NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ یادمه دعوا کردیم اما کجاش یادم نیست کجا بود؟؟؟؟؟ خو یادم نیست که از تو میپرسم پیداش کنم ادامش بدیم؟؟؟ حالا نظرت راجب چشم چرونی چیه الان بزرگ شدی نظرت تغییر نکرده؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ خو یادم نیست که از تو میپرسم پیداش کنم ادامش بدیم؟؟؟ حالا نظرت راجب چشم چرونی چیه الان بزرگ شدی نظرت تغییر نکرده؟؟؟ اتفاقا الان پستامو خودنم گفتم ایول 8ماه پیش هم فکرم همین بودا آنچنان نظراتم پخته هست که هزار سال دیگه هم دقیقا همین خواهد بود 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ اتفاقا الان پستامو خودنم گفتم ایول 8ماه پیش هم فکرم همین بودا آنچنان نظراتم پخته هست که هزار سال دیگه هم دقیقا همین خواهد بود همین دیگه بزرگ نشدی هنوز!! 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ همین دیگه بزرگ نشدی هنوز!! دختر زیبا ببینم نگاه میکنم تا اندازه ای که ناراحتش نکنم البته دختری که به نظر من زیبا باشه کجا بود 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ تا باشه لوتي بودن تو اين چيزا... من برم پستام رو پاك كنم...صاحب تايپيك ناراحت نشه از دست ما.. ببخشيد سفيد برفي جان يه شوخي آخر شبي بود... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ از دست شما پسرها کلا توکار همه چی هستید ها 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ از دست شما پسرهاکلا توکار همه چی هستید ها چرا؟؟ تو كدوم كارا؟! حامد تو ميدوني چي ميگه اين سفيد برفي؟! ما بچه هاي خيلي خوفي هستيم..!! 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ چرا؟؟تو كدوم كارا؟! حامد تو ميدوني چي ميگه اين سفيد برفي؟! ما بچه هاي خيلي خوفي هستيم..!! خواب دیده اصلا این وصله ها به ما نمیچسبه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ چرا؟؟تو كدوم كارا؟! حامد تو ميدوني چي ميگه اين سفيد برفي؟! ما بچه هاي خيلي خوفي هستيم..!! آره برمنکرش لعتنت همون خوفید؟ ترسناک نه خوب 3 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ آره برمنکرش لعتنت همون خوفید؟ ترسناک نه خوب اره ديگه ما كلن خوبيم..ممنون كه يادآوري كردي شهدخت.. حامد يه اشتباه شده بود..يه لحظه خودمم به خوبي خودمون شكَم برد.. من و حامد خيلي خوفيم..:icon_pf (17): بچه ها من ديگه برم بخوام.. فردا مثلا ميخوام نذري بدم... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ اره ديگه ما كلن خوبيم..ممنون كه يادآوري كردي شهدخت..حامد يه اشتباه شده بود..يه لحظه خودمم به خوبي خودمون شكَم برد.. من و حامد خيلي خوفيم..:icon_pf (17): بچه ها من ديگه برم بخوام.. فردا مثلا ميخوام نذري بدم... قابلی نداشت شبتون خوش دیگه صبح شده البته 1 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ واقعا چراباید اینقدر مردای ایرونی چشم چرون باشن که ادم جرات نکنه یه کم ازادتربیادبیرون؟ من بااین که میگن چون حجاب هست مخالفم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ من هروقت احساس میکنم موجود مفیدی نیستم میام این تاپیکو میخونم! 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ چش چرونی خیلیم خوبه!نظرم تغیر کرده! مخصوصن دخترا پسرارو چش بچرونن!!! :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ کسی نظر مخالف نداره دعوا کنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ من هروقت احساس میکنم موجود مفیدی نیستم میام این تاپیکو میخونم! چرا آخه؟ فکرکنم اینجا جزو معدود جاهایی هست که ازت تعریف شده 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ چرا آخه؟فکرکنم اینجا جزو معدود جاهایی هست که ازت تعریف شده تعریف؟ منظور؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ man mokhalefam:w02: چی میگی هی واسه خودت؟ 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ چی میگی هی واسه خودت؟ to chi migiiii asan? :w02:i 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده