سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ فاطی جونم یه سوال !! می دونم تکراریه ها ولی خب چیکار کنم تو بخش معماری جهان ، آخرش نفهمیدم تو تاپیک معماری روز پست بزارم یا تاپیک بزنم برای هر بنا ؟؟ ( بهم گفتی توی همون تاپیک بزارم) آخه اون بخش پره از تاپیکهایی که طبق گفته تو باید تو تاپیک معماری روز زده می شدند....من یکم گیج شدم 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ منظورم از نو سازی دوباره سازیِ تالار بود......یه سری تاپیکها هستن که ضرورین و ما نداریم....مثه بیوگرافی بناهای معروف مثه کولوسئوم که من بخش مرمتیش رو گذاشتم ادغام یه سری تاپیک که به نظر من تکرارین 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ منظورم از نو سازی دوباره سازیِ تالار بود......یه سری تاپیکها هستن که ضرورین و ما نداریم....مثه بیوگرافی بناهای معروف مثه کولوسئوم که من بخش مرمتیش رو گذاشتمادغام یه سری تاپیک که به نظر من تکرارین با ادغام و جابجایی تاپیک ها خیلی موافقم...احساس میکنم تالارمون به خونه تکونی احتیاج داره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 کلا با پیشنهادت موافقم 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ فاطی جونم یه سوال !! می دونم تکراریه ها ولی خب چیکار کنم تو بخش معماری جهان ، آخرش نفهمیدم تو تاپیک معماری روز پست بزارم یا تاپیک بزنم برای هر بنا ؟؟ ( بهم گفتی توی همون تاپیک بزارم) آخه اون بخش پره از تاپیکهایی که طبق گفته تو باید تو تاپیک معماری روز زده می شدند....من یکم گیج شدم معماری روز بزن گلم من تاپیکایی که لازمه اتنقال می دم یه 20 صفحه ای هم انتقال دادم منظورم از نو سازی دوباره سازیِ تالار بود......یه سری تاپیکها هستن که ضرورین و ما نداریم....مثه بیوگرافی بناهای معروف مثه کولوسئوم که من بخش مرمتیش رو گذاشتمادغام یه سری تاپیک که به نظر من تکرارین هر تاپیکی که فکر می کنی شروعش ضروریه یا استارت بزن یا اینجا بگو استارت بزنیم 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ معماری روز بزن گلم من تاپیکایی که لازمه اتنقال می دم یه 20 صفحه ای هم انتقال دادم هر تاپیکی که فکر می کنی شروعش ضروریه یا استارت بزن یا اینجا بگو استارت بزنیم مثلا الان راجع به برج ایفل هیچی نداریم یا ژورژ پمپیدو که یکی از بناهای معروفه های تک هست یا برج مری اکس لندن من هر چند تا رو بتونم استارت میکنم 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ مثلا الان راجع به برج ایفل هیچی نداریمیا ژورژ پمپیدو که یکی از بناهای معروفه های تک هست یا برج مری اکس لندن من هر چند تا رو بتونم استارت میکنم یه معماری روز داریم که بناهای جدیدو توش می ذاریم یکی هم کلاسیک داریم که مال کمی قدیمی تراست ببین تاپیک تکی به درد نمی خوره اگه بتونی یه عنوان کلی اتخاب کن که یه همچین بناهایی رو توش معرفی کنی مثلا همون بیوگرافی بناهای معروف اینجوری انسجام بیشتره تا تاپیکای تک تکی 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ یه معماری روز داریم که بناهای جدیدو توش می ذاریمیکی هم کلاسیک داریم که مال کمی قدیمی تراست ببین تاپیک تکی به درد نمی خوره اگه بتونی یه عنوان کلی اتخاب کن که یه همچین بناهایی رو توش معرفی کنی مثلا همون بیوگرافی بناهای معروف اینجوری انسجام بیشتره تا تاپیکای تک تکی اتفاقا میخواستم بگم......امکانش هست یه بخشی به این نام ایجاد کنیم که همه تاپیکای معرفی رو ببریم تووش؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ من 3 4 5 تا فیلم از ساخت چند تا بنا دارم.....اگه بتونم آپ شون کنم میزارمشون 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ اتفاقا میخواستم بگم......امکانش هست یه بخشی به این نام ایجاد کنیم که همه تاپیکای معرفی رو ببریم تووش؟ همین معماری روز معرفی بناست دیگه منتها شاید بینشون چیزایی باشه که شناخته نشده یا تازه ساخته می تونیم برای بناهای معروف یه تاپیک جدا بذاریم می شه تو همون معماری روزم زد لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ اوکی...پس من توو معماری روز یه تاپیک با نام بناهای معروف جهان میزنم فقط زحمت انتقال کولوسئوم و اینا با خودت و ونوس 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ دوستای گل تالار معماری سلااااام ؛ یه تعداد از تاپیکها که عکساشون پریده بودن ,حذف شدن؛ بعضیا هم اصلاح شدن؛ بعضی ها هم چون جاشون مناسب نبود انتقال داده شدن؛ اگه شماها هم تاپیکی دیدین که عکساش پریده بود یا جای مناسبی نبود, ممنون میشم اطلاع بدین؛:2eaoapgxehimkak1y7e تا جایی که میشد عکسارو پیدا کردم و تو پستا گذاشتم؛ اما بعضیا رو مجبور به حذفشون شدم؛ به هرحال از صاحب پستا و تاپیکا عذر میخوام؛ لیست بعضی تاپیکا رو اینجا میذارم تا از تغییرات اطلاع داشته باشین : انتقال داده ها : [h=3] كارفرماي بيهويت و دلالي فضاي معماري- Anooshe[/h][h=3] كارفرماي بيهويت و دلالي فضاي معماري - Abo0ozar,[/h][h=3]عکسهایی جالب با خلاقیت انسان و نه فتوشاپ! - mj_un[/h][h=3]طراحی اتاق کودک - pesar-mashhadi[/h][h=3]معماری اجتماعی ترین هنر بشری - setare.blue,[/h][h=3]هخامنیشیان هم ایزوگام داشتند!! - setare.blue[/h] تاپیک های حذف شده (در صورتی که میتونید عکساشون رو بر گردونید ؛ اطلاع بدین) : [h=3] *تبدیل کلیسا به خانه؛ یک تغییر کاربری بی نظیر* -alireza&sepide[/h][h=3]جالبترین برج جهان : برج صلح - pesar-mashhadi[/h][h=3] با این ساختمان به درون بدن یک انسان سالم سفر کنید -Architect[/h][h=3]عکس های اشتباهات عجیب معماری(جالب) -pesar-mashhadi[/h][h=3]دانشگاه تکنولوژی نانیانگ در سنگاپور - parikoochooloo[/h][h=3]باغباني عمودي ( استفاده از گياهان در معماري ) - Mahnaz.D,[/h][h=3] تصویر:برج العرب - niaz,[/h][h=3]عکس های ویلایی - pooran.mehr[/h][h=3]اينجا يك دفتر معماري تو اسپانياست-pooran.mehr[/h][h=3] شهر شناور... soofi[/h][h=3] hoke house in twilight -Gizmo[/h][h=3] فروش white house !pooran.mehr[/h][h=3] ماکتی از قند -pooran.mehr[/h][h=3] کج ترین ساختمان دنیا (امارات ) - pooran.mehr[/h][h=3]خانه معلق-niaz[/h][h=3]گزارش تصویری - دومین جایزه معماری داخلی ایران - آبان 88-alireza&sepide[/h][h=3] زیباترین مساجد جهان- سـارا[/h] ادغام : [h=1] آرشیو عکس های معماری Abo0ozar و ebrahim heidari[/h] لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ ادامه تاپیک های حذف شده (در صورتی که میتونید عکساشون رو بر گردونید ؛ اطلاع بدین) : [h=3]خانه( آرشیو بهترین ها) - ebrahim heidari[/h][h=3]:ادغام سه خانه - niaz[/h][h=3]رستورانی واقع در فضا -kimia[/h][h=3]زیباترین پل های دنیا- طـــلا,[/h][h=3]معماری محوطه - niaz[/h][h=3]معماری اسلامی در کشورهای مختلف - kimia,[/h][h=3]شاهکارهای معماری پاریس بوسیله Marie-Jose Wolff, ؛ kimia,[/h][h=3]معبد روی اب هثر تادائو اندو -حبیبی[/h] niaz : [h=3]19th Century Residence In San Francisco Housed “Party of Five”[/h][h=3]:63.02° house by Schemata Architecture Office[/h][h=3][/h][h=3]75$ million house[/h][h=3]Awesome Sculptural Home in Somosaguas Spain[/h][h=3]Beautiful White Beach Home in California[/h][h=3]Brazilian Modernism House اثری از Marcio Kogan[/h][h=3]Camps Bay Villa[/h][h=3]Casa Elegante – Pure Luxury[/h][h=3]Contemporary Glass House in Sydney, Australia[/h][h=3]Contemporary Wooden Retreat by Johnston Architects[/h][h=3]Dang Residence by Pb Elemental Architecture[/h][h=3]No.5 House Stylish minimalist home[/h][h=3]Mountain and Ocean Sea Ranch Residence[/h][h=3]Modern House in Tempe, Arizona[/h][h=3]Modern White Sea House[/h][h=3]Modern Floating Villa – Villa Nackros[/h][h=3]Malibu 5 A dazzling home[/h][h=3]Luxurious Chestnut House in Newport Beach[/h][h=3]La Belle Vie Estate – Lavish living at it’s best[/h][h=3]Dramatic Environment Leferve House[/h][h=3]Inspiring Modern Home Architecture[/h][h=3]Inspiring Contemporary در کالیفرنیا[/h][h=3]Incredible Underground Residence in Switzerland[/h][h=3]Incredible Compact House Shaped like an Automobile[/h][h=3]IJburg House in Amsterdam[/h][h=3]House Painted in Memory of a Dalmatian[/h][h=3]House of Vision by Kouichi Kimura in Shiga, Japan[/h][h=3]:House of Georg Spreng by C18 Architect[/h][h=3]House H in Croatia by 3LHD Architects[/h][h=3]Holley House by Hanrahan Meyers Architects[/h][h=3]Fincube, a Modular and Sustainable Home in Italy[/h][h=3]Exceptional Green Home in the Forest[/h][h=3]ELM & Willow House, An Inside Out Design from Architects Eat[/h][h=3]The Edge House in Norway[/h][h=3]Edge House Mobius Architects[/h][h=3]Earth House Estate Lättenstrasse[/h] [h=3]سوپرمارکت مجهز و بزرگ -kimia[/h][h=3]خانه ای کوچک اما بسیار زیبا و کاربردی - kimia[/h][h=3]Paintig on the walls - Mahtab.r[/h][h=3]طراحی جالب برای ایستگاه مترو-mini*[/h][h=3]مجموعه عکس های معماری :Interesting Photography of Nicolas Matheus - ؛FatiMa,[/h][h=3]شاهکارهای معماری جهان - Amir R. Haddadi,[/h] لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ ادامهتاپیک های حذف شده (در صورتی که میتونید عکساشون رو بر گردونید ؛ اطلاع بدین) : معماری های جالب - afa urbun center/south africa - *ملینا* Stolarczyk Residence / Jonathan Barnes Architecture and Design - *ملینا* House in La Encantada / Javier Artadi*ملینا* The Gardiner Museum / KPMB Architects *ملینا* تصاویر معماری های باستانی-hamid_shahrsaz مکعب آبي 2008 چين-M@hya استادیوم های قطر برای جام جهانی 2022-M@hya طولانی ترین پل دریای جهان-M@hyaاگر این مهندسی باشه پس ما چکار میکتیم؟-M@hya تصاویر آخرین هواپیمای مسافربری بوئینگ-M@hya طراحی های جالب گلدان-FatiMa dom arquitectura house in menorca- سـارا بزرگترین و گران ترین هتل ها- * Ven000s *, [h=3]خانه ای شیب دار و صورتی رنگ - zahra22[/h] لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ ادامه تاپیک های حذف شده از بخش فیلم های معماری و عکس هاس معماری: نقاشي های سه بعدي روي ساختمان -Mohammad.A, استخر با طراحی سرامیکی - Hamed&Mahi, عکس هایی از آزاد راه تهران پردیس - pashaa عکس های زیبا و چشم نـــواز-mj_un بزرگترین برج چین... - M@hya تاپیکای منتقل شده از تالار فیلم به تالار عکس : عجیب ترین ساختمان های دنیا-Mohammad.A نمای زیبای رنگ آمیزی شده خانه ها در اقصی نقاط جهان - Mohammad.A زشت ترین ساختمان های جهان انتخاب شدند(عکس)-Mohammad.A تاپیک های حذف شده از بخش دکوراسیون داخلی : [h=3]office design-SHARLIN[/h][h=3]فضاي مطالعه در كالج اورستد دانمارك-FatiMa[/h] تاپیکهای منتقل شده از بخش دکوراسیون: اجرای سقف کاذب - mr.abooli [h=3]برج ( آرشیو بهترین ها)-.FatiMa,[/h][h=3]مرکز آبی Les Bains des Docks ، فرانسه - Mahnaz.D[/h] لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ سلام دوست جونا؛ من به دلیل امتحانا تا 1 هفته نمیتون زیاد بیام، با آرزوی موفقیت واس همتون ؛ مواظب تالارمون باشیدا لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ سلام دوست جونا؛ من به دلیل امتحانا تا 1 هفته نمیتون زیاد بیام، با آرزوی موفقیت واس همتون ؛ مواظب تالارمون باشیدا موفق باشی گلم 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ سلام. می شه این تاپیک بره تو بخش بیوگرافی؟ [h=1]Alvaro Siza[/h] برای ادامه اش یک فکرایی دارم.می خوام تصاویر آثار معمار رو بریزم داخلش،در راستای غنی سازی تاپیک 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ سلام.می شه این تاپیک بره تو بخش بیوگرافی؟ Alvaro Siza برای ادامه اش یک فکرایی دارم.می خوام تصاویر آثار معمار رو بریزم داخلش،در راستای غنی سازی تاپیک معین جان تاپیک تالار شهرسازی هستش از مدیران شهرسازی یا مدیران ارشد بخوا که انتقالش بدن 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ معین جان تاپیک تالار شهرسازی هستش از مدیران شهرسازی یا مدیران ارشد بخوا که انتقالش بدن حالا چه کاره ای یک پی دف می زارم تو همون،اونجا غنی شه. اونام جای برادرای ما والا مرسی از پاسخ گویی 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همه مدیران زحمت کش و بچه های گل تالار من پیشنهاد می دم یه برنامه منظم برای مسابقات در نظر بگیریم.مثلا هر ماه تو یه تاریخ مشخصی مسابقاتمون برگزار بشه.اونم یکی یکی بیاین راندوهای هفتگی رو شروع کنیم. آخر هر ماه هم مسابقه راندو برگزار میکنیم و چون در طول ماه کار کردیم، دستمون هم راه میفته(فکر میکنم پارسال یه همچین برنامه ای داشتیم) در حال حاضر که فقط راندو و عکاسی برگزار می شه...ولی می تونیم موضوعات مسابقه رو زیادترش کنیم.مثل طراحی نما و پلان و .. موضوعات رو می تونیم با مشورت و نظر همه بچه های تالار انتخاب کنیم. قبل از اضافه شدن گزینه های دیگه، فعلا راندو و عکاسی رو به طور منظم ادامه بدیم.من به این منظم بودنش خیلی حساسم چون آدم تکلیفش معلومه. ببخشید طولانی شد :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده