jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اصلا فرق بین این 2تا خیره شدن رو نفهمیدم ، چه فرقی داشتن؟ این که طرف داره لذت جنسی میبره هم هیچکسی نمیتونه متوجه بشه پس نمیشه به کسی گفت چشم چران چون نیمتونی مطمئن بشی مگر اینکه ... من فرق بین چشم چرونیه خوب (زیبا دوستی به قول شما) و چشم چرونی بد رو در اذیت شدن سوژه مورد چشم چرونی میدونم ، تا حالا هم نشده با دیدن یک دختر خانم تو خیابون لذت جنسی ببرم (لذت جنسی به مفهوم متداول) تو می خوای زیبایی یه دختر نگاه کنی به 2 قسمت که باعث میل جنسی میشه نگاه می کنی یا صورتش؟ موقع نگاه کردن بهش لبخند ژکوند هم می زنی؟ تا موقعی که از دیدت محو نشه به سر تا پا مخصوصا اون 2 قسمت نگاه می کنی بدون پلک زدن؟ کسی که این 3 حالت داره چشم چرون اما کسی که هر از گاهی به صورت یک دختر اونم نه بدون پلک زدن و چشم های از حدقه بیرون زده نگاه کنه در واقع داره به زیبایی اون دختر نگاه می کنه بدون قصد لذت جنسی 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس شما که مقایسه می کنی باید بگم که! هیکل ایرانی ها اکثرا خوب نیست! مخصوصا خانوماش!! اما خارجی ها اینطور نیستن یه نگاه به شیکم و باسن مردای ایرانی بنداز مخصوصا شیکم اونوقت راجع به هیکل خانوم ها نظر بده البته من در زشت بودن ایرانی ها چه مرد و چه زن البته مردها بیشتر شکی ندارم فقط یه چیزی یادم افتاد تقریبا 7 8 ماه پیش یه بحثی در مورد آرایش دخترای ایرانی و غربی بود که من گفتم دخترای ایرانی چون زشترن نسبت به غربی ها نیاز به آرایش دارن همه ریختن سرم و فحش دادن چه مرد و چه زن گفتن دخترای ایرانی خوشگلترینن اما الان بر عکسش شده چقدر بده برای اثبات حرفمون حرفای قبلیمونو نقض کنیم 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من 180-80 هستم ؛ چی میگی؟ ااا چقدر چاقی 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو می خوای زیبایی یه دختر نگاه کنی به 2 قسمت که باعث میل جنسی میشه نگاه می کنی یا صورتش؟موقع نگاه کردن بهش لبخند ژکوند هم می زنی؟ تا موقعی که از دیدت محو نشه به سر تا پا مخصوصا اون 2 قسمت نگاه می کنی بدون پلک زدن؟ کسی که این 3 حالت داره چشم چرون اما کسی که هر از گاهی به صورت یک دختر اونم نه بدون پلک زدن و چشم های از حدقه بیرون زده نگاه کنه در واقع داره به زیبایی اون دختر نگاه می کنه بدون قصد لذت جنسی کاش فقط نگاه بود وقتی فکشونو باز میکنن به وق وق میوفتن... این هم یک نوع آزار جنسیه بعضی مردها باعث میشن آدم نسبت به همشون حسه بدی پیدا کنه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو می خوای زیبایی یه دختر نگاه کنی به 2 قسمت که باعث میل جنسی میشه نگاه می کنی یا صورتش؟موقع نگاه کردن بهش لبخند ژکوند هم می زنی؟ تا موقعی که از دیدت محو نشه به سر تا پا مخصوصا اون 2 قسمت نگاه می کنی بدون پلک زدن؟ کسی که این 3 حالت داره چشم چرون اما کسی که هر از گاهی به صورت یک دختر اونم نه بدون پلک زدن و چشم های از حدقه بیرون زده نگاه کنه در واقع داره به زیبایی اون دختر نگاه می کنه بدون قصد لذت جنسی کدوم 2 فسمت باعث میل جنسی میشه؟ مگه زیبایی فقط تو صورته؟ همه جای بدن ممکنه زیبا و جذاب باشه نخیر لبخند ژکوند بلد نیستم اون 2 قسمت رو نفهمیدم کجان ؛ پلک هم میزنم آخه مگه میشه تو کوچه و خیابون لذت جنسی برد؟ میبینیش خوشگله دوست داری نگاش کنی و تحسینش میکنی و تموم میشه میره پی کارش دیگه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اااچقدر چاقی بهترین وزن برای یک مرد 22 ساله با قد 180 ، 82 کیلوگرم هست لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کدوم 2 فسمت باعث میل جنسی میشه؟ مگه زیبایی فقط تو صورته؟ همه جای بدن ممکنه زیبا و جذاب باشه نخیر لبخند ژکوند بلد نیستماون 2 قسمت رو نفهمیدم کجان ؛ پلک هم میزنم آخه مگه میشه تو کوچه و خیابون لذت جنسی برد؟ میبینیش خوشگله دوست داری نگاش کنی و تحسینش میکنی و تموم میشه میره پی کارش دیگه دیگه ببخشیدها خودتو لوس نکن انگشت کوچیکه پاش و لاله گوشش چون خیلی سکسی هستن باعث میل جنسی میشن ما فهمیدیم شما چشم و دل پاکی ولی دیگه خودتو گی نکن 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیگه ببخشیدها خودتو لوس نکن انگشت کوچیکه پاش و لاله گوشش چون خیلی سکسی هستن باعث میل جنسی میشن ما فهمیدیم شما چشم و دل پاکی ولی دیگه خودتو گی نکن استغفرالله ها یکی فوت فتیش هست پا واسش تحریک آمیزه ، یکی بک ، یکی از فیس خوشش میاد ، یکی تیت ، یکی لب ، قانون نیست که همه از 2 جا خوششون بیاد 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یکی فوت فتیش هست پا واسش تحریک آمیزه ، یکی بک ، یکی از فیس خوشش میاد ، یکی تیت ، یکی لب ، قانون نیست که همه از 2 جا خوششون بیاد أا شما که نمیدونستی کجا هارو میگه؟ در هر صورت داشتی الکی پا فشاری میکردی واضحه که نگاه با نگاه فرق داره 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رو چی پا فشاری میکردم؟ منم که میگم نگاه با نگاه فرق داره لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهترین وزن برای یک مرد 22 ساله با قد 180 ، 82 کیلوگرم هست 180 با 60 کیلو حداکثر مناسب لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رو چی پا فشاری میکردم؟ منم که میگم نگاه با نگاه فرق داره خوب بحث اصلی تاپیک هم چشم چرونی بود نه هر نگاهی بحث منحرفی کردی لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 180 با 60 کیلو حداکثر مناسب من علمیشو گفتم نه سلیقه ای لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رو چی پا فشاری میکردم؟ منم که میگم نگاه با نگاه فرق داره خوبی؟ من بودم گفتم فرقشون رو نمیفهمم؟ من گفتم تو خیابون نمیشه به کسی نگاهی که از روی میل جسی باشه کرد؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب بحث اصلی تاپیک هم چشم چرونی بود نه هر نگاهی بحث منحرفی کردی هان؟ بحث چی بود و چی نبود و من کی و کجا منحرف کردم؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من علمیشو گفتم نه سلیقه ای علمیش نه, پزشکیش.. در ضمن پزشکیش به درد خودت میخوره رژیم بگیر پسرم از اینجا شیکمتو میبینم! 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هان؟ بحث چی بود و چی نبود و من کی و کجا منحرف کردم؟ بحث اصلی راجع به چشم چرونی بود نه نگاه به زیبایی لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوبی؟ من بودم گفتم فرقشون رو نمیفهمم؟ من گفتم تو خیابون نمیشه به کسی نگاهی که از روی میل جسی باشه کرد؟ سلام تو خوبی؟ خانواده خوبن؟ برگرد به اون پست من و نقل قول و قسمتایی که بولد کردم رو ببین لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بحث اصلی راجع به چشم چرونی بود نه نگاه به زیبایی خوب من فرق این 2 تا رو نمیدونستم از لحاظ لغوی و دوستان روشنم کردن ، الان مشکل شما چیه؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب من فرق این 2 تا رو نمیدونستم از لحاظ لغوی و دوستان روشنم کردن ، الان مشکل شما چیه؟ الان دیگه مشکلی نیست حل شد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده