afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من خودم میام .............. ولی اگه واسه نگهداری و سایر ایاب ذهاب رایگانه میام :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مــــــــــــــــــــــــبارک باشه مرخص شدی..:w14: :w821:دلم برا همتونتنگ میشههههههههههههه همگی با هم بگید بری دیگه بر نگردی ماشالا چشم حسود بترکه ایشالاااااااااااا:w963: اون هي كه گفتي بالاي شكلك منظورمه نشون ميده هنوز حالت خوب نشده :confused::w74: دکترای اینجا هم باعث تشدید بیماری آدم میشننننننننن بالاخره من مرخصم یا نه 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو اونجا به بکس شام میدی بعد من که همشهریتم مارو نمیبری رستوران :w00: شلوخ نکن حالا پاشید بیاد تهرون خبرم کنین شامم بهتون میدم قضیه شام و ناهار باشه منم هستماااا ....شیخ تو که این همه مهمون نوازی هوای منم داشته باش منم دارم مهمون میام تهرووون شیکم گشنه و هوا گرم و مهرداد خسته .... تو که زنو بچت تهرانن !!!!!!!!! چی میگی دیگه برو سر خونه زندگیت 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w821:دلم برا همتونتنگ میشههههههههههههههمگی با هم بگید بری دیگه بر نگردی ماشالا چشم حسود بترکه ایشالاااااااااااا:w963: :confused::w74: دکترای اینجا هم باعث تشدید بیماری آدم میشننننننننن بالاخره من مرخصم یا نه در بروووو ... زیاد بمونی از زندگی مرخصت میکنند 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شلوخ نکن حالاپاشید بیاد تهرون خبرم کنین شامم بهتون میدم تو که زنو بچت تهرانن !!!!!!!!! چی میگی دیگه برو سر خونه زندگیت من اگه میتونستم خرج زن و بچمو بدم که آواره این ور اون ور نمیشدم میومدم پیش همونا آخ گفتی .... راستی بدون اونا من هیچی از گلوم پایین نمیره اون بندگان معصوم هم گرسنه موندن اونا رو هم با خودم میارم تو که داری خرج میدی یه 20 پرس اضافه که به جایی بر نمیخوره 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شلوخ نکن حالاپاشید بیاد تهرون خبرم کنین شامم بهتون میدم تو که زنو بچت تهرانن !!!!!!!!! چی میگی دیگه برو سر خونه زندگیت نمیشه برنامه جور نیست اون موقع نزدیک اساس کشیمونه:w821: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیشه برنامه جور نیست اون موقع نزدیک اساس کشیمونه:w821: این مدیر خانوووم همش چراغ خاموووش این ور اون ور میره ها حواستون باشه اگه زد بهتون اون مقصره گول نخورید خام بشید بزارید بره واستید تا خودم بیام کروکی بکشم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این مدیر خانوووم همش چراغ خاموووش این ور اون ور میره ها حواستون باشه اگه زد بهتون اون مقصره گول نخورید خام بشید بزارید بره واستید تا خودم بیام کروکی بکشم چون همش هستم از کیجالتم خاموشم 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اگه میتونستم خرج زن و بچمو بدم که آواره این ور اون ور نمیشدممیومدم پیش همونا آخ گفتی .... راستی بدون اونا من هیچی از گلوم پایین نمیره اون بندگان معصوم هم گرسنه موندن اونا رو هم با خودم میارم تو که داری خرج میدی یه 20 پرس اضافه که به جایی بر نمیخوره بفرما بالا سوار شو جون داداش نمیشه برنامه جور نیست اون موقع نزدیک اساس کشیمونه:w821: برا قرار که نگفتم هروقت اومدی تهرون خبرم کن 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چون همش هستم از کیجالتم خاموشم ما میذاریم به حساب تعهد به مسئولیت میگیم مدیرمون دلسوزه همیشه در حال انجام وظیفه و خدمت کردن ( رسیدن ) خلقه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بفرما بالا سوار شو جون داداش برا قرار که نگفتم هروقت اومدی تهرون خبرم کن آخجون شام مفتی ما میذاریم به حساب تعهد به مسئولیتمیگیم مدیرمون دلسوزه همیشه در حال انجام وظیفه و خدمت کردن ( رسیدن ) خلقه مدیر چیه بابا بوگو شقایق بخاطر اعتیاد وحشتناکه 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بفرما بالا سوار شو جون داداش منو بگو میخواستم افتخار بدم خانوادگی چتر شیم سرت نخواستیم همون منو شام بده ، میرم براشون تعریف میکنم ، شیکمشون سیر شه 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخجون شام مفتی مدیر چیه بابا بوگو شقایق بخاطر اعتیاد وحشتناکه :icon_pf (17): باشه راستی اینجا واسه اعتیاد پذیرش نداره فقط واسه مشکلات روانیه نمیدونم شایدم بپذیرنت .. با سمانه باید حرف بزنم .. اون مسئول پذیرشه :ws2: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :icon_pf (17): باشهراستی اینجا واسه اعتیاد پذیرش نداره فقط واسه مشکلات روانیه نمیدونم شایدم بپذیرنت .. با سمانه باید حرف بزنم .. اون مسئول پذیرشه :ws2: من پذیرش شدم تو بخش زنجیریام روانی خطرناک لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در بروووو ... زیاد بمونی از زندگی مرخصت میکنند جدیییییییییییییی:w963: چطوری مرخصم میکنن از زندگی؟:w963: من دوس دارم اینجوری بمیرم لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جدییییییییییییییچطوری مرخصم میکنن از زندگی؟ من دوس دارم اینجوری بمیرم با این علاقه ای که داری واسه مرخص شدن ، خودم برگتو تایید میکنم من پذیرش شدم تو بخش زنجیریامروانی خطرناک راست میگی ... خودم تاییدت کردم یادمه سفارش هم کردم که حتما زنجیرت کنند چون چند بار به تاپیک ها حمله کرده بودی و کاسه کوزه بچه ها رو پاچونده بودی دیگه پیری و فراموشی ... شما جووونا باید سعی کنید خوب شید خوشحال شدم دوست عزیز روز عالی ، متعالی :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با این علاقه ای که داری واسه مرخص شدن ، خودم برگتو تایید میکنم راست میگی ... خودم تاییدت کردم یادمه سفارش هم کردم که حتما زنجیرت کنند چون چند بار به تاپیک ها حمله کرده بودی و کاسه کوزه بچه ها رو پاچونده بودی دیگه پیری و فراموشی ... شما جووونا باید سعی کنید خوب شید خوشحال شدم دوست عزیز روز عالی ، متعالی :icon_pf (44): تو پیری؟پیر تر از من هم مگه هست؟ خوشحال شدم 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو پیری؟پیر تر از من هم مگه هست؟خوشحال شدم احتمال زیاد من :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برید کنار :w00: مایکل جکسون وارد میشه لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برید کنار :w00: مایکل جکسون وارد میشه :w874: بالاخره ما نفهمیدیم تو آرمینی ...شاهین S2یی... افشینی ...مایکلی ...پسر ایرونی یا پسر خارجی ؟ پسر رشتی بوشو بوشو تره نخوام سیاهی تره نخوام ...؟خودتم نمیدونی کی هستی:w00:دکتر اینجا کیه؟این بچه مشکلش توهم عمیق خوانندگی است ببین سر جوونای مردم چی میاد دل آدم کباب میشه:w74: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده