shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مثل 99٪ تایپیک ها آخرش کشید به مردا بهترن زنا بهترن متأسفانه ماکه از همون اولش گفتیم مردها خوب نیستند البته بعضی هاشون دیگه قرار نشد وارد جزئیات خصوصیشون بشین دیگه:167: 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :jawdrop:چیییییییییییییییییییی هیکل خانومهای ایرانی رو با یه ترکه صاف مقایسه میکنی؟؟؟ باشه باشه حق با شماست... اگه تو ایران عمل بینی زیاده تو اروپا عملهای دیگه درضمن مرد ایرانی بهتره کلاشو بندازه هوا با میانگین قدی ۱۷۰ وزن۵۰ کیلو نصف پسرهای دانشگاه از من کوتاه ترن اینجا نشین با من بحث کن برو بازی رو ببین:icon_pf (44): از نظر من ظاهر مهم هست اما نه به انداره ای که بشه تمام هم و غم یک فرد! زشت ترین و ریباترین ها آخرش به خاک تبدیل میشن! لینک به دیدگاه
دلوار 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتفاقا میگن،اگر خواستی دختری را ببینی،برو بعد از بیدار شدن از خواب و حموم رفتن و آرایش کردن ببین. من که خیلی کم دیدم دختر جماعت چشم چرانی کنه،وگرنه پارک بانوان درست نمیکردند با 10 متر ارتفاع حصار اطرافش. پارک آقایان درست کنند بدون دیوار هم کسی نگاه نمیکنه. :icon_pf (34): اینم مشکی فقط بخاطر تو اسی جون در مورد حصار 10 متری بایدبگم چون معمولا خانم ها مثل غزال میمونن نمیخوان از اونجا برن وهمه خوشگلا رو یکجا جمع میکنن:persiana__hat::girl_yes2::dancegirl2:اینم خوشگل اینده داره ورزش میکنه چاق نشه 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به طور كلي هر حركتي كه هر موجود در اين دنيا انجام ميده در راستاي بر طرف نمودن نيازي هست . شما وقتي گرسنه ميشي به سراغ غذا ميري تا نياز گرسنگيت رو بر طرف كني . يك كودك هنگامي كه احساس غربت مي كنه سعي مي كنه خودش رو نزديك پدر و مادرش نگه داره تا نياز به امنيتشو بر طرف و به عبارتي امنيتشو تامين كنه . يك پرنده وقتي جفت گيري ميكنه تا نياز به بقا رو در خودش بر طرف كنه . بنابراين يك انسان هم وقتي حركتي مثله چشم چراني يا تجاوز رو انجام ميده بدون شك در راستاي بر طرف نمودن نيازهاش هست . نياز به تفريح ؟ نياز به شيطنت ؟ نياز به شهوت ؟ نياز به .. ؟ بنابراين اين سوال كه چه چيز از چشم چراني عائد فرد ميشه رو بايد براي هر فرد پاسخي جداگانه داد و اگر در صدد كشف علل بروز چنين مشكلاتي هستيد بايد به خانواده و محيط ( دو عامل مهم اصلي در تربيت فرد ) مراجعه كنيد . موفق باشيد :flowerysmile: خب وقتی دارید همه چیزو به نیاز ربط میدهید هستند افرادی رو که دارای نیاز هستند ولی هیچ زمانی به خودشون همچین اجازه ای نمیدهند که با چروندن رفع نیاز کنند حتی اگر در خانواده ای هم باشند که ممکنه بزرگتر خانواده همچین حرکتی هم بکنه قبول دارم خانواده خیلی تأثیر داره افراد این شخصیتی معمولا افرادی هستند که هرکاری خواستند انجام دادند و توسط بزرگترهاشونم تشویق شدند لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :jawdrop:چیییییییییییییییییییی هیکل خانومهای ایرانی رو با یه ترکه صاف مقایسه میکنی؟؟؟ باشه باشه حق با شماست... اگه تو ایران عمل بینی زیاده تو اروپا عملهای دیگه درضمن مرد ایرانی بهتره کلاشو بندازه هوا با میانگین قدی ۱۷۰ وزن۵۰ کیلو نصف پسرهای دانشگاه از من کوتاه ترن اینجا نشین با من بحث کن برو بازی رو ببین:icon_pf (44): من 180-80 هستم ؛ چی میگی؟ لینک به دیدگاه
دلوار 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فعلا که آمار جراحی دماغ تو خانم ها خیلی بیشتره،پس معلومه خودشون فهمیدن جذاب نیستند. منم حاضرم بیام رو فشن شو و فرش قرمز کنار آنجلینا راه برم،همه آنجلینا را ول کنند و از من عکس بگیرند. نمیخوام بحث رو عوض کنم ولی من میگم مردها قشنگترن خانم ها تا از خودشو ن یه تابلو نقاشی درست نکنن بیرون نمیرن.شما حتی به پرنده ها نگاه کنین میبینین نر از ماده قشنگتره ولی همیشه اون نر قشنگ باید دنبال ماده اش بگرده این طبیعت جنس ماده اس که ناز کنه جنس مخالف ناز بخره.نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت ............. 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ooooooooooooooooooooo اعتماد به نفسسسسسسسسسسسس مقایسه شدن با یه مرد ریشو اعتماد به نفس میخواد؟؟ من منظوم اینکه خودم خوشگلم نبود کلی گفتم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من 180-80 هستم ؛ چی میگی؟ ظاهرا شده تاپیک خواستگاری؟ اشتب اومدید بحث سره چیز دیگه بود حضار محترمه مکرمه:w00: 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیخوام بحث رو عوض کنم ولی من میگم مردها قشنگترن خانم ها تا از خودشو ن یه تابلو نقاشی درست نکنن بیرون نمیرن.شما حتی به پرنده ها نگاه کنین میبینین نر از ماده قشنگتره ولی همیشه اون نر قشنگ باید دنبال ماده اش بگرده این طبیعت جنس ماده اس که ناز کنه جنس مخالف ناز بخره.نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت ............. من باهاتون موافق نیستم! خدا زن ها را زیبا تر آفرید! این یک چیز بدیهیه! 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از نظر من ظاهر مهم هست اما نه به انداره ای که بشه تمام هم و غم یک فرد! زشت ترین و ریباترین ها آخرش به خاک تبدیل میشن! خوب اینکه گفتن نداشت همه میدونیم بحث اصلا این نبود لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی یه نفر چشم چرونی میکنه قبل از هر چیز شخصیت خودشو خورد میکنه! خداییش خیلی زشته. امروز تو اتوبوس نشسته بودم مرده با 50-40 سال سن نشسته بود روی صندلی هایی که به طرف خانوماست همینجوری داشت عقبو دید میزد.:w155:منم داشتم تو چشم اون نگاه میکردم. انگار اصلا خستگی نداشت چشماش.همینجوری نفری 1 دقیقه زن ها رو نگاه کرد.بعد چندتاشونو گلچین کرده بود اونا رو نگاه میکرد.:icon_pf (34):از حرکت چشماش کامل مشخص بود!:w00: دلم میخواست برم گردنشو بگیرم تو دستام اول بعدش که آروم شدم بهش بگم پدرجان واسه چی این کارو میکنی آخه؟زشته به خدا.تو داری قبل از هر چیزی خودتو خورد میکنی 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب اینکه گفتن نداشت همه میدونیم بحث اصلا این نبود آره بحث سره هیزی بود و چشمهای بی خاصیت و به چرا بردن بود البته فکر میکنم 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من 180-80 هستم ؛ چی میگی؟ میانگین عرض کردم خوشتیپ تو ۷-۸ س م از من بلند تری لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی یه نفر چشم چرونی میکنه قبل از هر چیز شخصیت خودشو خورد میکنه!خداییش خیلی زشته. امروز تو اتوبوس نشسته بودم مرده با 50-40 سال سن نشسته بود روی صندلی هایی که به طرف خانوماست همینجوری داشت عقبو دید میزد.:w155:منم داشتم تو چشم اون نگاه میکردم. انگار اصلا خستگی نداشت چشماش.همینجوری نفری 1 دقیقه زن ها رو نگاه کرد.بعد چندتاشونو گلچین کرده بود اونا رو نگاه میکرد.:icon_pf (34):از حرکت چشماش کامل مشخص بود!:w00: دلم میخواست برم گردنشو بگیرم تو دستام اول بعدش که آروم شدم بهش بگم پدرجان واسه چی این کارو میکنی آخه؟زشته به خدا.تو داری قبل از هر چیزی خودتو خورد میکنی خب بعدش چی گفت ؟اصلا شخصیت داشت که به حرفت فکرکنه یا حتی گوش بده لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره بحث سره هیزی بود و چشمهای بی خاصیت و به چرا بردن بود البته فکر میکنم :ws28: لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب اینکه گفتن نداشت همه میدونیم بحث اصلا این نبود منظور این بود که خیلی به ظاهر توجه می کنیم! این موضوع به یک اپیدمی تبدیل شده! والا از شعار دادن دل خوشی ندارم لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب بعدش چی گفت ؟اصلا شخصیت داشت که به حرفت فکرکنه یا حتی گوش بده من چیزی نگفتم بهش. چون اصلا به نظرم اینجا حرف زدن هیچ فایده ای نداره. حتی اگه داشته باشه هم من اخلاقم یه جوریه که ترجیح میدم کلا به اتفاقایی که تو بیرون میفته اهمیت ندم. بارها شده که ملت داشتن سر یه چیزی با هم بحث میکردن ولی من ترجیح میدم ساکت باشم. فقط نگاهشون میکنم و یه لبخند ملیح رو لبام شکل میبنده بهش میگفتم هم فایده ای نداشت.شاید از من خجالت میکشید تو اون لحظه کمتر نگاه میکرد ولی بعدش که میرفت تو خیابون یا سوار اتوبوس بعدی میشد مطمئنا تلافی اون چند دقیقه رو میکرد. 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هیزی بده هیزی با نگاه ساده فرق داره یا حتی نگاه تحسین دار! زن و مرد هم نداره(ولی تو مردها بیشتره) دلیلش واسه هر فرد فرق داره یکی مشکل روانی داره یکی عقدهٔ جنسی حتی نداره اما هیزی میکنه یکی.. کلی نمیشه گفت دلیلش مثلا اینه... به نظر من 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میانگین عرض کردم خوشتیپ تو ۷-۸ س م از من بلند تری خوبه دیگه ،کفش 5 سانت بپوشی به هم میایم توام از میانگین بلند تری لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منظور این بود که خیلی به ظاهر توجه می کنیم! این موضوع به یک اپیدمی تبدیل شده! والا از شعار دادن دل خوشی ندارم راجب چشم چرونی حرف بزن تا استارتر بیرونمون نکرده بین ۲ نیمه تموم شد:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده