pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هیچی به اندازه جدایی منو ناراحت و غمگین نمی کنه در واقع هیچی به اندازه پایان با جدایی تلخ نیست به نظرم چه پایان با اتمام زندگی باشه چه جدایی به هر نحوی از هر عزیزی اگه قرار باشه بیشترین فشار روانی رو به یه موضوع نسبت بدید اون چیه و بهش چه نمره ای می دین از دامنه بین 0 تا 100 من به جدایی 100 می دم هیچی به اندازه انواع جدایی ها از ترک وسایلی که باهاشون کلی خاطره دارم تا مهاجرت عزیز هام .......تا قهر ها...... تا ترک کردن ها.... تا..... منو ناراحت نمی کنه (البته تو روانشناسی مرگ همسر نمره 100 رو داره) که خب اینم همون جدایی می شه که من گفتم 35 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واقعیتشو بخوای دوست ندارم بهشون فکر کنم. کاشکی تاپیک خوشحالی میزدی! 13 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی چیزا ناراحتم میکنه.. اینکه آدمای گرسنه رو میبینم،اینکه همه آدما عصبی هستن.. اینکه نسبت به هم کم توجه شدن... هوای همدیگه رو ندارن.. اینکه بعضیا حیوونا رو اذیت میکنن. گربه طفلی از شدت گرسنگی میاد سمتشون اونوقت دنبال حیوون ممیکنن... اینکه شیشه ماشینو میدن پایین آشغالاشونو میریزن بیرون...آشغالاشونو 2متر اون طرفتر از سطلای زباله میذارن... اینکه میبینم هیچ کس شاد نیست..همه تو خودشون فرو رفتن.. اینکه ماهیم مریض شده بود رفتم براش دارو بگیرم بهم میگه ارزش نداره ولش کن بذار بمیره خودش 1500 تومانه داروش 7000تومنه... خیلی چیزا اذیتم میکنه...خیلی چیزا.. 17 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به یک چیز خاص نمیشه اشاره کرد خوب خیلی چیزا ممکنه باعث غمگینیم بشه مهمترین چیز برام شقیه اگه ذره ای ناراحت بشه من میمیرم 11 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ موندن در دنیایی که هیچ کس درکت نمی کنه ..... 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واقعیتشو بخوای دوست ندارم بهشون فکر کنم. کاشکی تاپیک خوشحالی میزدی! شرمنده آخه خودم ناراحت بودم هدفم ناراحت کردن نبود و نیست هدفم بیشتر این بود که اینجوری تسکین پیدا کنیم گاهی رو غم های خودمون خیلی مانور می دیم و فکر می کنیم که درد خودمون ته درده بعد همین خوندن نظرات دیگران باعث می شه هم ذهنمون منحرف بشه هم به خودمون بیایم و قوی تر بشیم که ای بابا من چه آدم کم طاقتی هستما چرا بی خود فکر می کردم فقط من اینجوریم خیلی ها هم مثل منن این خودش از بار سنگین غم خیلی خیلی کم می کنه و باعث تسکینه! 13 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به قول بهار نميشه به يه چيز خاص اشاره كرد.... اما خداييش جديدا" خودم.به خودم كه فكر ميكنم ناراحت و غمگين ميشم. 13 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایرانی بودن خودش یکی از بزرگترین غمهاست! 12 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم جدایی خیلی ناراحتم میکنه.... اما بیشتر از همه اینکه دیگران به خاطر منافعشون بخوان باهام حرف بزنن وقتی بهشون احتیاج داشته باشی پششتو خالی کننن کلا از دوستای بی معرفت خیلی ناراحت میشم 12 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه بخوام به طور کلی بگم ...وقتی میبینم بعضی موضوع ها از کنترلم خارج میشه کاری نمیتونم بکنم خیلی غمگینم میکنه ...نسبت به اهمیت اون موضوع , همونقدرم ناراحت میشم. اگه بخوایم بگردیم حرف و کار و موضوع و .... واسه ناراحت شدن زیاد هست , کاش به قول اون دوستمون تاپیک موضوعش در رابطه با خوشحالی بود! 6 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی چیزها ناراحتم میکنه. مسائل شخصی رو اگه بذارم کنار و بخوام از مسائل اجتماعی بگم بیشتر از همه وقتی آدمای ناتوان رو میبینیم. وقتی بچه های اون ها رو میبینم. چندوقت پیش یه صحنه ای دیدم که هنوز خیلی آزارم میده. این که یه خانوم ناتوان داشت لاشه ی یه مرغ مرده رو برمیداشت ببره خونه تا احتمالا واسه ی بچه هاش درست کنه تا اونها هم مرغ خورده باشن... هههههههیییییییی عجب دنیاییه... 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من بی عدالتی و حق خوری غمگینم میکنه 9 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظرم مردن عزیزان آدم بدترینشه ولی به طور کلی و روزمره و اجتماعی بیشترین چیزی که عذابم میده بی مرامی آدماست همه ی بدبختی های جامعه از سر همین بی مرامی هاست ...جنگ ها -تفاوت طبقاتی-بد بختی ها - از دست دادن هموطنی که شاید با حمایت تو میتونست اهداف و رویاهاشو عملی کنه همه و همه ریشه در بی وفایی ها و بی مرامی ها داره... 9 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هيچي بدتر از اين خبر نيست: تمام حرفايي كه بهت گفتم دروغ بوده...:pichak29: 12 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خيلي چيزا هس كه ناراحتم ميكنه هميشه وقتي تو شرايط بدي هستم فكر ميكنم كه بدتر از اين ديگه ممكن نيست ولي وقتي زمان ميگذره ميبينم كه يه اتفاق بدتر از قبل پيش اومده اون موقع هس كه.........:icon_pf (34): جدايي و ترك عزيزا سخته ولي بدتر از اون هم وجود داره پس با اين شرايط هنوز مونده تا نمره 100 بگيرم:banel_smiley_52: 6 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جدایی و تنهایی بهشون 100 میدم چیزایی که شب و روزم باهاشون سر میشه اما یه چیز بده دیگه ای هم هست اینکه بخوان تو رو احمق فرض کنن و ازت سو استفاده کنن 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیشتر از همه فوت عزیزان که خدا نصیب هیچ کس نکنه:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شاید این حرفم براتون عجیب باشه,اما بیشترین چیزی که ناراحتم می کنه افکار گاها نسنجیده و شتاب زده ی خودمه! در واقع این کارها و افکار خودمه که بعضی مواقع بیشتر از کارهای دیگران رنجم می ده! سرکوفت زدن دیگران هم باعث ناراحتیم می شه 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امممممم؟؟؟؟ خیلی چیزا مثل: مامان بابام چند روز پیشم نباشم داداشمو نبینم مردم این همه حرص میخورن و کسی اهمیت نمیده نرسم درسمو بخونم بیخودی شیطونی کنم و بعدا بفهمم زیاده روی کردم کسی که دوسش دارم حرفای بی ربوط بزنه(مردن و رفتن و...) خیلیاش الان تو ذهنم نیس بعدا میام میگم 6 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی چیزا در درجه ی اول همون چیزی که خودت گفتی میرم فک میکنم میام بقیه شم میگم! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده