shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اون دکتر ژوان که دوست اسی هستشکپی همم هستن همون دیگه نه اون بدتر هست و بود تا بیتی........:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ همون دیگهنه اون بدتر هست و بود تا بیتی........:icon_pf (34): هیچ کدوم سفید برفی از همه ی این ها بد تر هستش 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ هیچ کدوم سفید برفی از همه ی این ها بد تر هستش اه واقعا؟ نو از کجا فهمیدی آخه؟ 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ من با فحش دادن آروم نمی شم یا دعوای فیزیکی یا پرت کردن وسایل ؛ به خصوص اگه شکستنی باشه عجیب آرومم می کنه (البته کاملا جدی گفتم ) 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ فحش دادن یه مسکن با دوز پایینه...ولی خوبه... 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ درجه بندی فرق میکنه بعضی فحشا هستند که از مورفین هم قویتره بعضی هاشونم اگه 1000 بار بگی اندازه یه استامینوفن معمولی اثر نداره 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ من با فحش دادن آروم نمی شم یا دعوای فیزیکی یا پرت کردن وسایل ؛ به خصوص اگه شکستنی باشه عجیب آرومم می کنه (البته کاملا جدی گفتم ) خوب معلومه که آروم نمیشی!!! توی جمع که نمیشه فحش با غلظت 95% به بالا گفت!!!! عجباااا چه انتظاراتی از فحشایی با درصد غلظت 5.3% داری هااااا 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ من با فحش دادن آروم نمی شم یا دعوای فیزیکی یا پرت کردن وسایل ؛ به خصوص اگه شکستنی باشه عجیب آرومم می کنه (البته کاملا جدی گفتم ) اخ اره خدایی 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ خدا رو شکر همه کمی تا قسمتی ابری عصبی هستن.. 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ خوب معلومه که آروم نمیشی!!!توی جمع که نمیشه فحش با غلظت 95% به بالا گفت!!!! عجباااا چه انتظاراتی از فحشایی با درصد غلظت 5.3% داری هااااا بدترین فحش من با غلظت 100% آشغال عوضیه بی شعوره ! (ببخشدا :girl_blush2:) بعضی هاهم بی عار و دردن وقتی بهشون این جوری ناسزا میگم می خندن (انگار دارم قربون صدقه اشون می رم ) به همین خاطر دعوای فیزیکی رو بیشتر ترجیه می دم خدا رو شکر همه کمی تا قسمتی ابری عصبی هستن.. بهتر بود بگی تمام ابری :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ هیچ کدوم سفید برفی از همه ی این ها بد تر هستش تایید میشود، استارتر تاپیک رو هم در نظر بگیرید من با فحش دادن آروم نمی شم یا دعوای فیزیکی یا پرت کردن وسایل ؛ به خصوص اگه شکستنی باشه عجیب آرومم می کنه (البته کاملا جدی گفتم ) ایول بسی لذت بخشه :persiana__hahaha: بدترین فحش من با غلظت 100% آشغال عوضیه بی شعوره ! (ببخشدا :girl_blush2:)بعضی هاهم بی عار و دردن وقتی بهشون این جوری ناسزا میگم می خندن (انگار دارم قربون صدقه اشون می رم ) به همین خاطر دعوای فیزیکی رو بیشتر ترجیه می دم بهتر بود بگی تمام ابری :persiana__hahaha: غلظت چه جوری تعیین میشه؟ -------------- کلا من با فحش میونه ی خوبی ندارم...اصلا فحش نمیدم،قبلا گفتم چیکار میکنم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ فحش خوبه که به وقتش داده بشه و بجاش تا طرف حسابی یخ کنه......... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ تایید میشود،استارتر تاپیک رو هم در نظر بگیرید خوبی شما؟ اگر دلت میخواد فقط لب ترکن........ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ تایید میشود،استارتر تاپیک رو هم در نظر بگیرید خوبی شما؟ اگر دلت میخواد فقط لب ترکن........ شما بهتری نه دست شما مرسی،صرف شده یه کلاس آموزشی با سلاح برای بقیه بگذار 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ شما بهتری نه دست شما مرسی،صرف شده یه کلاس آموزشی با سلاح برای بقیه بگذار مطمئن هستی؟ فقط یه وقتی تعارف نکنی ها ناراحت میشم هنوز نشنیدی چرا دروغ میگی.........:ubhuekdv133q83a7yy7 اگرم چیزی بوده در حد گفتمان دوستانه بوده نه بیشتر:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ مطمئن هستی؟ فقط یه وقتی تعارف نکنی ها ناراحت میشم هنوز نشنیدی چرا دروغ میگی.........:ubhuekdv133q83a7yy7 اگرم چیزی بوده در حد گفتمان دوستانه بوده نه بیشتر:4chsmu1: از شما به ما رسیده 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ من کلا با فحش دادن موافق نیستم چون نشونه ضعفه طرفه یا به قولی کم آورده و مهم تر از همه این که اول شخصیت خودت رو می بری زیر سوال :icon_pf (34): بهترین راه اینه که محترمانه چنان جواب کوبنده ای بدی که طرف نفهمه از کجا خورده 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ من کلا با فحش دادن موافق نیستم چون نشونه ضعفه طرفه یا به قولی کم آورده و مهم تر از همه این که اول شخصیت خودت رو می بری زیر سوال :icon_pf (34): بهترین راه اینه که محترمانه چنان جواب کوبنده ای بدی که طرف نفهمه از کجا خورده پس اون دیگ و قابلمه پرت کردن چی بود؟ 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ پس اون دیگ و قابلمه پرت کردن چی بود؟ ای بابا توی سر همه که نمی شه دیگ و قابلمه پرت کرد :w00: اون مخصوص دعواهای خواهر و برادری . زن و شوهری . دعوا با بچه های فامیل و دوستانه که البته بهتره به متکا و ...... ختم بشه تا کفگیر و ملاقه جواب کوبنده مخصوص استاد . افراد غریبه که در حد یه سلام و علیک باهاشون آشنایی داری . فامیل شوهر و ....... است 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده