Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ننننچ!Neutron خودت بیا بگو! چو بر این خلق میتنم مثل آب و روغنم ز برونیم متصل به درونه ز هم جدا ز هوسها گذشتیی به جنون بسته گشتیی نه جنونی ز خلط و خون که طبیبش دهد دوا 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ یکی در چند جمله کوتاه توضیح بده چه خبره 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ یکی در چند جمله کوتاه توضیح بده چه خبره در يك جمله ميگم: ما هممون حالمون خوبه! 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ در يك جمله ميگم: ما هممون حالمون خوبه! کاملا متوجه شدم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ببخشید کارت تلفن دارید؟ یکی به این کارت تلفن بده، فکر کنم با کارت تلفن درمون بشه. 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ چو بر این خلق میتنم مثل آب و روغنم ز برونیم متصل به درونه ز هم جدا ز هوسها گذشتیی به جنون بسته گشتیی نه جنونی ز خلط و خون که طبیبش دهد دوا چه پسره خوبی! شما ی چند وقت دیگم اینجا باشی ایشالا خوب میشی! 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ببخشید کارت تلفن دارید؟ ی دوزاری کج شده دارم به دردت میخوره؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ یکی به این کارت تلفن بده، فکر کنم با کارت تلفن درمون بشه. میخوام به خودم زنگ بزنم بیاد دم در دارالمجانین باهم بریم ثبت نام کنیم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ی دوزاری کج شده دارم به دردت میخوره؟ نه دهنه گوشیم کوچیکه دوزاری نمیره توش 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ از بعد از ظهر تا حالا 11 صفحه رفته ؟ نمیدونستم اوضاع انجمن انقدر خرابه بابا! فک کردم فقط خودم حالم خرابه 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نه دهنه گوشیم کوچیکه دوزاری نمیره توش میخوای اسکناس بدم تا کن بنداز! فقط حواست باشه انداختی بعد نری سوارش بشیی! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ یکی به این کارت تلفن بده، فکر کنم با کارت تلفن درمون بشه. احتمالا" درد بی درمون داری کارت تلفن موجود نمی باشد 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ میخوای اسکناس بدم تا کن بنداز!فقط حواست باشه انداختی بعد نری سوارش بشیی! نه دیگه لازم ندارم گفتم اون بهم زنگ بزنه 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ 100% پسره افرین تو تایید شدی فرمان ما کن ای پسر با ما وفا کن ای پسرنسیه رها کن ای پسر کامروز فرمان میرسد :icon_pf (34): :ws28: 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ خب نسخه جدید فیلم اموزشی اماده شد تو این فیکم کدوم دیوانه تر است 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نه دیگه لازم ندارم گفتم اون بهم زنگ بزنه پس بگو آژانسم بگبره بیاد دنبالت شبه هوا تاریکه! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده