RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ نه ازیزشما که وضعیتت بهرانیه خودط رییص بمون:tt2: دیشب یه اس ام اس اومد نوشته بود:رصدخانه ی اردبیل بار دیگر حماسه آفرید.عید فطر مبارک پس دیگه ماه رمضون نیشت من عاشق معلم کلاس اولت شدم آدرسشو نداری 4 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ :ubhuekdv133q83a7yy7خجالتم خوب چیزیه هااااااااابه خاطر حرمت اون موهای پاپیون زدت احترام بزرگترا رو نیگه دار:ubhuekdv133q83a7yy7 :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 اول بوگو بینیم مگه چند قرن سن داره که حرمتش رو نگه دارم 2 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ من عاشق معلم کلاس اولت شدم آدرسشو نداری اگه یادطون باشه خودطون بودید دیگه:lol::lol::lol: 3 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ نه ازیزشما که وضعیتت بهرانیه خودط رییص بمون:tt2: دیشب یه اس ام اس اومد نوشته بود:رصدخانه ی اردبیل بار دیگر حماسه آفرید.عید فطر مبارک پس دیگه ماه رمضون نیشت :girl_angel:آخی با این سن و سالشون ماشالله ماشالله عجب خوب نویسنده ایناااااااااااااااااااااااااااااااااکاشکی منم تو همین صفی که واستادیم ازتون یکم درس و مشخ یاد میگرفتم 3 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ :girl_angel:آخی با این سن و سالشون ماشالله ماشالله عجب خوب نویسنده ایناااااااااااااااااااااااااااااااااکاشکی منم تو همین صفی که واستادیم ازتون یکم درس و مشخ یاد میگرفتم بچه ای بیا برو ته صف :biggrin: سنت که دو رقمی شد میگم بیا جلو:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7اول بوگو بینیم مگه چند قرن سن داره که حرمتش رو نگه دارم هرچند صد قرن,چه فرقی میکنه مهم اینه که الآن دارن به ما آموزشهای ضمن خدمت و میدن ببینم جناب سرگرد پس کی ما قراره رژه بریم؟:girl_angel: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ اگه یادطون باشه خودطون بودید دیگه:lol::lol::lol: اوا خاک به صرم حواث نمیزاری باسه آدم که.......:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ایبیا برو ته صف :biggrin: سنت که دو رقمی شد میگم بیا جلو:biggrin: . . . . . . . . . . . 1 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ هرچند صد قرن,چه فرقی میکنه مهم اینه که الآن دارن به ما آموزشهای ضمن خدمت و میدنببینم جناب سرگرد پس کی ما قراره رژه بریم؟:girl_angel: لا اغل میگفطی سرهنگ دیگه بعدشم ما همینجوری داریم رو اعصاب ملت رژه میریم:lol: 1 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ اوا خاک به صرم حواث نمیزاری باسه آدم که.......:icon_pf (34): آحان یادطون اومد اصطاد ما حر چی داریم اظ برکاط وجود شماست ها!!!! :lol::lol::lol: 3 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ اره دیروز هم بهش گفتم بله بله درسته چشم بهش میگم دوباره سلام برسونید چشم شما همینطور بوق بوق بوق. 3 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر اینجا خلوت شده ... مثل اینکه ملت کم کم دارن سر عقل میان:biggrin: دیگه مجنون ها دارن ریشه کن میشن 3 لینک به دیدگاه
8010 108 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ من اومدم تا ثابت کنم هنوز هستن کاربرایی که ......... لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ من از مریضای قدیمی اینجام.. دکترش رسیدگیش خوب نبود..اینجا هم بی در و پیکر شد منم فرار کردم... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ من از مریضای قدیمی اینجام..دکترش رسیدگیش خوب نبود..اینجا هم بی در و پیکر شد منم فرار کردم... درود زهرایی....منم یه مدت اومدم اینجا اصلا دکتراش تعریفی نبودن........خودم با پای خودم رفتم:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ درود زهرایی....منم یه مدت اومدم اینجا اصلا دکتراش تعریفی نبودن........خودم با پای خودم رفتم:girl_in_dreams: آی گفتی 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ آی گفتی شما خودتون هم یه نمونه شبیه دکترایی ها.....البته زمان ما دکترش یکی دیگه بود:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ شما خودتون هم یه نمونه شبیه دکترایی ها.....البته زمان ما دکترش یکی دیگه بود:girl_in_dreams: نه مریم جون خدارو شکر این وصله ها به ما نمی چسبه:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده