El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ کلا به دیگران میگی بچه مثبت هان ؟؟؟!!! من هم وقتی خواهر آنجلینا را میبینم به خدایش درود میفرستم و فکر دیگری نمیکنم. فهمیدم به اون جمله گیر میدیا عین حقیقت هست ، نه برای من برای همه ، یک بار 2تا دختر رو ماشین زد همه مردها دورو بر دختر خوشگل جمع شدن ( قصدشون واقعا کمک بود مشخص بود) اونیکی دختررو هم خانما جمع کردن ، شما یک نفر جوون رو ببینی مرده اگه خوشگل نباشه اولین چیزی که میگی اینه که خدا رحمتش کنه یا همچین چیزی ، اما اگه خوشگل بوده باشه میگی آخیییی چه خوشگلم بوده (شما که میگم منظورم جامعه هست) 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بعلههههههههه!:JC_thinking: ولی اولین بارمه میشنوم یکی که دید میزنه و بعدش براش ارزوی سلامتی و خوشبختی میکنه! پست بالا توضیح دادم بخدا من میکنم 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ به طور كلي هر حركتي كه هر موجود در اين دنيا انجام ميده در راستاي بر طرف نمودن نيازي هست . شما وقتي گرسنه ميشي به سراغ غذا ميري تا نياز گرسنگيت رو بر طرف كني . يك كودك هنگامي كه احساس غربت مي كنه سعي مي كنه خودش رو نزديك پدر و مادرش نگه داره تا نياز به امنيتشو بر طرف و به عبارتي امنيتشو تامين كنه . يك پرنده وقتي جفت گيري ميكنه تا نياز به بقا رو در خودش بر طرف كنه . بنابراين يك انسان هم وقتي حركتي مثله چشم چراني يا تجاوز رو انجام ميده بدون شك در راستاي بر طرف نمودن نيازهاش هست . نياز به تفريح ؟ نياز به شيطنت ؟ نياز به شهوت ؟ نياز به .. ؟ بنابراين اين سوال كه چه چيز از چشم چراني عائد فرد ميشه رو بايد براي هر فرد پاسخي جداگانه داد و اگر در صدد كشف علل بروز چنين مشكلاتي هستيد بايد به خانواده و محيط ( دو عامل مهم اصلي در تربيت فرد ) مراجعه كنيد . موفق باشيد :flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ در توضیح اون جملم نه اینکه بگم الهی خوشبخت بشی مادر کلا تو اون لحظه آدم به هیچ چیز فکر نمیکنه ؛ ولی مثال اسی در مورد دید زدن در خیابون که نبود ، گفت 2تارو بزارن جلوت زل بزنی ، خوب آدم زیادی هم زل بزنه منحرف هم میشه دیگه اسی مغلطه کرد و من رو به اشتباه انداخت اصلا تو خیابون نمیشه زل زد یک لحظه میبینی و همون لحظه تموم میشه ،اسی واقعا آخوندوار مغلطه میکنی آدم همچین میپیچه خودشم خبردار نمیشه 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اصلا تو خیابون نمیشه زل زد یک لحظه میبینی و همون لحظه تموم میشه ،اسی واقعا آخوندوار مغلطه میکنی آدم همچین میپیچه خودشم خبردار نمیشه چشم چرانی فقط به بحث خیابان ختم نمیشه،از دریا و پارک و.....بگیر تا آپارتمان و........ بنده یک همکلاسی داشتم که پنجره اتاقش در آپارتمان مشرف بود به پنجره اتاق یک دختر خانمی در آپارتمان دیگر. خودش میگفت که روزی یکساعت یواشکی اون گوشه پنجره میشینم و به اتاق اون خانم زل میزنم ..... :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ چشم چرانی فقط به بحث خیابان ختم نمیشه،از دریا و پارک و.....بگیر تا آپارتمان و........ بنده یک همکلاسی داشتم که پنجره اتاقش در آپارتمان مشرف بود به پنجره اتاق یک دختر خانمی در آپارتمان دیگر. خودش میگفت که روزی یکساعت یواشکی اون گوشه پنجره میشینم و به اتاق اون خانم زل میزنم ..... :icon_pf (34): خون من که از این کارا نمیکنم و این دخالت در حریم خصوصی افراد هست ، همونطور که گفتم اگر موجب ناراحتیش نشم طبیعی هست 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خون من که از این کارا نمیکنم و این دخالت در حریم خصوصی افراد هست ، همونطور که گفتم اگر موجب ناراحتیش نشم طبیعی هست یعنی وقتی اون فرد نمیفهمه که شمای نوعی داری دیدش میزنی،ناراحت میشه؟ پنجره اتاق اون بنده خدای از همه جا بیخبر باز است و رفیق ما چهار چشمی در اتاق. مسلما اون خانم به هیچ وجه متوجه نمیشه ، من این مثال را زدم تا بگم چشم چرانی بزرگترین تجاوز به حریم خصوصی یک انسان است،حالا هر جا میخواهد باشد. چشم چرانی هم یک عمل زمانبر و مدت دار است و با نگاهی لحظه ای و تحسین زیبایی یک دنیا فرق دارد. 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ چشم چرانی فقط به بحث خیابان ختم نمیشه،از دریا و پارک و.....بگیر تا آپارتمان و........ بنده یک همکلاسی داشتم که پنجره اتاقش در آپارتمان مشرف بود به پنجره اتاق یک دختر خانمی در آپارتمان دیگر. خودش میگفت که روزی یکساعت یواشکی اون گوشه پنجره میشینم و به اتاق اون خانم زل میزنم ..... :icon_pf (34): :icon_razz::icon_razz::icon_razz: من کلا از ادمای چش چرون خیلی خیلی متنفرم و دلیل اینکارشونم نمیدونم ولی وقتی یکی بهم همش نگاه کنه یه اخمی میکنم و سریع میرم یه جا تا از نظرش قایم بشم 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی وقتی اون فرد نمیفهمه که شمای نوعی داری دیدش میزنی،ناراحت میشه؟ پنجره اتاق اون بنده خدای از همه جا بیخبر باز است و رفیق ما چهار چشمی در اتاق. مسلما اون خانم به هیچ وجه متوجه نمیشه ، من این مثال را زدم تا بگم چشم چرانی بزرگترین تجاوز به حریم خصوصی یک انسان است،حالا هر جا میخواهد باشد. چشم چرانی هم یک عمل زمانبر و مدت دار است و با نگاهی لحظه ای و تحسین زیبایی یک دنیا فرق دارد. ولی اگه بفهمه ناراحت میشه ، و اگر مخصوصا باز گذاشته باشه چون از این پسره خوشش میاد پسره کاره بدی نمیکنه ، بنده هم گفتم اگر اون خانم از این کار ناراحت نشه این کار بد نیست ، نه که اون خانم مورد دار باشه ها ، طبیعت زن هست که از این کار خوشش بیاد ، این که بعضی خانم ها هم بدشون میاد فکر کنم به دلیل این هست که از شخص دید زننده خوششون نیومده ، کدوم خانم از صرف اینکه برد پیت دیدش بزنه ناراحت میشه؟ (مسائل اخلاقی و احساس خیانت جدا؛ بحث سر خود دید زدن هست) تعریف شما فکر کنم اینجوری باشه بهتره چشم چرانی هم یک عمل آزار دهنده و خلاف میل و رضایت طرف مقابل است و با نگاهی برای تحسین زیبایی بدون نقض حریم خصوصی یک دنیا فرق دارد. 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اولا در جواب سوال سفید برفی عزیز من فکر می کنم که خودت هم مثل همه جواب سوال و علت این کار رو می دونی. و شاید به نوعی هدفت از بیانش درد و دل بود. جواب این سوال و چراییش بر همگان روشن هست ! در تو ضیح دوستی که تا جایی که موجب ناراحتیش نشه این کار رو ادامه می دم وقتی متوجه شد اگه احساس کنم ناراحت می شه ادامه نمی دم ، (با علم به این که اون شخص آرایش افراطی و عحیب صرفا به هدف جلب توجه نداشته باشه)اون شخص تا جایی که متوجه نیست که شما رو داری این کار رو انجام می دی که خب ناراحتی هم براش در کار نیست. ولی همین که متوجه این موضوع بشه ، ناراحتیش به قدر کافی فراهم شده !! حتی اگه به خیال خودتون برا جلوگیری از ناراحتیش روتون رو برگردونین. ناراحتی اون شخص به خاطر لحظه توجهش به بعد نیست. اتفاقا به خاطر زمانی هست که خودش متوجه نبوده. پس با فاکتور گرفتن از قیافه های عجق وجق در بقیه موارد حتما موجب ناراحتی می شید. پس ضمن تقدیر از صداقتتون! کار رو با عدم ناراحتی طرف توجیه نکنید. یه نکته خیلی مهم هم در مورد کسانی که احیانا این طور گفتند یا فکر می کنند که زن به خاطر جلب توجه آرایش می کنه و در جامعه حضورپیدا می کنه ، میل به زیبایی و زیبا بودن به صورت فطری در زن وجود داره. و اگر آرایش از حالت تعادل خارح نشه و تبدیل به چهره هایی نشه که همه می دونیم منظور چیه، به هیچ عنوان به هدف جلب توجه نیست. و فقط می می تونم برای کسانی که هر چیزی رو به خاطر هدف حلب توجه می بینند ابراز تاسف کنم . همین. 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ در تو ضیح دوستی که تا جایی که موجب ناراحتیش نشه این کار رو ادامه می دم وقتی متوجه شد اگه احساس کنم ناراحت می شه ادامه نمی دم ، (با علم به این که اون شخص آرایش افراطی و عحیب صرفا به هدف جلب توجه نداشته باشه)اون شخص تا جایی که متوجه نیست که شما رو داری این کار رو انجام می دی که خب ناراحتی هم براش در کار نیست. ولی همین که متوجه این موضوع بشه ، ناراحتیش به قدر کافی فراهم شده !! حتی اگه به خیال خودتون برا جلوگیری از ناراحتیش روتون رو برگردونین. ناراحتی اون شخص به خاطر لحظه توجهش به بعد نیست. اتفاقا به خاطر زمانی هست که خودش متوجه نبوده. پس با فاکتور گرفتن از قیافه های عجق وجق در بقیه موارد حتما موجب ناراحتی می شید. پس ضمن تقدیر از صداقتتون! کار رو با عدم ناراحتی طرف توجیه نکنید. خوب من که گفتم ؛ اگر و تا جایی که موجب ناراحتی نشم یعنی دختر ها هر مردی که بهشون نگاه کنه ناراحت میشن؟ یا بعد از اینکه اون نگاه به دلیلی موجب اذیتشون شد ناراحت میشن؟ لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ در توضیح اون جملم نه اینکه بگم الهی خوشبخت بشی مادر کلا تو اون لحظه آدم به هیچ چیز فکر نمیکنه ؛ ولی مثال اسی در مورد دید زدن در خیابون که نبود ، گفت 2تارو بزارن جلوت زل بزنی ، خوب آدم زیادی هم زل بزنه منحرف هم میشه دیگه اسی مغلطه کرد و من رو به اشتباه انداخت اصلا تو خیابون نمیشه زل زد یک لحظه میبینی و همون لحظه تموم میشه ،اسی واقعا آخوندوار مغلطه میکنی آدم همچین میپیچه خودشم خبردار نمیشه نگاه کردن یعنی اینکه تو یه دختر خشگل میبینی سه ثانیه نگاش میکنی(یه نگاه معمولی) چشم چرونی یعنی یه دختر میبینی بدون توجه به خشگل بودن یا نبودن باحجاب بودن یا نبودن و..... از بالا تا پایین اسکن میکنی و وقتی از کنارش رد شدی هم گردنت توانایی چرخش سیصدو شصت درجه پیدا میکنه که به چشم چرونیت ادامه بدی تا جاییکه ممکنه بری تو دیوار 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ نه دیگه من منظورم همون 3 ثانیه بود ، هیچوقت بر نگشتم به خاطر دیدن یه دختر لینک به دیدگاه
دلوار 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دارن مسلما ماهم از دیدن یک شخص زیبا لذت میبریم و میتونیم حتی صد پله بدتر از شماها باشیم:icon_pf (34): دقیقا همیشه خانم ها لذت بیشتری میبرن .ولی چشم چرانی برمیگرده به نوع پوشش واندام خانم ها.اقایون متاهل بدلیل شناخت از اناتومی بدن خانم ها توجه بیشتری نسبت به مجردها دارن همین :jawdrop:خلاصه خداوند من زیباست و من زیبایی را دوست دارم:girl_angel::aghosh: 1 لینک به دیدگاه
دلوار 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ چشم چرانی فقط به بحث خیابان ختم نمیشه،از دریا و پارک و.....بگیر تا آپارتمان و........ بنده یک همکلاسی داشتم که پنجره اتاقش در آپارتمان مشرف بود به پنجره اتاق یک دختر خانمی در آپارتمان دیگر. خودش میگفت که روزی یکساعت یواشکی اون گوشه پنجره میشینم و به اتاق اون خانم زل میزنم ..... :icon_pf (34): اون دیگه چشم چرانی نیست پلیدیه شما تو خیابون پشت ویترین مغازه یه چیز قشنگ میبینی نگاش میکنی رد میشی بنظر من هر چیز قشنگ وزیبا ارزش دیدن داره چه خانم باشه چه اقا 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دیگه شعار نده،خودت هم میدونی اونیکه چشم چرانی میکنه بیشتر دنبال چه تیپ هایی میگرده. مثلا کسی نمیاد زن افغانی با روبنده را دید بزنه،اما خیلی ها دوست دارند آنجلینا جولی را دید بزنند. اون زیبایی خاص هم شما متوجه نمیشی،برای بار هزارم به خاطر جنسیتت. به قول وحشی بافقی: تو مو بینی و مجنون پیچش مو تو ابرو،او اشارت ها ابرو..... نخیر دخترها هم چشم دارن فقط چون تعداد پسرهای جذاب کمه و اکثرا معمولی هستن نگاهی جذب نمیکنن برای همین فک میکنن دختر ها... مردهای جذاب هم نگاه زنها رو جذب میکنن 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ افرادی که فکر و زکرشون دید زدنه!چند دسته هستن ادمایی که زن و بچه دارن غیرتی هستن زن رو اسر چهار دیواری کردن ولی خودشون هر جنبنده مانتو پوشی رو!دید میزنه گناهش رو هم میندازه گردن اونطرف اخه چه کنه!گناه کرده مونث به دنیا اومده واقعا این تفکر که طرف اناث!مورد ستم قرار بگیرن ظلم خلاف عقله دور از انصافه!محدودیت های مملکت قانع نبودن!زیاده خواهی فرهنگ غلط همشون دخیل هستن یه مشکلیه که نمیشه چاره براش یافت!چون افت همه این بلاها!از محدودیته محدودیت اونی که معصومترین نجیبترین خصلت رو هم داره در وهله ی اول انسان است انسان! استارتر عکس ایرانی گذشته؟؟!! چشم چرونی مختص ایران نیست 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اون دیگه چشم چرانی نیست پلیدیه شما تو خیابون پشت ویترین مغازه یه چیز قشنگ میبینی نگاش میکنی رد میشی بنظر من هر چیز قشنگ وزیبا ارزش دیدن داره چه خانم باشه چه اقا من چهارتا کلمه قرمز میکنم،سرم درد گرفته و کمش کردم،شما کل متن را قرمز و درشت میکنی،ملت کور میشوند. :w00: توضیح دادم که چشم چرانی و فعل چریدن آن،خیلی با نگاه انداختن فرق میکنه. به هر حال وقتی شما از خیابان رد میشی،زیبایی مردم شما را جذب میکنه. اما اینکه وایستی و چشماتو درشت کنی و زبونت را بچرخونی و بگی ایول عجب چیزیه،میشه چشم چرانی...... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ نخیر دخترها هم چشم دارن فقط چون تعداد پسرهای جذاب کمه و اکثرا معمولی هستن نگاهی جذب نمیکنن برای همین فک میکنن دختر ها... مردهای جذاب هم نگاه زنها رو جذب میکنن اتفاقا میگن،اگر خواستی دختری را ببینی،برو بعد از بیدار شدن از خواب و حموم رفتن و آرایش کردن ببین. من که خیلی کم دیدم دختر جماعت چشم چرانی کنه،وگرنه پارک بانوان درست نمیکردند با 10 متر ارتفاع حصار اطرافش. پارک آقایان درست کنند بدون دیوار هم کسی نگاه نمیکنه. :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ نخیر دخترها هم چشم دارن فقط چون تعداد پسرهای جذاب کمه و اکثرا معمولی هستن نگاهی جذب نمیکنن برای همین فک میکنن دختر ها... مردهای جذاب هم نگاه زنها رو جذب میکنن چه فایده ! جذاب بودن دخترای این دور و زمونه 50% به خاطر آرایششونه! اگه خیلی فکر می کنن جذابن صبح که از خواب بلند شدن از خودشون عکس بگیرن! به هیچکی هم نشون ندن! فقط خودشون یه مدت ببینن ! یه هفته بعد پاکش می کنن! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده