842 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ از زبان يك هم نوع ....! بسیار دور از هم قد کشیدهایم . هر یک بر فراز صخرهای بلند و درهای عمیق؛ میانمان که با هیچ خاکستری پر نخواهد شد جدایمان کردند؛ از روز اول مهر. با پوششهای متفاوت مانتو و مقنعه و چادر تیره بر من پوشاندند و تو را با لباس فرم و کلهای تراشیده به ساختمانی دیگر فرستادند. من را به مدرسهی دخترانه و تو را پسرانه دانشگاه هم که رفتیم جدایمان کردند. با ردیفهای دور از هم . نیمکتهای خانمها و آقایان. با درها و راهروها و ورودیها و خروجیهای خواهران و برادران جدایمان کردند و ما بسیار دور از هم قد کشیدیم . در اتوبوس با میلهها و در حرم و امامزاده با نردهها و در دریا و ساحل با پارچههای برزنتی آنقدر دور و غریب از هم بزرگ شدیم تا تو شدی راز درک ناشدنیای برای من؛ و من شدم عقدهی جنسی سرکوب شدهای برای تو تا هر جا که دیگر نتوانستند جدایمان کنند، در تاکسی و خیابان، از زور ناداني و بیماری و عقدههای جنسی، من در پي يك نگاه و توجه و متلك از تو باشم ... و تو خود را به من بمالی و برهنگی ساق پایم حالی به حالیات کند و نگاه حریصات مانتو ام را بدرد جدا و بسیار دور از هم قد کشیدیم انقدر که تا پایین تنه هایمان معذب مان کرد خیال کردیم عاشق شدهایم و چون عاشق هستیم باید ازدواج کنیم و بعد هم با هزاران عقدهی بیدار و خفته به زیر یک سقف رفتیم بسیار دور از هم قد کشیدیم. انقدر که دیگر نگاهمان نیز یکدیگر را خوب و درست ندید و نگاههای انسانی جای خود را به نگاه جنسیتی دادند درهمه جا. در محل کار، در محافل فرهنگی و علمی و حتی جلسات سیاسی و من باید تقاص همهی این فاصله ها را بپردازم . تقاص دوری از تو و بر صخرهای دیگر قدکشیدن را . تقاص تو را ندیدن و نشناختن را باید که تنم بلرزد وقتی هوا تاریک میشود و من تنها در خیابانم؛ وقتی دنبال کار میگردم؛ وقتی تاکسی سوار می شوم اینجا یک مستراح عمومی است به وسعت یک کشور بهتان بر نخورد ...ا آخر سالیان سال است که در همه جای دنیا، فقط مستراحها را زنانه و مردانه کردهاند ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 35 لینک به دیدگاه
842 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ جدا و بسیار دور از هم قد کشیدیم انقدر که تا پایین تنه هایمان معذب مان کرد خیال کردیم عاشق شدهایم و چون عاشق هستیم باید ازدواج کنیم و بعد هم با هزاران عقدهی بیدار و خفته به زیر یک سقف رفتیم 6 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ اینجا یک مستراح عمومی ست ب وسعت یک کشور 10 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ واقعا که همینطوره.... تا 2نفر با هم حرف میزنن فک میکنن طرف منظوری داره...انقد چشم و ابرو بهش میان که بیچاره به خودش شک میکنه... چرا از نظر بعضیا دختر و پسر نمیتونن یه رابطه سالم داشته باشن؟؟ چرا نباید باهم دوست باشن؟؟ جای تاسف داره... 9 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ چرا باید بهمان بر میخورد؟ 8 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ اینجا یک مستراح عمومی ست ب وسعت یک کشور مام حتما مخلفات چاهیم ؟ نه ؟ متاسفم که حتی شما ها و کسی که این متن رو نوشته و ادعای روشنفکریش میشه هم نمیتونین یه متن و مطلبو بدور از توهین با رعایت ادب بیان کنید ... مشکل با ین کنایه مسخره حل نمیشه ... بهتان بر نخورد اصلا دلجویی خوبی نیست از خاننده ی این متن ... :flowerysmile: 9 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ مام حتما مخلفات چاهیم ؟ یه کم ادب داشته باشی به هیچ جا بر نمیخوره ها اااا... اه ادم واسه اظهار فضل هر جمله ای رو نمیگه ... واثعا دیگه بعضی ها از حد خارج میکنن همه چیو بلا نسبت شما ولی یه تعبیره که خیلی هم واقع بینانه است. درست میگم؟ 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ مام حتما مخلفات چاهیم ؟ نه ؟واقعا که ن میدونم نمیشه یه متن و با ادب و متانت هم نوشت یا نه ؟ حتما تو حرفا همیشه باید توهین و بی ادبی باشه ؟ جمله آخرش رو هم حتما بخون 5 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ اگه کارشون بده شما درستش کنید ... بدون توهین به بقیه ...من و امثال من نقشی تو این اتفاق نداریم ... و این کشور هم حقش این نیست که بهش بگید مستراح .. شما که انقد دلتون واس ایران میسوزه لااقل حرمت اسمش و نگه دارید و با مستراح یکیش کینید.... اون کسایی که مقصرن و درس کنید ... بدون توهین به ما 6 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ جمله آخرش رو هم حتما بخون این متن بارها گذاشته شده .... منم هر بار گفتم متن و موضوع درست ... اما اون جمله و تعبیر احمقانس ... حالا دوس ارید سرش بحث کنید ... من بحثی ندارم 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ این متن بارها گذاشته شده ....منم هر بار گفتم متن و موضوع درست ... اما اون جمله احمقانس ... حالا دوس ارید سرش بحث کنید ... من بحثی ندارم عزیز من شما میری تو دستشویی جز مخلفات دستشویی محسوب میشی؟ منظور اون جمله هم این بود که ملت ایران توی یه کشور که مثل دستشویی می مونه زندگی می کنن نه اینکه ایران یه دستشویی و ملت ایران هم مخلفات داخل اون 9 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ عزیز من شما میری تو دستشویی جز مخلفات دستشویی محسوب میشی؟منظور اون جمله هم این بود که ملت ایران توی یه کشور که مثل دستشویی می مونه زندگی می کنن نه اینکه ایران یه دستشویی و ملت ایران هم مخلفات داخل اون احمقانس .... خاک من مقدسه و مستراح نیس .... :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ احمقانس .... خاک من مقدسه و مستراح نیس .... :flowerysmile: :icon_pf (34)::icon_pf (34): کسی هم به خاک ایران نمیگه مستراح نوع اداره این کشور تبدیلش کرده به دستشویی این جمله هیچ توهینی به ایران و ملتش نداشت بلکه به اونایی بود که به این وضع انداختنش 6 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ :icon_pf (34)::icon_pf (34):کسی هم به خاک ایران نمیگه مستراح نوع اداره این کشور تبدیلش کرده به دستشویی این جمله هیچ توهینی به ایران و ملتش نداشت بلکه به اونایی بود که به این وضع انداختنش تا جایی که منمیفهمم این جمله ب کشور توهین میکنه ... نه به مسئولینش ... شما نقدی از مسئولین تو این جمله میبینی ؟ 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ تا جایی که منمیفهمم این جمله ب کشور توهین میکنه ... نه به مسئولینش ... شما نقدی از مسئولین تو این جمله میبینی ؟ مسلما خاک یه کشور نمیاد دختر و پسر از هم جدا کنه یا فرهنگ یه جامعه است اونو جدا می کنه یا مسئول های یک کشور که این مواردی که اولش گفته شد جز قوانین کشور و به مسئول های کشور مربوط میشه اینجا یک مستراح عمومی است به وسعت یک کشور بهتان بر نخورد ...ا آخر سالیان سال است که در همه جای دنیا، فقط مستراحها را زنانه و مردانه کردهاند ... به جدا کردن زن و مرد اشاره داره 7 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ مام حتما مخلفات چاهیم ؟ نه ؟متاسفم که حتی شما ها و کسی که این متن رو نوشته و ادعای روشنفکریش میشه هم نمیتونین یه متن و مطلبو بدور از توهین با رعایت ادب بیان کنید ... مشکل با ین کنایه مسخره حل نمیشه ... بهتان بر نخورد اصلا دلجویی خوبی نیست از خاننده ی این متن ... :flowerysmile: اگه کارشون بده شما درستش کنید ... بدون توهین به بقیه ...من و امثال من نقشی تو این اتفاق نداریم ... و این کشور هم حقش این نیست که بهش بگید مستراح .. شما که انقد دلتون واس ایران میسوزه لااقل حرمت اسمش و نگه دارید و با مستراح یکیش کینید.... اون کسایی که مقصرن و درس کنید ... بدون توهین به ما :rose::rose: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ معمولا عادت داریم در مورد هر چیزی به حاشیه ای ترین مسئله بپردازیم... عجیبه... 11 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ معمولا عادت داریم در مورد هر چیزی به حاشیه ای ترین مسئله بپردازیم... عجیبه... یه کارت صد آفرین طلبت. 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ واقعا به گند کشیدن همه زندگیمونو هرچی هم بهش بگند بازم کمه چرا نباید رابطه دو جنس مخالف در اینجا مثل دو جنس موافق باشه چرا ما نباید بتونیم با یک جنس مخالفمون که طرز فکرش یکی هست یه دوستی سالم داشته باشیم چرا نمیذارند بعضی ها مثل یک انسان زندگی کنیم که بعد هرچی هرکی میخواهد بما بگه و بهمونم بربخوره 7 لینک به دیدگاه
842 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ معمولا عادت داریم در مورد هر چیزی به حاشیه ای ترین مسئله بپردازیم... عجیبه... من بیشتر از این در توانم نیست:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده