رفتن به مطلب

چرا چشم چرانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shahdokht.parsa

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 200
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

باز منو مجبور کردید جواب بدم با اینکه کلاسم دیر شده !

ببینید مشکل 2 طرفس من فکر میکنم

البته تا حد زیادی از طرف کسی که به این شکل نگاه میکنه

به نظر من یه دختر و یا یه پسر برای اینکه اینجوری بهش نگاه نشه باید جلب توجه خاص نکنه

نمیگم خوشتیپ نباشه یا ارایش نکنه

اما ضایع هم نباشه دیگه

اما راه حل به نظر من نوعی همینیه که در پست قبل گفتم

اما من به هیچ عنوان با این مسئله موافق نیستم که برای این که دیگران نمی تونن خودشون رو کنترل کنن ما خودمون رو بقچه پیچ کنیم !

در ضمن من در مورد خودم امتحان کردم از لباس شیک و آنچنانی برای مهمونی گرفته تا لباسی که برای دانشکده می پوشم و یا لباس ورزشی یا حتی چادر و به احتمال زیاد عبا باز هم یه سری نگاه چندش آور رو به دنبال داشتم

لباسمون رو عوض کنیم فیزیک بدنی رو چه کار کنیم ؟ یا مثلا نقاب بزنیم؟

طبق معمول اکثرا اومدن گفتن چه کار بدی واه واه واه :banel_smiley_4:

بنده به عنوان یک پسر وقتی یک دختر زیبا میبینم جذب زیباییش میشم و خوشم میاد نگاهش کنم ، درست مثل دیدن یک منظره زیبا ، چشم چرانی اکثراً جنبه تحریک جنسی نداره (مگه اینکه دیگه طرف خیلی تو کف باشه)

من اگه تو موقعیتی باشم که اگه به دختری نگاه کنم خودش ببینه و موجب ناراحتیش بشه این کار رو نمیکنم اما اگه بفهمم اذیتش نمیکنم نگاش میکنم:whistle:

یک امر کاملا طبیعی هست که دختر خانما خودشونو جذاب میکنن برای جلب توجه پسر ها و توجه من هم جلب میشه ، اگه طرف رو اذیت نکنه ، و اگه شورش رو در نیاری (مثل عکسای استارت ) کار بدی نیست:w16:

مثل اینه که یه بوی خوب داره میاد و تو میپرسی چرا بوش میکنی!

من به شخصه عاشق شیک پوشی و آراستگیم و ناخودآگاه کسی با ابن خصوصیات در کنارم می بینم با دیده تحسین بهش نگاه می کنم البته نگاهی که شاید 10 ثانیه هم طول نکشه و با یه لبخند تموم بشه

خیلی از افراد دیگه هم مطمئنا همین خصوصیت اخلاقی رو دارن

اما بعضی ها دل هرزه ای دارن و نگاه ناپاکی که حتی یک ثانیه نگاهشون هم غیر قابل تحمله و تمام بدنت رو می سوزونه

که معمولا این موارد بیشتر بین آقایون پیدا می شه ؛ نمی گم بین خانوما نیست اما نسبت به آقایون تعدادشون واقعا اندکه

و اما در مورد این که هر دختر یا پسری خودش رو زیبا می کنه برای جنس مخالف با نظرتون کاملا مخالفم

پس با این حساب اون فرد داره برای دیگران زندگی می کنی و وجود خودش براش هیچ اهمیتی نداره

البته منکر این نیستم که بعضی ها واقعا فقط و فقط برای جلب توجه این کار رو می کنن که همون نگاه ها رو هم به دنبال داشته باشن

.

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوبه دیگه ،‌کفش 5 سانت بپوشی به هم میایم :ws3:

توام از میانگین بلند تری:ws3:

بی‌خیال مگه نمیبینی سفید برفی دادش در اومده راجب هیزی حرف میزدیم که تو الان تو باشگاه محترم نو اندیشان داری به دختر مردم نگاه مورد دار میکنی‌:ws3: با قد من چیکار داری تو هان:167:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من به شخصه عاشق شیک پوشی و آراستگیم و ناخودآگاه کسی با ابن خصوصیات در کنارم می بینم با دیده تحسین بهش نگاه می کنم البته نگاهی که شاید 10 ثانیه هم طول نکشه و با یه لبخند تموم بشه

خیلی از افراد دیگه هم مطمئنا همین خصوصیت اخلاقی رو دارن

اما بعضی ها دل هرزه ای دارن و نگاه ناپاکی که حتی یک ثانیه نگاهشون هم غیر قابل تحمله و تمام بدنت رو می سوزونه

که معمولا این موارد بیشتر بین آقایون پیدا می شه ؛ نمی گم بین خانوما نیست اما نسبت به آقایون تعدادشون واقعا اندکه

و اما در مورد این که هر دختر یا پسری خودش رو زیبا می کنه برای جنس مخالف با نظرتون کاملا مخالفم

پس با این حساب اون فرد داره برای دیگران زندگی می کنی و وجود خودش براش هیچ اهمیتی نداره

البته منکر این نیستم که بعضی ها واقعا فقط و فقط برای جلب توجه این کار رو می کنن که همون نگاه ها رو هم به دنبال داشته باشن

.

در مورد بخش اول :‌ خوب من کم کم متوجه شدم چیزی که من فکر میکردم اون هم چشم چرونی هست ، چشم چرونی نیست و نگاه تحسین آمیز و زیبا پسندی هست

در مورد بخش دوم هم : هرکسی یک نظری داره ولی چون من قبلا تو دانشگاهمون جنس مخالف نبود و دیدم پسرا چطوری میومدن دانشگاه ، و الان هم میبینم چطوری میان! قبول کنید وقتی پسرها اینجورین ، دختر ها خیلی بیشتر اینجورین

:icon_gol:

لینک به دیدگاه
بی‌خیال مگه نمیبینی سفید برفی دادش در اومده راجب هیزی حرف میزدیم که تو الان تو باشگاه محترم نو اندیشان داری به دختر مردم نگاه مورد دار میکنی‌:ws3: با قد من چیکار داری تو هان:167:

من کاری ندارم خودت آمار دادی:ws3:

لینک به دیدگاه
نخیرم اینجا جای اینکارهها نیست آخه:w00:

چرا وقتی تایپیک میزنی فکر میکنی صاحب تایپیکی؟ :ws3: ببخشیدا ولی با تو باید پررو بود:ws3: تایپیک سهامی عام هست:ws3:

لینک به دیدگاه
چرا وقتی تایپیک میزنی فکر میکنی صاحب تایپیکی؟ :ws3: ببخشیدا ولی با تو باید پررو بود:ws3: تایپیک سهامی عام هست:ws3:

جانم نشنیدم چی گفتی بچه جان:167:

خواستی مزدوج بشی برو توی پروفش ازش اطلاعات بگیر و آخرش خبرشو بماهم بده:there:

• Like 2
لینک به دیدگاه
جانم نشنیدم چی گفتی بچه جان:167:

خواستی مزدوج بشی برو توی پروفش ازش اطلاعات بگیر و آخرش خبرشو بماهم بده:there:

دوباره بخون میشنوی :ws3: البته به عنوان استارتر نظرت محترمه ها ؛ ولی صاحب تایپیک نیستی:ws3:

لینک به دیدگاه
دوباره بخون میشنوی :ws3: البته به عنوان استارتر نظرت محترمه ها ؛ ولی صاحب تایپیک نیستی:ws3:

آقا ما فهمیدیم شما هم در امر چش...... تبحر دارید حتی در دنیای مجازی

میشه بسه

صاحبشم هستم چی میگی؟:ubhuekdv133q83a7yy7

• Like 1
لینک به دیدگاه
آقا ما فهمیدیم شما هم در امر چش...... تبحر دارید حتی در دنیای مجازی

میشه بسه

صاحبشم هستم چی میگی؟:ubhuekdv133q83a7yy7

نه با این تعاریف دوستان من اصلا چش... نیستم:w16:

نههه صاحبش نیستی باور کن :ws3: تو فقط میتونی (اگه بتونی) (که نمیتونی) بحث رو مدیریت کنی با پیشنهادات ، نمیتونی بگی فلانی پست بده فلانی نده:w16:

لینک به دیدگاه
نه با این تعاریف دوستان من اصلا چش... نیستم:w16:

نههه صاحبش نیستی باور کن :ws3: تو فقط میتونی (اگه بتونی) (که نمیتونی) بحث رو مدیریت کنی با پیشنهادات ، نمیتونی بگی فلانی پست بده فلانی نده:w16:

:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
الان همینجا تو پارک نشستی،هزاران چشم از پشت درخت و.... دارند نگاهت میکنند.

یک عده هم آواتارت را نگاه میکنند،تا چیزی کشف کنند.

هیهات.......:icon_pf (34):

نه نگام نمیکردن حواسم بود:ws3:

اینجا هم کسی قیافمو نمیبینه که

کلا چیزی از این عکس گیرش نمیاد:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
واقعا چرا؟:ws52:

فکر کنم بخاطر این که انسان تنوع طلبه

یا زیبایی ها رو دوست داره:ws3:

زیبایی دوست داشتند یه حرفه و تنوع طلبی یه حرف دیگه

وقتی یکی شو.رشو در میاره قضیه فرق میکنه:w74:

لینک به دیدگاه
نه نگام نمیکردن حواسم بود:ws3:

اینجا هم کسی قیافمو نمیبینه که

کلا چیزی از این عکس گیرش نمیاد:whistle:

اون دستات مشکله منکراتی داره:167:

لینک به دیدگاه
انقدر نگاه کنن تا جونشون دراد فک (البته گاله درستره برای اینجور آدم ها )و دستشون کار نکنه:w00:

از این لحاظ البته راست میگی ها.........:ws44: حداقل آزار جسمیش کمتر میشه

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...