HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها ثبت نام ارشد شروع شده؟ فعلا فقط کارت میفروشند! 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها ثبت نام ارشد شروع شده؟ 17 آبان شروع میشه. دفترچه ها اومده. 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ پس شناور چی؟؟فکر نکنم،پیامنور علاقه مندی نمیشه که! شناور هزینش با اصلی یکیه..هر جفتش 10 تومن به بالاست.... 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ کارت چیه؟ الان برم پست یعنی؟بگم چی بدین؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ سلام بر بچه های مکانیک:icon_pf (44): بچه ها به نظرتون از اول دی تا کنکور برای تست جامع خوبه؟یا زودتر باید شروع کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ کارت چیه؟ الان برم پست یعنی؟بگم چی بدین؟:JC_thinking: الان نرو پست الان برو سایت سنجش ببین چی نوشته فهمیدی به ما هم بگو:53tnkbetm2eof1u84pj 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ سلام بر بچه های مکانیک:icon_pf (44):بچه ها به نظرتون از اول دی تا کنکور برای تست جامع خوبه؟یا زودتر باید شروع کرد؟ سلام بچه های مکانیک بر شما:icon_pf (44): اووووووووه عالیه اگه بتونی تا دی درسا رو تموم کنی. میشه دوماه فقط تست. بسه بسه:yes: 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ شناور هزینش با اصلی یکیه..هر جفتش 10 تومن به بالاست.... چیزی تحت عنوان شناور فروخته نمیشه امسال ینی من ندیدم فقط همون علاقه مندی هست کارت چیه؟ الان برم پست یعنی؟بگم چی بدین؟:JC_thinking: کارت میخری بعد با کارت ثبت نام میکنی دیگه پست نمیخواد برو سایت سنجش اینترنتی بخر... 2 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ سلام بچه های مکانیک بر شما:icon_pf (44):اووووووووه عالیه اگه بتونی تا دی درسا رو تموم کنی. میشه دوماه فقط تست. بسه بسه:yes: مطمئنید؟ من تا دی دومین دورم تموم میشه البته توی 2 دور هم تست زدمولی میترسم کم باشه 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ مطمئنید؟من تا دی دومین دورم تموم میشه البته توی 2 دور هم تست زدمولی میترسم کم باشه یه تک رقمی داریم پس امسال 2 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ مطمئنید؟من تا دی دومین دورم تموم میشه البته توی 2 دور هم تست زدمولی میترسم کم باشه یه تک رقمی داریم پس امسال :cryingf: منم می خوام!!!!! 3 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ یه تک رقمی داریم پس امسال به شدت استرس دارم نه باباتو رو خدا اذیتم نکنید:w821: فعلا که کنکورای ازمایشیمو داغون کردم اصلا نمیرسم که باهاشون هماهنگ شم 2 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ :cryingf: منم می خوام!!!!! دقیقا چی دوست عزیز؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ دقیقا چی دوست عزیز؟:JC_thinking: از این تک رقمیا و دور دوم بودنا!! :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ به شدت استرس دارمنه باباتو رو خدا اذیتم نکنید:w821: فعلا که کنکورای ازمایشیمو داغون کردم اصلا نمیرسم که باهاشون هماهنگ شم چجوری دور دوم رو میخونی نمیرسی با آزمونا هماهنگ شی:JC_thinking: واسه آزمونا از یه هفته قبلش بخونی که کافیه دیگه. راستی رشتتون مکانیکه؟(البته اگه میخواید بگید) 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ از این تک رقمیا و دور دوم بودنا!! :girl_blush2: نگران نباش خیلی. بتونی تا وسطای دی جمع کنی درسا رو میشه 5-6 هفته تست زد کامل. بسه. 2 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ چجوری دور دوم رو میخونی نمیرسی با آزمونا هماهنگ شی:JC_thinking:واسه آزمونا از یه هفته قبلش بخونی که کافیه دیگه. راستی رشتتون مکانیکه؟(البته اگه میخواید بگید) اخه من یه اشتباهاتی کردم.. توی تابستون درسامو تک تک خوندم الان که دارم میخونم خیلیاشو یادم رفته البته نه اونجورها ولی یه دور که میخونم به تسلط میرسم عموما هم میتونم تستارو بزنم... البته تو دوره اول به یه نکته ای دقت نکردم که الان دارم به شدت رعایت میکنم و اونم مروره قسمتای قبله قبل از شروع کردن به خوندن! الان دارم هماهنگ میخونم ولی ازمونای سنجش 1سوم 1سومه خیلی حجمش زیاده میخوام خودمو واسه ازمونه سومش که 2سومه اوله اماده کنم! من مهندسی پزشکی خوندم... 3 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ از این تک رقمیا و دور دوم بودنا!! :girl_blush2: ایشالا بهش میرسین 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اخه من یه اشتباهاتی کردم..توی تابستون درسامو تک تک خوندم الان که دارم میخونم خیلیاشو یادم رفته البته نه اونجورها ولی یه دور که میخونم به تسلط میرسم عموما هم میتونم تستارو بزنم... البته تو دوره اول به یه نکته ای دقت نکردم که الان دارم به شدت رعایت میکنم و اونم مروره قسمتای قبله قبل از شروع کردن به خوندن! الان دارم هماهنگ میخونم ولی ازمونای سنجش 1سوم 1سومه خیلی حجمش زیاده میخوام خودمو واسه ازمونه سومش که 2سومه اوله اماده کنم! من مهندسی پزشکی خوندم... پس شاید حجم درساتون کمتر باشه. از ما 59 واحد درسه با این برنامه ای که گفتین حتما موفق میشین 3 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ پس شاید حجم درساتون کمتر باشه.از ما 59 واحد درسه با این برنامه ای که گفتین حتما موفق میشین مرسی فعلا شب بخیر کمی روحیه گرفتم:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده