bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دست و پای مهرداد و ببندین میخواد از دارالمجانین فرار کنه!!!:Laie_28: کجا برم از اینجا بهتر کلی روان پریش هست سوژه میکنم میخندم 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کجا برم از اینجا بهترکلی روان پریش هست سوژه میکنم میخندم آفرین پسر خوب سرت همین جا گرم کن ایشالا مامانت میاد دنبالت به زودی! لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیلاااااااااااااااااااااااااممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا هی به من بی توجهی کنید تا از بالای زیر زمین بیوفتم رو پشتبوم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا هی به من بی توجهی کنید تا از بالای زیر زمین بیوفتم رو پشتبوم یکی به این توجه کنه دیگه؛ گناه داره لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا هی به من بی توجهی کنید تا از بالای زیر زمین بیوفتم رو پشتبوم سلاااااام رفیییییق چطوری تو ؟ :aghosh: ساز دلت کوک باشه همیشههههههه مهدی جون من خودمو تحریم کردم نمیتونم در شبانه روز از 24 ساعت بیشتر بیام اینجا ! خیر سرم دارم درس میخونم ! میگم من دیگه لیاقت بروبچ باصفای دارالمجانین ندارم :shame: لباسامو بدین میخوام برم 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یکی به این توجه کنه دیگه؛ گناه داره :1238::1238: :w31: :Laie_28::Laie_28: :hanghead: :45645::45645: 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلاااااام رفیییییق چطوری تو ؟ :aghosh:ساز دلت کوک باشه همیشههههههه مهدی جون من خودمو تحریم کردم نمیتونم در شبانه روز از 24 ساعت بیشتر بیام اینجا ! خیر سرم دارم درس میخونم ! میگم من دیگه لیاقت بروبچ باصفای دارالمجانین ندارم :shame: لباسامو بدین میخوام برم سلام مسعودی نوکرتم داداش خدا بخواد شاید کوک بشه نه میگم خب ساعتو بکش عقب وختت زاد بشه حالا باش 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :1238::1238::w31: :Laie_28::Laie_28: :hanghead: :45645::45645: دیدی حالا بهت توجه کردن؛ دیگه خودتو نداز تو کوچه:62izy85: لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیدی حالا بهت توجه کردن؛ دیگه خودتو نداز تو کوچه:62izy85: کی ؟ من ؟ به من ؟ توجه ؟ ای بابا ................................ مگه خودم خودمو توجه کنم که کوچه رو نیارم تو خونه پشتبون رو زیرمین بسازم باهاش 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام مسعودینوکرتم داداش خدا بخواد شاید کوک بشه نه میگم خب ساعتو بکش عقب وختت زاد بشه حالا باش خدا همیشه خیر بنده هاشو میخواد رفیق :aghosh: غم مخور که همه شی درست میشه یعنی خودمو بگولم ؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کی ؟ من ؟ به من ؟ توجه ؟ ای بابا ................................ مگه خودم خودمو توجه کنم که کوچه رو نیارم تو خونه پشتبون رو زیرمین بسازم باهاش هی روزگار .................. هی...................... لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا همیشه خیر بنده هاشو میخواد رفیق :aghosh: غم مخور که همه شی درست میشه یعنی خودمو بگولم ؟ گول که مسعودی قانونش همیه داداش هی روزگار .................. هی...................... :rose: 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گول کیه مسعودی قانونش همیه داداش :rose: راس میگی هاااا ! تا حالا بهش فک نکرده بودم حالا میگم این موضوع رو ولش واسه نمایشگاه کتاب بیام تهران شام مهمون تو ؟ 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راس میگی هاااا ! تا حالا بهش فک نکرده بودم حالا میگم این موضوع رو ولش واسه نمایشگاه کتاب بیام تهران شام مهمون تو ؟ نوکرتم هستم مسعودی فک نکنم با بروبچ برم نمایشگاه اما شام مهمون من. رسیدی تهرون حتما زنگ بزن ببینمت. چند روزی تعطیله باهم میریم بیرون صفا میکنیم. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نوکرتم هستم مسعودیفک نکنم با بروبچ برم نمایشگاه اما شام مهمون من. رسیدی تهرون حتما زنگ بزن ببینمت. چند روزی تعطیله باهم میریم بیرون صفا میکنیم. تو اونجا به بکس شام میدی بعد من که همشهریتم مارو نمیبری رستوران :w00: 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نوکرتم هستم مسعودیفک نکنم با بروبچ برم نمایشگاه اما شام مهمون من. رسیدی تهرون حتما زنگ بزن ببینمت. چند روزی تعطیله باهم میریم بیرون صفا میکنیم. قضیه شام و ناهار باشه منم هستماااا .... شیخ تو که این همه مهمون نوازی هوای منم داشته باش منم دارم مهمون میام تهرووون شیکم گشنه و هوا گرم و مهرداد خسته .... 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو اونجا به بکس شام میدی بعد من که همشهریتم مارو نمیبری رستوران :w00: قضیه شام و ناهار باشه منم هستماااا ....شیخ تو که این همه مهمون نوازی هوای منم داشته باش منم دارم مهمون میام تهرووون شیکم گشنه و هوا گرم و مهرداد خسته .... شما نزدیکین خب من از راه دور دارم میام که البته فک نکنم بیام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده