*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ ساناز جان برای من ایجاد نمیکنه برای طرفم چی؟ شاید بگه نمیکنه اما برای من یقین حاصل نشده که. من خودم رو مدیون میدونم اگه کوچکترین چیزی در طرفم ایجاد کنه این کار من. فقط جریان تحریک جنسی نیست تحریک عاطفی و ......... هر گونه تحریکی . شرمنده این قدر ازتون سوال میپرسم،چون شما مخالف این کارین برام بهترین فرصته که با افکارتون آشنا بشم. در مورد خانم های خارجی که روزی به هزاران نفر دست میدهند چطور؟ در مورد اونها هم احتمال میدی طرفت تحریک بشه و یقین حاصل نمیشه؟ یعنی اگر برای هیچیک از طرفین هیچ مشکلی پیش نیاد،از نظر شما و از نظر مذهبتون دست دادن موردی نداره؟ 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا این موضوع جای این همه بحث داره؟ 29 صفحه؟من که هر چی فکر میکنم نمیدونم راجع به چیش میشه حرف زد 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ شرمنده این قدر ازتون سوال میپرسم،چون شما مخالف این کارین برام بهترین فرصته که با افکارتون آشنا بشم.در مورد خانم های خارجی که روزی به هزاران نفر دست میدهند چطور؟ در مورد اونها هم احتمال میدی طرفت تحریک بشه و یقین حاصل نمیشه؟ یعنی اگر برای هیچیک از طرفین هیچ مشکلی پیش نیاد،از نظر شما و از نظر مذهبتون دست دادن موردی نداره؟ درمورد اونا نمیتونم نظری بدم چون برخوردی نداشتم و چیزی اشون نمیدونم. از نظر من اگر هیچ مشکلی و هیچ تحریکی جسنی ، عاطفی و ... نباشه و بشه مثل دست دادن دو همجنس مشکلی نداره که هیچ خیلیم خوبه. اما از نظر اسلام من چون متخصص نیستم توی این زمینه نمیتونم نظری بدم. نمیشود نظر یک مسلمون رو به نظر دین اسلام تسری داد. 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اما از نظر اسلام من چون متخصص نیستم توی این زمینه نمیتونم نظری بدم. نمیشود نظر یک مسلمون رو به نظر دین اسلام تسری داد. بخواهیم نظر اسلام را بدونیم دقیقا چیه،باید چکار کنیم؟ متخصصش کیه؟ منظورتون مراجع تقلید در قم و نجف هستند؟ 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ بخواهیم نظر اسلام را بدونیم دقیقا چیه،باید چکار کنیم؟متخصصش کیه؟ منظورتون مراجع تقلید در قم و نجف هستند؟ تقریبا :icon_gol: لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ بنده خدا گفته کتم رو دادم پایین تماسم کمتر باشه ما این قضیه رو تو نو اندیشان حل کردیم هنوز واسه اینا حل نشده 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ بنده خدا گفته کتم رو دادم پایین تماسم کمتر باشه ما این قضیه رو تو نو اندیشان حل کردیم هنوز واسه اینا حل نشده هی وای:icon_pf (34): دیگه از این تصاویر مبتذل نذاریا 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ هی وای:icon_pf (34): دیگه از این تصاویر مبتذل نذاریا آره میخوای مثل عکس گلشیفته تارش کنم ولی تار کم باشه که پیدا باشه لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ بنده خدا گفته کتم رو دادم پایین تماسم کمتر باشه ما این قضیه رو تو نو اندیشان حل کردیم هنوز واسه اینا حل نشده یه درصد فک کن این قضیه تو همین نواندیشان حل شده باشه :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ یه درصد فک کن این قضیه تو همین نواندیشان حل شده باشه :icon_razz: حل شده جا نیفتاده هنوزمیتینگ نزدیکه تنها کسی که رو حرفش مونده بود فکر کنم بازم یادم نیس ولی 70 درصد فرناز بود 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ حل شده جا نیفتاده هنوزمیتینگ نزدیکه تنها کسی که رو حرفش مونده بود فکر کنم بازم یادم نیس ولی 70 درصد فرناز بود والا به پیر واسه خیلی ها جا افتاده من به شخصه صرفا از اینکه یه اقایی رگ تو ذوق زدن و تعصبش گل کنه و دستم رو هوا بمونه میترسم به بعضیا دست بدم وگرنه اصلا موضوعی نیست برای من...ایییییییییییییییییش :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ والا به پیر واسه خیلی ها جا افتاده من به شخصه صرفا از اینکه یه اقایی رگ تو ذوق زدن و تعصبش گل کنه و دستم رو هوا بمونه میترسم به بعضیا دست بدم وگرنه اصلا موضوعی نیست برای من...ایییییییییییییییییش :icon_razz: مهم نیس تو کار خودتو بکن جا میوفتهاز طرف دختر باشه بیشتر قابل قبوله از طرف یه پسر باشه ممکنه شر شه:icon_pf (34): آخه این فرهنگ سازی و از کجا باید شروع کرد؟؟؟ ایرانیا امل ترین آدما شناخت شدن بعد از چند کشور عربی و آفریقایی به خاطر همین حساسیت های مسخره و تعصبی 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ مهم نیس تو کار خودتو بکن جا میوفتهاز طرف دختر باشه بیشتر قابل قبوله از طرف یه پسر باشه ممکنه شر شه:icon_pf (34):آخه این فرهنگ سازی و از کجا باید شروع کرد؟؟؟ ایرانیا امل ترین آدما شناخت شدن بعد از چند کشور عربی و آفریقایی به خاطر همین حساسیت های مسخره و تعصبی نیام به تو دست بدم بعضیا چپ چپ نگام کنن هاااا...گفته باشم اعصاب ندارم!! 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ نیام به تو دست بدم بعضیا چپ چپ نگام کنن هاااا...گفته باشم اعصاب ندارم!! ما فرهنگ سازی انجام میدیم دیگه چپ جپ نیگا کنن راست راست نیگا کنن همه مارو میشناسن و میدونن که تنها برای احترامه ولی برای احتیاط مانتوتو بده پایین ولی از طرف عشقم خیالت راحت 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ ما فرهنگ سازی انجام میدیم دیگه چپ جپ نیگا کنن راست راست نیگا کنن همه مارو میشناسن و میدونن که تنها برای احترامه همونجا دستت رو به نشانه بی حرمتی به ارزش ها با ساتور قطع کردیم میفهمی جیگر. 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ مای دیرست چندتا میتینگ رفتید هنوز دست نمیدید؟ من عادت دارم دست بدم..البته نه با هرکسی... کسی رو بشناسم بدونم معذوریت نداره و بدش نمیاد حتمن دست میدم... 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ خوب قضیه دست دادن که گویا حل شده. آیا روبوسی ساده چه وضعیتی دارد؟ 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ خوب قضیه دست دادن که گویا حل شده. آیا روبوسی ساده چه وضعیتی دارد؟ با من باشه مشکلی نداره غیرساده هم خواستی درخدمتیم 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ خوب قضیه دست دادن که گویا حل شده. آیا روبوسی ساده چه وضعیتی دارد؟ روبوسی پیچیده هم مگه داریم؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ روبوسی پیچیده هم مگه داریم؟ آره دیگه هرچی پیچیده تر باشه صمیمیت بیشتر هست. کلا عرف نیست،روشن فکرهاش هم میگن بده. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده