سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سر و کله فرزند امام زمان هم پیدا شد! آفتاب: مدتی است که گروهی موسوم به یمانی به سرکردگی فردی بنام «ع ذ» شروع به فعالیت نموده و اقدام به جذب جوانان و فریب دادن آنها مینماید. به گزارش عروج، این فرد ادعا میکند که فرزند امام زمان است و بر همین اساس یمانی نامههایی به مراجع تقلید نجف اشرف و قم از جمله آیتالله سیستانی و ... ارسال نموده و آنها را به خود و ایمان آوردن به او و مأموریتی که از جانب پدرش یعنی امام زمان(عج) دارد دعوت نموده است. لازم به ذکر است ازجمله فعالیتهای عمده گروه مذکور جذب جوانان میباشد که بنا به اظهارات و ادعاهای «ع ذ» گروه آنان نیز موفق گردیده که در یکی از شهرستانها بیش از 100 نفر را بنام انصار جذب نمایند. یکی دیگر از سرکردگان این گروه فردی خلافکار و از اشرار مسلح است. گفتنی است این گروه در فضای مجازی دارای سایت میباشد و به تازگی پیامکهای را با محتوای: «یمانی وصی و رسول امام زمان است و هر روزه جلسه تشکیل داده و دلایلش بر حق است و از متن قرآن میباشد و ایشان کلاً ظهور کرده است.» برای مردم منطقه ارسال نموده است. 19 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ بزن سایت فرزند امام زمان دات کام برات میاره 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ اینا از نشانه های سال 2012 هست اونهایی که سوال میکردند که سال 2012 چه اتفاقی میفته توجه داشته باشند... 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ اگه یه روز واقعا امام زمان ظهور کنه باز اینها میگن دروغه و یا طرف روانی شده و خودش و امام زمان معرفی کرده امام زمان بخاطر این چیزها میترسه ظهور کنه 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ در مورد 21 می چیزی شنیدید؟ همه اینجا می گن قیامت می شه :banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ به من اسلحه بدن من عضو گروشون میشم اما شرطش اینه اسلحه بدن لینک به دیدگاه
دلوار 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ اگه یه روز واقعا امام زمان ظهور کنه باز اینها میگن دروغه و یا طرف روانی شده و خودش و امام زمان معرفی کردهامام زمان بخاطر این چیزها میترسه ظهور کنه پیشنهاد میکنم فیلم ظهور نزدیک است رو ببینین تا با شرایط قبل از ظهور اشنا بشین هر کی شک بکنه سوسک میشه می چسبه به دیفال:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52:من که همینجوری دارم میلرزم:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ در مورد 21 می چیزی شنیدید؟ همه اینجا می گن قیامت می شه :banel_smiley_52: 21 مي؟؟؟ 21 دسامبر بود كه ... كلا ميگن 21ام يه چيزي ميشه...ولي تو به دل نگير:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ 21 می اردیبهشت تموم میشه دیگه 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ 21 می اردیبهشت تموم میشه دیگه يعني... لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اینا از نشانه های سال 2012 هست اونهایی که سوال میکردند که سال 2012 چه اتفاقی میفته توجه داشته باشند... ااااااااااااااااااااای خدا من هزار ارزو دارم :w821: 1 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ واقعا که نمونه ایم...تو سال 2011 باشی و این مزخرفات رو قبول کنی.. هر بلایی سرومون بیاد حقمونه... اگر مثل گاو گنده باشي،ميدوشنت، اگر مثل خر قوي باشي،بارت مي كنند، اگر مثل اسب دونده باشي،سوارت مي شوند.... فقط از فهميدن تو مي ترسند 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده