bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ میگما یه وقت خسته نشین دادا؟همون انتخابش از همه چی مهمتر و اصولی ترهباووشه ولی فک کنم طرف کلا ازین جا بیرون برفت,:w821: خب همین کاررارو کردین که یکی از جمع ما کم شد:w821: پس حتما میخوای نگاهش با تو باشه ارههههه ؟ :167: مجرم همیشه به صحنه بر میگرده نگران نباش اجی همیشه یه دیوونه پیدا میشه که تو رو رو بخواد بعد من بپرونمش :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ میگما یه وقت خسته نشین دادا؟همون انتخابش از همه چی مهمتر و اصولی ترهباووشه ولی فک کنم طرف کلا ازین جا بیرون برفت,:w821: خب همین کاررارو کردین که یکی از جمع ما کم شد:w821: چی؟ کی؟ کیییییییییییییه؟کییییییییییییییییییییییییه؟کییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه؟ من در برم:girl_blush2: عمراااااااااااااااااااااااااااااااا من تازه شما ها رو پیدا کردم:girl_yes2: کی دیوونه تر از شما ها و البته شخص شخیص بنده:lol: 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ این دارالمجانین هنوز نبستین ای بابا مگه مریضاش هنوز خوب نشدن:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ این دارالمجانین هنوز نبستین ای بابا مگه مریضاش هنوز خوب نشدن:biggrin: کی به داد ما میرسه آخه نه مراقبتی:icon_pf (34): نه دکتری:icon_pf (34): نه یارانه ای:biggrin: نه غذایی:icon_pf (34): هیچی دیگه:icon_pf (34): الکی دارالمجانین زدن واسه خودمون آزاد میچرخیدیم بهتر بود الان دیگه از تجربیات هم استفاده میکنیم دیگه عمرا خوب بشیم:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ کی به داد ما میرسه آخهنه مراقبتی:icon_pf (34): نه دکتری:icon_pf (34): نه یارانه ای:biggrin: نه غذایی:icon_pf (34): هیچی دیگه:icon_pf (34): الکی دارالمجانین زدن واسه خودمون آزاد میچرخیدیم بهتر بود الان دیگه از تجربیات هم استفاده میکنیم دیگه عمرا خوب بشیم:biggrin: قربون همتون برم :biggrin: از قدیم گفتن دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید می بخشیاااااااا ولی خب گفتن دیگه نمی شه کاریش کرد:yes: موفق باشی دوست گلم:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ پس حتما میخوای نگاهش با تو باشه ارههههه ؟ :167:مجرم همیشه به صحنه بر میگرده نگران نباش اجی همیشه یه دیوونه پیدا میشه که تو رو رو بخواد بعد من بپرونمش :aghosh: خو داداش نیگاهش خوشمزه تره یعنی میشههههههههههههههههههه چی؟کی؟ کیییییییییییییه؟کییییییییییییییییییییییییه؟کییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه؟ من در برم:girl_blush2: عمراااااااااااااااااااااااااااااااا من تازه شما ها رو پیدا کردم:girl_yes2: کی دیوونه تر از شما ها و البته شخص شخیص بنده:lol: :girl_blush2:خوش اومدین 2 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ :girl_blush2:خوش اومدین دیروز اومدم:biggrin: خیلی خوش اومدم:ws47::ws47: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ دیروز اومدم:biggrin:خیلی خوش اومدم:ws47::ws47: بعلهههههههههه بحلههههههههه خوبی رفیق ؟ راس میگه این ضرب المثله هااا تا دیدمت پسندیدمت :aghosh: البته فکر نکنی ما مریم از سر راه اوردیم الان خیلی خوشحالیم خواستگار پیدا کرده هااا :167: تازه من راضی باشم اون رضایت نمیده خو داداش نیگاهش خوشمزه ترهیعنی میشههههههههههههههههههه :girl_blush2:خوش اومدین سرزبوندار شدی دختر :167: پس حد اقل نگاه به مرداش با من بعد نگاه به خانوماش بازم با من چی میشه ؟ قباحت داره والا حداقل یکم ناز بیار پسره فکر نکنه یه موقع عیب و ایرادی داری اجی بعد فک میکنه واسه اینکه از شر خانواده راحت شی میخوای زود ازدواج کنی مگه چند سالته اجی کوشولوی من ؟ حالا به خاطر تو فردا تو مطب نمیکشمش فقط نصفش میکنم که زنده بمونه :persiana__hahaha: چرا نتایج کنکور نمیاد که من نصف شبی اواره دارالجنین باشم 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ بعلهههههههههه بحلههههههههه خوبی رفیق ؟ راس میگه این ضرب المثله هااا تا دیدمت پسندیدمت :aghosh: البته فکر نکنی ما مریم از سر راه اوردیم الان خیلی خوشحالیم خواستگار پیدا کرده هااا :167: تازه من راضی باشم اون رضایت نمیده سرزبوندار شدی دختر :167: پس حد اقل نگاه به مرداش با من بعد نگاه به خانوماش بازم با من چی میشه ؟ قباحت داره والا حداقل یکم ناز بیار پسره فکر نکنه یه موقع عیب و ایرادی داری اجی بعد فک میکنه واسه اینکه از شر خانواده راحت شی میخوای زود ازدواج کنی مگه چند سالته اجی کوشولوی من ؟ حالا به خاطر تو فردا تو مطب نمیکشمش فقط نصفش میکنم که زنده بمونه :persiana__hahaha: چرا نتایج کنکور نمیاد که من نصف شبی اواره دارالجنین باشم :girl_blush2:هرشی داداشم بگه :ubhuekdv133q83a7yy7 :girl_angel:همون نصفشم خودش کلیه,وا داداش من که هنوز درسم نتمومیده که (منظورت: گزینه 1:دارالجنون گزینه 2:دارلمجانیون گزینه 3:دارلجنین(مکانیست برای پرورش استهدادهای نوزادان فسقلی معروف به جنین که هنوز به دنیا نیومدن) گزینه 4:گزینه ی5مورد قبول است:626gdau: 2 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ دیروز اومدم:biggrin:خیلی خوش اومدم:ws47::ws47: :girl_angel: 4 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ چرا این تاپیک به این روز افتاده یعنی همه ی مجانین سر عقل اومدن؟!!!!!:lol: 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من خسته ام خسته ........جامو بندازید میخوام بخوابم 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ من خسته ام خسته ........جامو بندازید میخوام بخوابم این دکیه سابقو ببرید بندازید تو اون اتاق شیشه ایه ، بخوابه 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ این دکیه سابقو ببرید بندازید تو اون اتاق شیشه ایه ، بخوابه پیشته .........رفتم اتاق پزشکان استراحت کردم ... تو که هنوز اینجا پیدات شد 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من خسته ام خسته ........جامو بندازید میخوام بخوابم سلااااااااااااااام دکی جون :aghosh: چطوری ؟ من برگشتم بازم اینجا دلم واست تنگولید ، یکی هم باید عروس میکردم ف این شد که بازم از اینجا سر دراوردم 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااام دکی جون :aghosh: چطوری ؟ من برگشتم بازم اینجا دلم واست تنگولید ، یکی هم باید عروس میکردم ف این شد که بازم از اینجا سر دراوردم :w821:ژزفینو عروس کرد به مبارکی و میمنت:w821: :w963: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ عزیزان جدیدالورود نداریم؟ ثبت [/url]نامیها 1-M.R.Y.M:gnugghender: 2-MohamadReza:w02: 3-حانی 4-RAPUNZEL 5-patrick:confused: 6-maryam-bah 7-hosseinn-p 8-پاییزامیدوار . . . این لیست ادامه دارد 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ به رديف وايسيت تا ناخن هاتون رو ببينم .... ورودتون رو تبريك ميگم ..... مسعود جان خوش امدي تو و مهرداد كه ديگه عضو ثابت شديد 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ به رديف وايسيت تا ناخن هاتون رو ببينم .... ورودتون رو تبريك ميگم ..... مسعود جان خوش امدي تو و مهرداد كه ديگه عضو ثابت شديد به من پیشنهاد مدیریت دارلمجانین شده اومدم ببینم تو این مدت سود دهیش خوب بود تونسته مشتری جذب کنه و خلاصه اگه کار و کاسبیش خوبه بشینم رو صندلیه ریاستش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده