رفتن به مطلب

چه برسر واحدپول ما میاد؟؟؟؟؟؟؟

peyman sadeghian

واحدپول ما کدوم یکی باشه بهتره؟  

27 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. واحدپول ما کدوم یکی باشه بهتره؟

• 5
    • 12
    • 1
    • 9

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 52
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به هر حال اين طرحيه كه قراره اجرا بشه.به نظر خود من نه ريال و نه تومان...هيشكدوم ايراني نيستن...درضمن قراره 3 يا 4 صفر حذف بشه.پس مطمئنا" تومان نميزارن...من همون دريك كه واحد پول باستاني ايران زمينه رو بيشتر مي پسندم.تغيير به اين بزرگي بايد در واژه هم ايجاد بشه...

تومان از مغول ها مونده.

دینار هم که قاعدتا مال عرباس.

ریال هم که با عربستان یکیه.

واحد پول باستانی ما چی بوده؟ :ws52: دریک؟

یا شاهی ؟ اگه اینطور باشه اینا میکننش رهبری!

قرون؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

اينجور كه من خوندم واحد پول ايران تو دوره هخامنش دريك بوده.يه واحد ديگه اي هم هست كه پارسال بحثش شده بود.....اما احتمال ميدم به همون ريال بسنده كنيم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

وقتی چهار تا صفر کم کنن بنزین میشه 70 دینار اون وقت وقتی بکننش 1 ریال صدای کسی در نمیاد مگن فقط 30 دینار افزایش قیمت دارم

• Like 4
لینک به دیدگاه
وقتی چهار تا صفر کم کنن بنزین میشه 70 دینار اون وقت وقتی بکننش 1 ریال صدای کسی در نمیاد مگن فقط 30 دینار افزایش قیمت دارم

مگه حالا صدای کسی در میاد؟؟؟؟؟؟:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

شکی نیست که این کارفقط پوشش وبانداژاین اقتصاددرب و داغونه نظر خودم اینه که بایدیه صفر حذف میشد و واحدپول یکپارچه به تومان تبدیل میشد

لینک به دیدگاه
پول خرد معادل دینار میشه و پول درشت ریال

اینو بهمنی گفته-معنیش رو نمیدونم چیه :banel_smiley_4:

درخبرهااومده هزارتومان میشه1ریال

وهرریال معادل

100دینارمیشه!

• Like 2
لینک به دیدگاه
واقعا آقایون و خانومای مهندس مشکل این ممکلت اسم واحد پوله

اصلا از بازار سکه و طلا خبر دارین؟

428 تومن سکه امامی شده

دنبال حل مشکل نیست کسی.فقط میخوایم بدونیم واحدپول عده قلیلی موافق دینارشدنش هستند!تمام کارهای مملکت مثل زنجیربهم وصل شده نمیشه گفت این به اون ربط نداره!

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی الان مشکل جوونای ما واحد پوله؟

خیلی میبخشید

اسی جان!مشکل جوانان ماواحدپول نیست منم نخواستم مشکل کسی روحل کنم مشکل جوانان ماحتماموضوع نژادپرستی دراتوبوسه!چراسفسطه میکنی؟یه سؤال اجتماعی بودیه نظرسنجی خیلی ساده!نه سیاسیه

نه دنبال حل

مشکل کسی هستم دنبال اونم ببینم نظرات مردم

درباره این تغییرات چیه؟یه چنین

نظرسنجی شبکه1سیماگذاشته بودبه نظرم رسیداینجاهم مطرح بشه شایدم مشکل اساسی جوانان ماواحدپول

باشه!چون اگه اقتصادمملکت درست نباشه اشتغال نیست درآمدوجودنداره!یعنی مشکل اساسی جوانان ما:بیکاری!پس میشه گفت مشکل اساسی جوانان ماواحدپوله!بله

نه

• Like 1
لینک به دیدگاه
خیلی میبخشید

اسی جان!مشکل جوانان ماواحدپول نیست منم نخواستم مشکل کسی روحل کنم مشکل جوانان ماحتماموضوع نژادپرستی دراتوبوسه!چراسفسطه میکنی؟یه سؤال اجتماعی بودیه نظرسنجی خیلی ساده!نه سیاسیه

نه دنبال حل

کلا منظور منو نگرفتی !!!!! :icon_pf (34):

اون مشکل جوونای ما مگه پوله ریشه در جایی دیگر دارد،چقدر اینجا همه،همه چیز را دیر میگیرند.:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه

این صفرا رو قبلا باید بر میداشتن. خسته شدیم اینقد دستمونو رو صفر آخر گذاشتیم تا ریال رو تبدیل به تومان کنیم:ws52:

مهم سکه بهاره که شده 427 تومن. میریم خواستگاری میگن کمتر از 1000 تا دختر نمیدیم!!!!:jawdrop:

خب من حتی بلد نیستم 1000 رو در 427 ضرب کنم ببینم چقدر میشه....

آخه بی مروت ها اون موقع که سکه 100 تومن بود میگفتن 1000 تا. الان باید تعدادو یک چهارم کنید

من همیشه به مختار حسودیم میشه . هر جا رفته با 5 تا سکه قضیه رو سرهم آورده .

ببخشید سرتونو درد آوردم. دلم پر بود:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...