رفتن به مطلب

دست دادن یا ندادن مسئله این نیست چیز دیگریست گضیه(قضیه) ...put your hands

Alireza Hashemi

ارسال های توصیه شده

اینجا پسران که تو فضا و توهمند...البته همشون نه :ws37:باش تا صبح دولتت بدمد :ws37:

صبح دولت ما پس از دمیدن اسرافیل در صور و در صحرای محشر دمیده خواهد شد.

آن لحظه که من بدو حوری بدو،من بدو حوری بدو.:ws37:

و دستان شما را در قیر داغ فرو میکنند و با حسرت همه به من نگاه میکنید که ای کاش چون اسی در این دنیا تقوا پیشه میکردیم و به نامحرم دست نمیدادیم و امروز دستمان در....... بود.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 422
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ما یه یه رفیق تونسی خانم داریم. :whistle: واسه یه پروژه ای هرازچندگاهی میاد ایران، جاتون خالی محجبه محجبه، یعنی حجاب فیت! هر موقع میاد ایران میپره همچین مارو بغل میکنه و ماچ و بوسه و استغفروا... :5c6ipag2mnshmsf5ju3

من موندم قسم حضرت عباس رو قبول کنم یا دم خروسو.

فک کنم طرف هم زمان محور باشه هم مکان محور:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
فک کنم طرف هم زمان محور باشه هم مکان محور:w58:

علی جان کلا مسلمونای کشورهای عربی حاشیه مدیترانه، رفتارهای اجتماعیشون با مسلمانان این سمتا فرق میکنه. شاید به خاطر نزدیک بودن به فرهنگ اروپایی باشه و همون تاثیر مکان بر فرهنگی که خودت یه جورایی بهش اشاره کردی.

• Like 3
لینک به دیدگاه
علی جان کلا مسلمونای کشورهای عربی حاشیه مدیترانه، رفتارهای اجتماعیشون با مسلمانان این سمتا فرق میکنه. شاید به خاطر نزدیک بودن به فرهنگ اروپایی باشه و همون تاثیر مکان بر فرهنگی که خودت یه جورایی بهش اشاره کردی.

مخلصیم:icon_gol:

رفیق ما بدون مطالعه و... یه تیر زدیم در تاریکی که درست دراومد:w58:

فعلا بخاطر سرعت افتضاح نت مرخصیم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب قضیه دست دادن که گویا حل شده.

آیا روبوسی ساده چه وضعیتی دارد؟ :banel_smiley_4:

خیلی پر رویی،پسرهای ایرانی هنوز کسی بهشون دست میده هوایی میشن دیگه وای به حال روبوسی کردن.:banel_smiley_4:

مخصوصا تو که خیلی روشنفکری،اینکارهارو میکنی نه؟:ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خیلی پر رویی،پسرهای ایرانی هنوز کسی بهشون دست میده هوایی میشن دیگه وای به حال روبوسی کردن.:banel_smiley_4:

مخصوصا تو که خیلی روشنفکری،اینکارهارو میکنی نه؟:ws38:

:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خو چرا قبلا دست نمیدادن اما حالا دست میدن؟:ws52:

دلیلش برای هر شخصی مختلفه...مثلا ممکنه عقاید یکی به مرور زمان توسط خودش یا آدمایی که باهاش در ارتباطن دستخوش تغییر بشه...

ولی من هنوز نفهمیدم چرا دست دادن فکر کردن داره...خب زشته آدم فقط بگه سلام چطوری بعد همین جور زل بزنه تو چشم طرف نگاه کنه...من به شخصه بهم بر میخوره دختر پسرم نداره...

• Like 7
لینک به دیدگاه
دلیلش برای هر شخصی مختلفه...مثلا ممکنه عقاید یکی به مرور زمان توسط خودش یا آدمایی که باهاش در ارتباطن دستخوش تغییر بشه...

ولی من هنوز نفهمیدم چرا دست دادن فکر کردن داره...خب زشته آدم فقط بگه سلام چطوری بعد همین جور زل بزنه تو چشم طرف نگاه کنه...من به شخصه بهم بر میخوره دختر پسرم نداره...

خب در عوض اینجوری از اتش جهنم در امان میمونن دیگه

بهت بر می خوره کسی بهت بگه سلام اما دست نده؟بر خوردن نداره.من و دوستام هم گاهی وقتا سلام میکنیم دست نمیدیم.بعضی وقتا هم به جای دست دادن کارای دیگه میکنیم.دست دادن برای جاهای رسمی هست به نظر من.نیازی نیست همه جا رعایت بشه که

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب در عوض اینجوری از اتش جهنم در امان میمونن دیگه

بهت بر می خوره کسی بهت بگه سلام اما دست نده؟بر خوردن نداره.من و دوستام هم گاهی وقتا سلام میکنیم دست نمیدیم.بعضی وقتا هم به جای دست دادن کارای دیگه میکنیم.دست دادن برای جاهای رسمی هست به نظر من.نیازی نیست همه جا رعایت بشه که

من اصلا دست دادن رو رسمی نمی بینم...مثلا این که دوستای صمیمیم رو همیشه بغل می کنم...حسی نمیگیرم از یه سلام معمولی...اونایی که کمتر صمیمیم و میشناسم رو دست میدم...مگر این که یه درصد احتمال بدم جو سنگینه یا یه چیزی تو این مایه ها...البته بماند که جایی که جوش سنگین باشه اصولا آفتابی نمیشم...:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من اصلا دست دادن رو رسمی نمی بینم...مثلا این که دوستای صمیمیم رو همیشه بغل می کنم...حسی نمیگیرم از یه سلام معمولی...اونایی که کمتر صمیمیم و میشناسم رو دست میدم...مگر این که یه درصد احتمال بدم جو سنگینه یا یه چیزی تو این مایه ها...البته بماند که جایی که جوش سنگین باشه اصولا آفتابی نمیشم...:w02:

خب این قرمزه که همون حرف منه دیگه.منم با دوستای صمیمیم دست نمیدم بعضی وقتا اما با اونا که دورتر هستن دست میدم همیشه.

ورای بحث دینی و اخرتش کلا فکر میکنم نشانه ادب باشه.اما ما پسرا بعضی وقتا نمیدونیم دست دراز کنیم یا نه.که خب من فقط وقتی مطمئنم دست دراز میکنم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب این قرمزه که همون حرف منه دیگه.منم با دوستای صمیمیم دست نمیدم بعضی وقتا اما با اونا که دورتر هستن دست میدم همیشه.

ورای بحث دینی و اخرتش کلا فکر میکنم نشانه ادب باشه.اما ما پسرا بعضی وقتا نمیدونیم دست دراز کنیم یا نه.که خب من فقط وقتی مطمئنم دست دراز میکنم.

این شک واقعا مسئله سازه...

مشکل من این جاست که اصلا چرا باید یه چنین شکی وجود داشته باشه...خصوصا بین جوونا...خب این نشانه ی ادبه برای آشنایی و ارتباط معقول داشتن...

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...