گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ طبق معمول اکثرا اومدن گفتن چه کار بدی واه واه واه بنده به عنوان یک پسر وقتی یک دختر زیبا میبینم جذب زیباییش میشم و خوشم میاد نگاهش کنم ، درست مثل دیدن یک منظره زیبا ، چشم چرانی اکثراً جنبه تحریک جنسی نداره (مگه اینکه دیگه طرف خیلی تو کف باشه) من اگه تو موقعیتی باشم که اگه به دختری نگاه کنم خودش ببینه و موجب ناراحتیش بشه این کار رو نمیکنم اما اگه بفهمم اذیتش نمیکنم نگاش میکنم یک امر کاملا طبیعی هست که دختر خانما خودشونو جذاب میکنن برای جلب توجه پسر ها و توجه من هم جلب میشه ، اگه طرف رو اذیت نکنه ، و اگه شورش رو در نیاری (مثل عکسای استارت ) کار بدی نیست مثل اینه که یه بوی خوب داره میاد و تو میپرسی چرا بوش میکنی! خیلی باحالیییی واقعا دیدگاهت برام جالب بود. خوشم میاد از ادمای صریح:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خوب پس مطمئن نباشین.مسلما کسی اگر آدم زیبایی ببینی،بهش نگاه میکنه،اما دلیل نداره بهش خیره بشم و از بالا تا پایین را رصد کنم. به این میگن چشم چرانی،یعنی رصد همه جانبه به قصد لذت جنــسی. وگرنه هرکسی یک چهره زیبایی را ببینه ممکنه بهش برای مدتی خیره بشه،اما دلیلی بر ادامه رصد نیست. دقیقا ! واسه اون دو جملت میتونم کلی نمونه تعریف کنم ! خیلی زشته خدایی ! 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خوب پس مطمئن نباشین. مسلما کسی اگر آدم زیبایی ببینی،بهش نگاه میکنه،اما دلیل نداره بهش خیره بشم و از بالا تا پایین را رصد کنم. به این میگن چشم چرانی،یعنی رصد همه جانبه به قصد لذت جنــسی. وگرنه هرکسی یک چهره زیبایی را ببینه ممکنه بهش برای مدتی خیره بشه،اما دلیلی بر ادامه رصد نیست. من اصلا فرق بین این 2تا خیره شدن رو نفهمیدم ، چه فرقی داشتن؟ این که طرف داره لذت جنسی میبره هم هیچکسی نمیتونه متوجه بشه پس نمیشه به کسی گفت چشم چران چون نیمتونی مطمئن بشی مگر اینکه ... من فرق بین چشم چرونیه خوب (زیبا دوستی به قول شما) و چشم چرونی بد رو در اذیت شدن سوژه مورد چشم چرونی میدونم ، تا حالا هم نشده با دیدن یک دختر خانم تو خیابون لذت جنسی ببرم (لذت جنسی به مفهوم متداول) 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ تو جامعه ی ما این قضیه با همه جا فرق داره... اینو نمی تونیم منکر شیم... دور از جون مذکرای جمع مردای ایران هر چی سنشون بالاتر میره حریص تر و چشم چرون تر میشن... من زیاد دیدم مردایی که همسران فوق العاده زیبایی دارن اما بازم چشمشون دنبال دختراس پس این جا این حس زیبایی شناسی و این حرفا میره زیر سوال... 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی باحالییییواقعا دیدگاهت برام جالب بود. خوشم میاد از ادمای صریح:flowerysmile: اگه طعنه (تعنه!؟!) نبود ممنون 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اگه طعنه (تعنه!؟!) نبود ممنون نه طعنه نبود. بیان جالبی داشتی 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من اصلا فرق بین این 2تا خیره شدن رو نفهمیدم ، چه فرقی داشتن؟ خوب،حالا شما به این دو تا عکس خیره بشو و بگو فرقشون چیه،تا معنای چشم چرانی را برات توضیح بدم. 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خوب،حالا شما به این دو تا عکس خیره بشو و بگو فرقشون چیه،تا معنای چشم چرانی را برات توضیح بدم. اگر منظور چهره ها و زیباییشون هست درست مثل اینه به کدوم خیره میشید؟ و آیا با خیره شدن بهش ارضا میشید؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اگر منظور چهره ها و زیباییشون هست درست مثل اینه به کدوم خیره میشید؟ و آیا با خیره شدن بهش ارضا میشید؟ این حرکت شما یکجور مغلطه بود. یعنی سوال من را با سوال جواب دادید. بحث ما درباره انسان ها بود،نه زیبا شناسی و طبیعت و....... هر دوتای اون چهره ها زیبا هستند...... اما من اون حس شما را خواستم،یعنی وقتی به چهره زیبای اول نگاه میکنید چه حسی دارید؟ وقتی به چهره دوم نگاه میکنید چه حسی دارید؟ چه چیزی باعث میشه شمای نوعی بیشتر به عکس اولی خیره بشی و چی میاد تو ذهنت. 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ این حرکت شما یکجور مغلطه بود. یعنی سوال من را با سوال جواب دادید. بحث ما درباره انسان ها بود،نه زیبا شناسی و طبیعت و....... هر دوتای اون چهره ها زیبا هستند...... اما من اون حس شما را خواستم،یعنی وقتی به چهره زیبای اول نگاه میکنید چه حسی دارید؟ وقتی به چهره دوم نگاه میکنید چه حسی دارید؟ چه چیزی باعث میشه شمای نوعی بیشتر به عکس اولی خیره بشی و چی میاد تو ذهنت. مغلطه نیست دلیلش دقیقا همون دلیلی هست که باعث میشه منظره اول رو بیشتر دوست داشته باشم ، انسان زیبایی رو دوست داره ، شما نگاه کردن به یک سیب تازه رو بیشتر از نگاه کردن به یک سیب چروکیده دوست دارید و این ذات بشر هست و من نمیتونم توجیحش کنم 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سلام همانگونه كه برادر و دوست عزيز اسي فرمودند چراندن از باب چرا و مصدر چرنش مي آيد و بعضا در اصطلاحات عوام ديده شده كه تراكيبي به مثابه غازچران ، گاو چران ، گوسفند چران و از اين قبيل به كار برده شده است كه هم تفريحي است سالم و ارزان قيمت و هم ورزشي براي سلامت جسم و جان . البت كه در باب چرا سخن بسيار رفته است منتهي آنچه مقصود است مثلث آتش است . اولا كه هر چرايي را چراگاهي ست حاجت و هر چراگاهي را بي شك صفتي ست بارز . كه از آن دست مي توان به علف خوب اشارت برد همان گونه كه معتاد را ذغال خوب است حاجت و رياضي 2 را رياضي 1 است حاجت . فلذا اولا خواهرم به قول حضرت سهراب عليه الاف و سلام ساده باشيم چه در باجه ي بانك چه در واژه ي شعر دوما كه چراي چشم را حاجت به چرا نيست كه ايشان خود دردي ست عيان و آنكه را كه درد است به خار مغيلان نيز سجده همان بَرَد كه به پونه ي وحشي . و اما در باب ثمرات الچرا . نقل است كه در چرنش لذتي ست كه در اينترنت و ماهواره نيست ! اولا كه موجود زنده است و متحركات جنبان ؛ ثانيا كه ظن چراغ سبز همان و هواي نفس همان ؛ ثالثا كه چرنش العيش كلهم عيش ؛ خامسا قيمت گوشت كه سر به افلاك كشيد هم به قدر عافيت مي توان بويش كشيد ؛ خامسا بعلاوه اولا كه هر كه بامش بيش برفش بيشتر ، خامسا بعلاوه دوما كه ز دست ديده و دل هر دو فرياد كه آخر شب هرچه ديده ديده است دل كند ياد ؛ بسازم خنجري نيشش ز فولاد زنم بر مملكت تا گوشت شود آزاد ! متقاعد همي شدندي آيا يا كه باز در باب چرنش گويمت باز ؟ في المخرج كه نچرانيد تا نچرانندتان ( هرچند كه ما نچرانديم و ما را چراندند ) 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ متقاعد همي شدندي آيا يا كه باز در باب چرنش گويمت باز باز ؟ یا شیخ،با این متن ادبی سبب گردیدی که اعضای نواندیشان به حال خود نعره ها زدندی. 8 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ یا شیخ،با این متن ادبی سبب گردیدی که اعضای نواندیشان به حال خود نعره ها زدندی. يا پير ، نعره ها را باشد آيا كه استارتر عياري گيرد ؟ هست از پس پرده پُستانِ من و تو چون پرده بر افتد نه تو ماني و نه من :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ مغلطه نیست دلیلش دقیقا همون دلیلی هست که باعث میشه منظره اول رو بیشتر دوست داشته باشم ، انسان زیبایی رو دوست داره ، شما نگاه کردن به یک سیب تازه رو بیشتر از نگاه کردن به یک سیب چروکیده دوست دارید و این ذات بشر هست و من نمیتونم توجیحش کنم پس برای شما فرق نمیکنه،یک تابلوی خیلی زیبا یا منظره زیبا ببینی تا یک زن خیلی زیبا. منظور من خیلی واضح بود،گفتم با دیدن یک زن زیبا با زوم کردن چه حسی بهت دست میده و با زوم کردن به طبیعت بسیار زیبا چه حسی؟ خواهشا چون آدم روکی هستی،جواب این سوال من را شفاف بده. اگر قصد بحث منطقی ندارین،والسلام علیکم و لا تفرقوا...... 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بعضي ها انقدر از بچه گي محدود بودن حريص شدنمثل نديد بديا چش چروني ميكننو خيره ميشن بعضيا هم ذاتا مشكل دارن بعضي وقتا هم تقصير بعضي از دختراس جوري لباس ميپوشن و آرايش ميكنن كه ديگه خانوما هم بهشون خيره ميشن چه برسه به آقايون:4chsmu1: ... 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ لابد یه چیزی گیرشون میاد دیگه کمبود دارن خب 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ پس برای شما فرق نمیکنه،یک تابلوی خیلی زیبا یا منظره زیبا ببینی تا یک زن خیلی زیبا. منظور من خیلی واضح بود،گفتم با دیدن یک زن زیبا با زوم کردن چه حسی بهت دست میده و با زوم کردن به طبیعت بسیار زیبا چه حسی؟ خواهشا چون آدم روکی هستی،جواب این سوال من را شفاف بده. اگر قصد بحث منطقی ندارین،والسلام علیکم و لا تفرقوا...... من با دیدن یک منظره زیبا آفریننده آن را تحسین میکنم ، و نظم موجود و خطوط و منحنی های زیبا و ترکیب رنگش باعث میشه بیشتر دقت کنم و جزئیاتش رو هم کشف و به خاطر بسپارم و دوستش میدارم و نمیخوام این منظره هیچوقت خراب بشه و دلم میخواست اونجا زندگی میکردم تا همیشه اون منظره رو ببینم با دیدن یک دختر زیبا (با زوم یا بی زوم) آفریننده اش رو تحسین میکنم ، خودش رو هم تحسین میکنم چون خوب آرایش کرده! مثلا آنجلینایی که عکسش رو گذاشتی چشم ها و لبهای خیلی زیبایی داره این زیبایی باعث میشه دوستش داشته باشم و براش آرزوی سلامتی و خوشبختی بکنم ، شاید ("شاید" به خاطر اینکه زیبایی تنها ملاک نیست) آرزوی داشتنش رو هم بکنم تا هر روز ببینمش لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ لابد یه چیزی گیرشون میاد دیگه کمبود دارن خب الان همینجا تو پارک نشستی،هزاران چشم از پشت درخت و.... دارند نگاهت میکنند. یک عده هم آواتارت را نگاه میکنند،تا چیزی کشف کنند. هیهات.......:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ مثلا آنجلینایی که عکسش رو گذاشتی چشم ها و لبهای خیلی زیبایی داره این زیبایی باعث میشه دوستش داشته باشم و براش آرزوی سلامتی و خوشبختی بکنم ، شاید (شاید به خاطر اینکه زیبایی تنها ملاک نیست) آرزوی داشتنش رو هم بکنم تا هر روز ببینمش کلا به دیگران میگی بچه مثبت هان ؟؟؟!!! من هم وقتی خواهر آنجلینا را میبینم به خدایش درود میفرستم و فکر دیگری نمیکنم. 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من با دیدن یک منظره زیبا آفریننده آن را تحسین میکنم ، و نظم موجود و خطوط و منحنی های زیبا و ترکیب رنگش باعث میشه بیشتر دقت کنم و جزئیاتش رو هم کشف و به خاطر بسپارم و دوستش میدارم و نمیخوام این منظره هیچوقت خراب بشه و دلم میخواست اونجا زندگی میکردم تا همیشه اون منظره رو ببینم با دیدن یک دختر زیبا (با زوم یا بی زوم) آفریننده اش رو تحسین میکنم ، خودش رو هم تحسین میکنم چون خوب آرایش کرده! مثلا آنجلینایی که عکسش رو گذاشتی چشم ها و لبهای خیلی زیبایی داره این زیبایی باعث میشه دوستش داشته باشم و براش آرزوی سلامتی و خوشبختی بکنم ، شاید ("شاید" به خاطر اینکه زیبایی تنها ملاک نیست) آرزوی داشتنش رو هم بکنم تا هر روز ببینمش ولی به نظرم لبش قشنگ نیس! بعلههههههههه!:JC_thinking: ولی اولین بارمه میشنوم یکی که دید میزنه و بعدش براش ارزوی سلامتی و خوشبختی میکنه! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده