NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اگر منظور چهره ها و زیباییشون هست درست مثل اینه به کدوم خیره میشید؟ و آیا با خیره شدن بهش ارضا میشید؟ :jawdrop:این چه مقایسه ای؟؟!!!!!!!!!!! لبخند ژکوند با آنجلینا بعد با کوچه خیابون؟؟؟!!!!!!!!!! چه ربطی دارن؟؟؟!!! وااااییییییی:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
دلوار 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خوب،حالا شما به این دو تا عکس خیره بشو و بگو فرقشون چیه،تا معنای چشم چرانی را برات توضیح بدم. این میخواد با سکسش طرفدار جمع کنه و دوس داره زیر نگاه به لذت برسه اینم داره بالایی رو نگاه میکنه میگه واقعا اینو زایدن لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ شما چرا اونور قضيه رو نگاه نميكنيد:wht: : خب غريزه جنسي يه چيز طبيعي هست ك در همه افراد وجود داره و هيچكي نميتونه منكرش شه و افرادي ك خودشونو در معرض ديد ديگران ب شكل غير متعارف قرار ميدن باعث ميشن تا اوناي ديگه حتي پاكترين هم وسوسه شه و ديد بزنه. بنظرم مقصر اصلي اونا هستن نه اين (بيچاره)هاي كوچولوي معصوم . اره اينا نه گاو چرونند نه گوسفند چرون و نه چيز چرون اينا يه مشت ادم هستن ك گرفتار 2 چيز ميشن يكيش ك طبعيت اي است ك خدا درونشون قرار داده و ديگري اوني ك باعث ميشه تا نظرا رو ب خودش جلب كنه. البته افراد هوس باز هم وجود دارن ك ميبيني يارو با روبند امده ميخان بخورنش ك محدودن و قضيه شون فرق ميكنه ...... امضا :انجمن حمايت از چش چروناي بي گناهه زحمت كش و غيور و ولايت مدارو مرز دارو ازين حرفاي احمدي نزادي لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ :jawdrop:این چه مقایسه ای؟؟!!!!!!!!!!! لبخند ژکوند با آنجلینا بعد با کوچه خیابون؟؟؟!!!!!!!!!! چه ربطی دارن؟؟؟!!! وااااییییییی:icon_pf (34): چقدر زیادی فمنیستی منظور زیبایی بود لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اتفاقا میگن،اگر خواستی دختری را ببینی،برو بعد از بیدار شدن از خواب و حموم رفتن و آرایش کردن ببین. من که خیلی کم دیدم دختر جماعت چشم چرانی کنه،وگرنه پارک بانوان درست نمیکردند با 10 متر ارتفاع حصار اطرافش. پارک آقایان درست کنند بدون دیوار هم کسی نگاه نمیکنه. :icon_pf (34): بنده حاضرم بدون یه نقطه آرایش با یه مردی که یه هفته شیو نکرده(با برد پیت که یه هفته شیو نکرده!!)مقایسه بشم آخه زیبایی طبیعی یه زن گفتن داره؟؟!!!!! گفتم که تعداد مردهای جذاب(مخصوصاً تو ایران بلا نسبت شما!!) کمتره واسه همین خانومها چیو نگاه کنن آخه!!! 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ چقدر زیادی فمنیستی منظور زیبایی بود :ws28:بابا چه ربطی به فمنیسم داره دارم میگم لبخند ژکوند یه نوع زیبایی داره آنجلینا یه زیبایی دیگه کوچه که اصلا ربطی به اینها نداره اصلا منظورم به زن بودنشون نبود!!!!!!!!!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ Ooooooooooooooooooooo اعتماد به نفسسسسسسسسسسسس لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28:بابا چه ربطی به فمنیسم داره دارم میگم لبخند ژکوند یه نوع زیبایی داره آنجلینا یه زیبایی دیگه کوچه که اصلا ربطی به اینها نداره اصلا منظورم به زن بودنشون نبود!!!!!!!!!:icon_pf (34): ژکوند کجاش ریباست؟ :w645: اونجا هم گفتم که اگر منظور چهره باشه نه اثر هنری لینک به دیدگاه
دلوار 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دیگه شعار نده،خودت هم میدونی اونیکه چشم چرانی میکنه بیشتر دنبال چه تیپ هایی میگرده. مثلا کسی نمیاد زن افغانی با روبنده را دید بزنه،اما خیلی ها دوست دارند آنجلینا جولی را دید بزنند. اون زیبایی خاص هم شما متوجه نمیشی،برای بار هزارم به خاطر جنسیتت. به قول وحشی بافقی: تو مو بینی و مجنون پیچش مو تو ابرو،او اشارت ها ابرو..... اتفاقا من اون زنی که روبنده بزنه بیشتر کنجکاو میشم ببینم چه چیزی بیشتر داره که خودشو بسته بندی کرده. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه فایده ! جذاب بودن دخترای این دور و زمونه 50% به خاطر آرایششونه! اگه خیلی فکر می کنن جذابن صبح که از خواب بلند شدن از خودشون عکس بگیرن! به هیچکی هم نشون ندن! فقط خودشون یه مدت ببینن ! یه هفته بعد پاکش می کنن! تو ایران این شاید به این خاطره که زیبایی طبیعی شون زیر حجاب اجباری مخفی شده یه زن با روسی و مانتو با یه زن با بیکینی فرقشون مشخصه دومی نیازی به زیبایی مصنوعی نمیبینه 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بنده حاضرم بدون یه نقطه آرایش با یه مردی که یه هفته شیو نکرده(با برد پیت که یه هفته شیو نکرده!!)مقایسه بشم آخه زیبایی طبیعی یه زن گفتن داره؟؟!!!!! گفتم که تعداد مردهای جذاب(مخصوصاً تو ایران بلا نسبت شما!!) کمتره واسه همین خانومها چیو نگاه کنن آخه!!! فعلا که آمار جراحی دماغ تو خانم ها خیلی بیشتره،پس معلومه خودشون فهمیدن جذاب نیستند. منم حاضرم بیام رو فشن شو و فرش قرمز کنار آنجلینا راه برم،همه آنجلینا را ول کنند و از من عکس بگیرند. 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ژکوند کجاش ریباست؟ :w645: اونجا هم گفتم که اگر منظور چهره باشه نه اثر هنری این دیگه سلیقه است بحثی نیست زیبایی ژکوند به آنجلینا نبودنشه... کلا باهات تو کلّ بحث مخالف نبود موافقم بابا 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فعلا که آمار جراحی دماغ تو خانم ها خیلی بیشتره،پس معلومه خودشون فهمیدن جذاب نیستند. منم حاضرم بیام رو فشن شو و فرش قرمز کنار آنجلینا راه برم،همه آنجلینا را ول کنند و از من عکس بگیرند. اون که صد البته ولی به چه منظور از شما عکس میگیرند فرق میکنه با عکس از آنجلینا 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فعلا که آمار جراحی دماغ تو خانم ها خیلی بیشتره،پس معلومه خودشون فهمیدن جذاب نیستند. منم حاضرم بیام رو فشن شو و فرش قرمز کنار آنجلینا راه برم،همه آنجلینا را ول کنند و از من عکس بگیرند. منظوم از من من نوعی بود بابا به خودت نگیر باشه همه مردها خوشگل... خوشگلی چقدر مهمه آخه...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو ایران این شاید به این خاطره که زیبایی طبیعی شون زیر حجاب اجباری مخفی شده یه زن با روسی و مانتو با یه زن با بیکینی فرقشون مشخصه دومی نیازی به زیبایی مصنوعی نمیبینه پس شما که مقایسه می کنی باید بگم که! هیکل ایرانی ها اکثرا خوب نیست! مخصوصا خانوماش!! اما خارجی ها اینطور نیستن 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فعلا که آمار جراحی دماغ تو خانم ها خیلی بیشتره،پس معلومه خودشون فهمیدن جذاب نیستند. منم حاضرم بیام رو فشن شو و فرش قرمز کنار آنجلینا راه برم،همه آنجلینا را ول کنند و از من عکس بگیرند. کلا این طبیعیه که خانوما زیبایی شون در مقایسه با مردا بیشتره! اما خیلی ها با جراحی جذاب شدن! لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس شما که مقایسه می کنی باید بگم که! هیکل ایرانی ها اکثرا خوب نیست! مخصوصا خانوماش!! اما خارجی ها اینطور نیستن نه اینجوریها هم نیست ولی خوب اگر شماها هم مجبور بودید دورتون این همه پوشش بذارید خب به هیکلتونم کم میرسید 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مثل 99٪ تایپیک ها آخرش کشید به مردا بهترن زنا بهترن 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس شما که مقایسه می کنی باید بگم که! هیکل ایرانی ها اکثرا خوب نیست! مخصوصا خانوماش!! اما خارجی ها اینطور نیستن :jawdrop:چیییییییییییییییییییی هیکل خانومهای ایرانی رو با یه ترکه صاف مقایسه میکنی؟؟؟ باشه باشه حق با شماست... اگه تو ایران عمل بینی زیاده تو اروپا عملهای دیگه درضمن مرد ایرانی بهتره کلاشو بندازه هوا با میانگین قدی ۱۷۰ وزن۵۰ کیلو نصف پسرهای دانشگاه از من کوتاه ترن اینجا نشین با من بحث کن برو بازی رو ببین:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه اینجوریها هم نیست ولی خوب اگر شماها هم مجبور بودید دورتون این همه پوشش بذارید خب به هیکلتونم کم میرسید خانوما های ایزانی که سهله! دخترهاش هم ورزش هفتگیشون شاید بیشتر از 2 ساعت نباشه! پس می شه گفت دلیل اصلی این موضوع همین بی توجهی به ورزشه! اما در امر رژیم گرفتن و غذا نخوردن تو دنیا رتبه های برتر دارن! به خاطر همین هم اکثرا یا این که بدنشون لاغر می شه! اما پهلو باسنشون متناسب با هیکلشون نیست! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده