجمه کن) 2
Astraea 25351 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 داداش قئزلارون قلبینی سندرما . گئت بلسینن اوپوش گوروش باروشگونان. گوزلی سئوه للر دا مارالیم. با ارادت خدمت فکور گرامی 2
fakur1 10128 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 ارادت وار اما بیز سیزی چوخ استروخ یانی تورکلر گوناخ سوندیلر جیران شوخلوغیدی جانسان ارادت وار ترجمه نمی کنم بچه ها میان برات ترجمه میکنن ترچمه : میگه ارادت داریم . ما شما رو خیلی دوستتون داریم. ترکها مهمان دوستند. بقیه شو بگم بازم باهاش قهر میکنی 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 خودم میدونم چی نوشتیتحت تاثیر قرار گرفتمهمچینم زبونتن سخت نیست!!! (الان طومار مینویسه میگه ترجمه کن) واقعا متوجه شدی؟؟ ترجمشو بنویس برامون همین جا
fakur1 10128 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 بیا اینم از مهونمون نیومده داره همه رو میزنه ایشونم فهمیده من زن ذلیلم. برا همین میزنه. 2
Astraea 25351 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 بیا اینم از مهونمون نیومده داره همه رو میزنه نیس خیلی مهمون نواز بود...اینجا باید مسلح اومد!!!! ارادت وار اما بیز سیزی چوخ استروخ یانی تورکلر گوناخ سوندیلر جیران شوخلوغیدی جانسان ارادت وار ترجمه نمی کنم بچه ها میان برات ترجمه میکنن ترچمه : میگه ارادت داریم . ما شما رو خیلی دوستتون داریم. ترکها مهمان دوستند. بقیه شو بگم بازم باهاش قهر میکنی ممنون...خودمم میدونستم چی گفت...کلا این سهندو باید زد!!! واقعا متوجه شدی؟؟ ترجمشو بنویس برامون همین جا خیلی بهت ارادت دارم....خیلی دوستتتتتتتتت دارمکلا ما ترکا تورو ای ستاره درخشان و زیبا خیلی دوستت داریم....از بس خوبی باهات شوخی کردیم پیشمون باشی...بازم عرض ارادت.... کف کردی سهند؟؟؟؟ ایشونم فهمیده من زن ذلیلم. برا همین میزنه. نه خواستم زهره چشم بگیرم 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 نیس خیلی مهمون نواز بود...اینجا باید مسلح اومد!!!! ممنون...خودمم میدونستم چی گفت...کلا این سهندو باید زد!!! خیلی بهت ارادت دارم....خیلی دوستتتتتتتتت دارمکلا ما ترکا تورو ای ستاره درخشان و زیبا خیلی دوستت داریم....از بس خوبی باهات شوخی کردیم پیشمون باشی...بازم عرض ارادت.... کف کردی سهند؟؟؟؟ نه خواستم زهره چشم بگیرم اره واقعا کف کردم ولی اون وسطی رو حذف کردی و دست کاری کردی شیطون بلا به کی فرستادی اون متنو که برات ترجمه کنه 1
Astraea 25351 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 اره واقعا کف کردم ولی اون وسطی رو حذف کردی و دست کاری کردی شیطون بلا به کی فرستادی اون متنو که برات ترجمه کنه به اون که معرف حضوره..همون ژست و پخ و در رفتنه!!!!!!!!!!!!!!:ws28: نه جدا اینقدروبلدم.. 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 به اون که معرف حضوره..همون ژست و پخ و در رفتنه!!!!!!!!!!!!!!:ws28:نه جدا اینقدروبلدم.. افرین افرین یه کادو کتاب برات میگیرم ...از داستانهای اذری خیلی شیرینن راستی یه تاپیک داشتم چند حکایت ترکی گذاشتم یادم رفته کجای تالار ادبیات بود 1
ارسال های توصیه شده