Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ فینال چهارمین مسابقه عکس با دوربین شخصی - موضوع ابر سلام به همه ی دوستان گل نواندیش :rose: خب بعد از یک رقابت حساس و نفسگیر در 3 نظرسنجی 15 عکس زیر به فینال رسیدند... و از بین این 15 عکس ، 7 عکس برتر در این نظرسنجی انتخاب میشن چند تا نکته مهم هم هست که بگم : 1- عکس ها بدون نام عکاس نمایش داده میشن پس در رای دادن به این کاری نداشته باشید که عکس برای کیه ، به بهترین و زیباترین عکس رای بدهید. :camera2: 2-تبلیغات ممنوعه و در صورت روئیت، شرکت کننده از مسابقه حذف میشه و اخطار هم میگیره ! 3- نظرسنجی به صورت انتخاب چندگانه هست دوستان لطف کنن حداکثر به 7 عکس رای بدن. 4- نظرسنجی به مدت 3 روز (تا پایان روز جمعه 2 اردیبهشت ماه) فعال است. جوایز نفرات برتر : نفر اول 300 امتیاز + مدال بهترین عکاس نفر دوم 250 امتیاز نفر سوم 200 امتیاز نفر چهارم 150 امتیاز نفر پنجم 100 امتیاز نفر ششم 75 امتیاز نفر هفتم 50 امتیاز --------------------------------- از 15 عکس زیر به کدام 7 عکس رای میدهید ؟ --------------------------------- عکس شماره 1 ------------------------------------ عکس شماره 2 ------------------------------------ عکس شماره 3 ------------------------------------ عکس شماره 4 : فلک الافلاک-رامسر ------------------------------------ عکس شماره 5 : شهر لاهیجان-استخر ------------------------------------ عکس شماره 6 : رودهن ------------------------------------ عکس شماره 7 ------------------------------------ عکس شماره 8 ------------------------------------ بقیه عکس ها در پست بعدی... 31 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ عکس شماره 9 ------------------------------------ عکس شماره 10 ------------------------------------ عکس شماره 11 : ارومیه ------------------------------------ عکس شماره 12 ------------------------------------ عکس شماره 13 ------------------------------------ عکس شماره 14 : شیراز ------------------------------------ عکس شماره 15 ------------------------------------ 21 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ نگی رزرو :banel_smiley_4: پاکش کن ببینم کی میگه بیای وسط تاپیک پست بزنی هنوز بقیه عکس ها مونده 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ نظرسنجی فینال چهارمین مسابقه عکس با دوربین شخصی - موضوع ابر این لینک را در پروفایل دوستانتان تبلیغ کنید...بسیار بسیار ثواب دارد 8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ ووووووووووووو؛ چقد عکسا قشنگن؛:banel_smiley_52: من که میدونم این دور نفر آخر میشم:pichak29: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ همه تصاویر ارسالی بسیار زیبا هستن 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: پاکش کن ببینم کی میگه بیای وسط تاپیک پست بزنی هنوز بقیه عکس ها مونده خواستم سرعت عملو نشون بدم خیلی سخت بود رای دادن :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من به شماره های 4 و 6 و 9 و 12 و 13 و 14 رای دادم. هرچند برام تشخیصش سخته که همه عکس هارا خود بچه ها گرفته اند،یا اینترنت هم دخالت داشته..... 8 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ . . . . . . . . . . . . . تاپیک آپ.... 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ مال من نبود :there: ایشالا دفعات بعدی 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ :there: ایشالا دفعات بعدی من فکر نکنم دیگه شرکت کنم آخه با گوشی هم میشه عکس گرفت؟؟؟مگر اینگه یه مسابقه باشه که فقط با گوشی بگیرند همه 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من فکر نکنم دیگه شرکت کنم آخه با گوشی هم میشه عکس گرفت؟؟؟مگر اینگه یه مسابقه باشه که فقط با گوشی بگیرند همه بهونه نیار زیاد فرقی نمیکنه :JC_thinking: چون در نهایت کیفیت همه عکس ها رو کم میکنم میذارم برا مسابقه مهم خلاقیت خودت، زاویه مناسب عکاسی از سوژه ، کادربندی مناسب و...هست از الان برو از این موضوعات عکس بگیر برای سری های بعد:shad: گل وگیاه باران موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بهونه نیار زیاد فرقی نمیکنه :JC_thinking: چون در نهایت کیفیت همه عکس ها رو کم میکنم میذارم برا مسابقه مهم خلاقیت خودت، زاویه مناسب عکاسی از سوژه ، کادربندی مناسب و...هست از الان برو از این موضوعات عکس بگیر برای سری های بعد:shad: گل وگیاه باران موفق باشی پس اگه بعدی گل و گیاهه حتما من برم عکس بگیرم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ مال منم نبود:icon_pf (34): ولی 9و 13 و14 رأی دادم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من به 5 و 10 و 12 رای دادم:62izy85: لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی سخت بود ولی بالاخره رای دادم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ رای تان را خریداریم:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ آهاااااااااااااااااا بیا بالااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده