MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ واااااااااای آمپول نــــــــــــه..:banel_smiley_52:من گناه دارم...:banel_smiley_52::banel_smiley_52: پس قرص بهت میدم قرص چه رنگی دوس داری؟؟ 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ به من نگو یارو خوشم نمیاد :brodkavelarg:واسه منم نگاه دار بعد کلاس میام میخورم پیچ نبود که میخ بود :persiana__hahaha: فک کنم قاطی کردی...:icon_pf (34):باید دوباره بهت آمپول تزریخ کنم.. 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ پس قرص بهت میدم قرص چه رنگی دوس داری؟؟ آفرین حالا شد... من قرص 7 رنگ میخوام.. رنگ و وارنگ...از همه رنگ....ناز و قشنگ... حالا دست دست دست دست...:w42::w42: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ به من نگو یارو خوشم نمیاد :brodkavelarg:واسه منم نگاه دار بعد کلاس میام میخورم پیچ نبود که میخ بود :persiana__hahaha: من چیکار کنم که خوشت نمیاد:w589: من اعصاب ندارما:w13: من دیونه بشم میکشمت:banel_smiley_90: میگم ترورت کننا:guntootsmiley2: مسعود چرا با من اینکارا رو میکنی؟:w821:چرا با احساسات پاکم اینجوری بازی میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من چیکار کنم که خوشت نمیاد:w589:من اعصاب ندارما:w13: من دیونه بشم میکشمت:banel_smiley_90: میگم ترورت کننا:guntootsmiley2: مسعود چرا با من اینکارا رو میکنی؟:w821:چرا با احساسات پاکم اینجوری بازی میکنی؟ خو دیگه نگو تو که ابروی منو بردی دختر بابا یههو اومد گفت همینجا که داری میخونی واستا ببینم شما چی میگین به هم منم گفتم خو باشه بیا بخون از خنده داشت روده بر میشد گفت راحت باش پسرم مزاحمت نمیشم شرا اعصاب نداری ؟ بیا با هم حرف بزنیم حل میشه مسائل حالا یه سوال جانبی : شجوری یه لینک رو تو یه نوشته بذارم ؟ یعنی رو نوشته کلیک کنی بره به یه لینکی ! 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خو دیگه نگو تو که ابروی منو بردی دختر بابا یههو اومد گفت همینجا که داری میخونی واستا ببینم شما چی میگین به هم منم گفتم خو باشه بیا بخون از خنده داشت روده بر میشد گفت راحت باش پسرم مزاحمت نمیشم حالا یه سوال جانبی : شجوری یه لینک رو تو یه نوشته بذارم ؟ یعنی رو نوشته کلیک کنی بره به یه لینکی ! بايد باباتو توجيه مي كردي كه اينجا دارالمجانينه!!! نوشتتو انتخاب كن اينو بزن بعد لينكي كه ميخواي رو توش كپي كن! به همين راحتي 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بايد باباتو توجيه مي كردي كه اينجا دارالمجانينه!!! نوشتتو انتخاب كن اينو بزن بعد لينكي كه ميخواي رو توش كپي كن! به همين راحتي اونجوری که بدتر بود ! هرچند که گفتم :shame: مرسی الهام خانوم . لطفیدی واقعا یه میخ فرانسوی با قدرت رسانایی 100درصد از انتالیا میارم برات 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خو دیگه نگو تو که ابروی منو بردی دختر بابا یههو اومد گفت همینجا که داری میخونی واستا ببینم شما چی میگین به هم منم گفتم خو باشه بیا بخون از خنده داشت روده بر میشد گفت راحت باش پسرم مزاحمت نمیشم شرا اعصاب نداری ؟ بیا با هم حرف بزنیم حل میشه مسائل حالا یه سوال جانبی : شجوری یه لینک رو تو یه نوشته بذارم ؟ یعنی رو نوشته کلیک کنی بره به یه لینکی ! :ws28::ws28::ws28: بابات فقط خط آخرو خوند؟بالاترو میخوند میفهمید من تعادل روانی ندارم دیگه اینارو نیگفتآخ جون آبروتو بردم:62izy85: ولی خودمونیم بچه ها در مسعود علائم بهبودی مشاهده میشه بیاید مرخصش کنیم(به قسمت قرمز توجه کنید چه منطقی شده) 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws28::ws28::ws28:بابات فقط خط آخرو خوند؟بالاترو میخوند میفهمید من تعادل روانی ندارم دیگه اینارو نیگفتآخ جون آبروتو بردم:62izy85: ولی خودمونیم بچه ها در مسعود علائم بهبودی مشاهده میشه بیاید مرخصش کنیم(به قسمت قرمز توجه کنید چه منطقی شده) من که تو اتاق شما نیستم که جای شما رو تنگ کرده باشم :brodkavelarg: اصا واسه تو دیگه میخ خارجی نمیارم . برو از ژزفین بگیر :shame: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که تو اتاق شما نیستم که جای شما رو تنگ کرده باشم :brodkavelarg:اصا واسه تو دیگه میخ خارجی نمیارم . برو از ژزفین بگیر :shame: نه ...نه هیچی نیست:babygirl: گلیه نکننننننننن:babygirl: گلیه نکننننننننننننننمیگم گریه نکن بچههههههههههه نه هنوز ....گویا پای ثابت اینجایی شما:w963: ژزفین تو بخش خجسته ها خوابیده برم صداش کنم از خواب میپره موهامو میکشه:ws18: 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه ...نه هیچی نیست:babygirl: گلیه نکننننننننن:babygirl: گلیه نکننننننننننننننمیگم گریه نکن بچهههههههههههنه هنوز ....گویا پای ثابت اینجایی شما:w963: ژزفین تو بخش خجسته ها خوابیده برم صداش کنم از خواب میپره موهامو میکشه:ws18: باشه گلیه نمیکنم میگم گلیه نمیکنم دهه ، میگم گلیه نمیکنم بگو چشم دیگه :brodkavelarg: نه من پای متحرکم اخه فوفتال شروع شده و من همچنان دارم اینجا میپلکم بذار راحت باشه زیاد اذیتش نکن 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اونجوری که بدتر بود ! هرچند که گفتم :shame:مرسی الهام خانوم . لطفیدی واقعا یه میخ فرانسوی با قدرت رسانایی 100درصد از انتالیا میارم برات خواهش ميشه!! مرسييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خواهش ميشه!! مرسييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي ایشالا جبران کنی لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الو الووووووووو الووووووووو دیونه خونه؟ درست گرفتم 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الو الوووووووووالووووووووو دیونه خونه؟ درست گرفتم نه اقا اشتب گرفتی اتو موی شما گم نشده یه وقت ؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه اقا اشتب گرفتی اتو موی شما گم نشده یه وقت ؟ نه ولی ممکنه امپولم پیش شما مونده باشه 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه ولی ممکنه امپولم پیش شما مونده باشه نمیدونم والا فعلا که 5 پست در ثانیه دارم جواب میدم وقت ندارم تو کیسه دزدیام بگردم ببینم هست یا نه فردا بیا یه فکری به حالت میکنم :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیدونم والا فعلا که 5 پست در ثانیه دارم جواب میدم وقت ندارم تو کیسه دزدیام بگردم ببینم هست یا نه فردا بیا یه فکری به حالت میکنم :aghosh: واییییییی ای ول سرعت چی نصب کردی رو خودت حالا پس گوشی رو بده به منشیتون با اون حرف بزنم :w139: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الو الوووووووووالووووووووو دیونه خونه؟ درست گرفتم با سلام شما با سیستم گویای دارالمجانین نو اندیشان تماس گرفته اید در صورت داشتن هر گونه سوال با روابط عمومی تماس گرفته شماره 1- را بزنید:persiana__hahaha: اگر میخواهید با بخش خجسته ها تماس بگیرید شماره 2- :persiana__hahaha: اگر میخواهید با بخش موجی ها تماس بگیرید عدد 3-:persiana__hahaha: اگر میخواهید با بخش روان شادها تماس داشته باشید عدد4-:persiana__hahaha: اگر میخواهید با بخش شکنجه شده ها ی سیاسی که دیوانه شدند عدد 5-:persiana__hahaha: در صورت خواهان تماس بودن با خود آزاران و دگر آزاران عدد 6-:persiana__hahaha: و در صورت داشتن هر گونه سوال از نماینده دیوانگان عدد 7 را فشار دهید:persiana__hahaha: اگر با بخش زنجیری ها کار دارید به دلیل خراب بودن سیستم گویا از دادن خدمات معذوریم حضوری تشریف بیاورید با زدن دکمه 0 میتوانید به صفحه قبل باز گردید:w589: بعد از شنیدن بوق گوزینه مورد نظر را انتخاب نمایید با تشکر:w963: بییییییییییییییییییییییییییییییییییب:w74: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده