Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ عکس شماره 6 رو کی گرفته بود، خودشو یواشکی معرفی کنه خیلی شبیه عکسای اینترنتیه ساختگیه 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی قشنگ بودن... چرا من رو تو این موقعیت قرار دادید... :shame: من عاشق ابر هستم... به سختی رای دادم...:دی :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ خسته شدم. چقدر سخت بود انتخاب از بین این 35 تا عکس. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ شماره 8 تابلو مال کیه هم از عکس خوبش هم شهرش به نظر من نباید مکان رو نوشت الزاما ، عکاس یه اسم یا تیر برای عکسش بگه ، میتونه این تیتر محل هم باشه 3 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی لذت بردم.عالی بودن.رای دادن واقعا سخت بود!:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ عکس شماره 6 رو کی گرفته بود، خودشو یواشکی معرفی کنه خیلی شبیه عکسای اینترنتیه ساختگیه سایز اصلیشو فرستاده مشخصات عکس هم چک کردم...اینترنتی نیست... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ 3و 8 یکم عکس 1 مشکوک میزنه 2 لینک به دیدگاه
mehrab_adler 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سلام همه عکس ها زیبا بودند:w70: تشکر میکنم از حس زیبایی که دارید. 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ افسانه جون عکسارو کوچیک می کنی میزاری اینجا؟ 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ افسانه جون عکسارو کوچیک می کنی میزاری اینجا؟ آره هم کوچیک میکنم هم حجمشون رو کم میکنم که راحت باز بشن تاپیک آپ....... لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ عکس شماره 11 نون فتوشاپشو داره میخوره 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ تاپیک بیا بالااااااا .... لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ :eyepopping: من مدال موخوام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده