ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ معرفی کنن خودشونو و شهرشونو و سایر .... 45 لینک به دیدگاه
takotanha 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۸ هارای هارای من تورکم تبریز - آبرسان 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۸ هارای هارای من تورکم تبریز - آبرسان ارادت نوکرم خوش گلیپسن 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۸ یاشاسین آذربایجان :icon_pf (44): من تهرانیم ولی اصلیتم آذریه. اینجا کانال 2 صحبت کنید غریبه ها نفهمن چی میگین 16 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۸ سن هاراداسان گارداش؟ ولی عصر دییم 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ تورکم .....یاشاسین آنا دیلیم .....تبریزلیوک 13 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۸۹ سلام بر آذری زبانهای گل کجایید ؟ دیگه نمیایید صحبت کنید ! 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۸۹ سلام بر آذری زبانهای گل کجایید ؟ دیگه نمیایید صحبت کنید ! گلی از خودتون گل من گلی جون میایم الان:gol cheshmak: 5 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ من مازندرانن اوشاقی ام اصلیتم تورک دی یتیشیر افشار ائلی 300 ایل دیر خاندانمیز گلیبله مازندرانه یاشاسین آذری دیلی 11 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ خوش جَلمیسن حمید جان (دوز دِدیم؟ ) 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۸۹ بو دنیا فانی دیر فانی بو دنیا ده قالان هانی دور دور سلیمانی تخت اوسته دن سالان دنیا سنی بهره ییئن کیم دیر کمینکی سن ییئن کیم دیر سنی دوغری دین کیم دیر یالان دنیا یالان دنیا 7 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۸۹ خوش جَلمیسن حمید جان (دوز دِدیم؟ ) چي ميگه؟ ميخواي بري دَدَ دوز بازي كني؟ :shad::w58: 3 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ من مازندرانن اوشاقی ام اصلیتم تورک دی یتیشیر افشار ائلی 300 ایل دیر خاندانمیز گلیبله مازندرانه یاشاسین آذری دیلی یاشاسین آنا یوردومیز آذربایجان وتوکلریمیز:w66: 4 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ سلام،آنایوردوم آذربایجان،یاشاسین آذربایجانیم،یاشاسین تبریزیم،یاشاسین بنابیم 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ یاشاسین آذربایجان :icon_pf (44):من تهرانیم ولی اصلیتم آذریه. اینجا کانال 2 صحبت کنید غریبه ها نفهمن چی میگین ادمین جان یهو دیدی فامیل از اب در اومدیما 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ گارداش لَر / باجی لَر عیبی یخدی بیز دَ گلَگ :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ اوشاخ لار بند رکم ام ترکی دانشماخو بیلمیرم 5 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ اوشاخ لار بند رکم ام ترکی دانشماخو بیلمیرم من هم تركي بلدم. بنده هم ترك قشقايي هستم. من هم بازي 5 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ بش دنَ آرواد آلدوم .......... آی بریباخ بریباخ ..........:dancegirl2::dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده