bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ از اولشم یکی تو دل تو پس بودهمون پسره مسعود که تو مهمونی مست بود با ما آبگوشت می زنی و اون می برت فست فود تو همش عاشق ماشین مدل بالا و طیاره ای مثه تو رو زمین نیست تو مال کدوم سیاره ای؟ واست خرج کردم و مایه تیله هام از جیب من پس رفت واست می کشم دو سه تا گوساله تو سال مصرف لو رفتم 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ فقط گفته باشم بساط قلیون و سیگار و پیپ و این چیزا باشم من سردرد میشم میرم هااا :imoksmiley:فقط اهنگ و نیناش ناش میگم خیلی کار میکنی تو سمانه ، اون شرکت بدبخت ورشکست میشه هااا اره منم امشب یه کاری دارم واسه همین تا شب باید درس بخونم ! فکر خوبیه ! وضعیتش خیلی داغونه بیچاره ! کلا دچار دگردیسیه مغزی روانی اجتماعی فرهنگی شده همراه با خودشیفتگیه مضمن چكار كنم اين شركت فقط رو انگشت كوچيكه من ميچرخه من نباشم چرخ صنعت از كار ميافته 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ تو مپندار که من غیر تو دلبر گیرم ترک روی تو کنم دلبر دیگر گیرم بعد صد سال اگر برسر قبرم گذری کفنم چاک دهم زندگی از سر گیرم 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ چكار كنم اين شركت فقط رو انگشت كوچيكه من ميچرخه من نباشم چرخ صنعت از كار ميافته حالا من یروز میام یه صحبت کوچیک با مدیرتون میکنم ، بعد میبینیم رو انگشت کی میچرخه 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ حالا من یروز میام یه صحبت کوچیک با مدیرتون میکنم ، بعد میبینیم رو انگشت کی میچرخه يادت نره با دكتر سمانه داري ميحرفي ...............درست صحبت كن .......... اين مسود رو بگيريد ديگه هم نزاريد ملاقاتي داشته باشه براي كار من دندون تيز كرده 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دل من از تبار دیوارهای کاهگلی است ساده می افتد ساده میشکند ساده میمیرد دل من تنها سخت میگرید لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ يادت نره با دكتر سمانه داري ميحرفي ...............درست صحبت كن ..........اين مسود رو بگيريد ديگه هم نزاريد ملاقاتي داشته باشه براي كار من دندون تيز كرده من که تا حالا هم ملاقاتی نداشتم باشه دکتر ، اما دیگه باهت قهرم که منو دعوا کردی ( زود رنجی حاد دارم مگه نمیدونی تو ؟ :brodkavelarg: ) من فعلا بعد درس باید برم خدمت مقدس دکتر نگران کارت نباش :imoksmiley: 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ راز دل با کس نگفتم چون ندارم محرمی هر که را محرم شمردم عاقبت رسوا شدم راز دل با آب گفتم تا نگوید با کسی عاقبت ورد زبان ماهی دریا شدم 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من که تا حالا هم ملاقاتی نداشتم باشه دکتر ، اما دیگه باهت قهرم که منو دعوا کردی ( زود رنجی حاد دارم مگه نمیدونی تو ؟ :brodkavelarg: ) من فعلا بعد درس باید برم خدمت مقدس دکتر نگران کارت نباش :imoksmiley: بيا خودم يه گواهي ميدم كه چند سال تو ديونه خونه بودي معافت ميكنند يكم فعالييتت رو بيشتر كن خودم گواهي معافي بهت ميدم 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بيا خودم يه گواهي ميدم كه چند سال تو ديونه خونه بودي معافت ميكنند يكم فعالييتت رو بيشتر كن خودم گواهي معافي بهت ميدم تو منو معاف کن من هرکاری بگی انجام میدم ! برو دکی کارت دیر شد . برگشتی بگو منم بیام . شب 2باره کلاس برقرار میکنیم 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ تو منو معاف کن من هرکاری بگی انجام میدم ! برو دکی کارت دیر شد . برگشتی بگو منم بیام . شب 2باره کلاس برقرار میکنیم دارم ميرم خونه خداحافظ .................خوش باشيد ............. من امدم با چي تو رو خبر كنم توم بيايييييييييي 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دکترررررررررررررررررررررررررر :obm: :imoksmiley::imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دكتر سمانه همه جا هستش هنوز نفس ميكشم صبح اول صبح ارشاد ريخت اينجا همه رو گرفت گفت تو ايام سوگواري .......دامبله ديمبو راه انداختيد الان فقط يه ساز ميزنيم اونم شور ..............دلمون شور ميزنه براي ديونه هاي دستگير شده ........... اگر عزاداري چيزي داري بزار تا همه ابغوره بگيريم دِکـُر سمانههه... قاطی داره یه کیسه آمپول بهش بزنی خوب نمیشه....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دارم ميرم خونه خداحافظ .................خوش باشيد .............من امدم با چي تو رو خبر كنم توم بيايييييييييي دکترا با مریضشون تله پاتی دارن مگه نمیدونی ؟ تازه یه راه دیگه هم هست که نمیشه بهت بگم :persiana__hahaha: (همون ملاقاتی دیروزیه ) خدافظ لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دکترررررررررررررررررررررررررر :obm::imoksmiley::imoksmiley: این یکیو اول بزنم یا اون یکی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دکترا با مریضشون تله پاتی دارن مگه نمیدونی ؟ تازه یه راه دیگه هم هست که نمیشه بهت بگم :persiana__hahaha: (همون ملاقاتی دیروزیه ) خدافظ مسود جوننن من آمپول تچویز میکنم.... این امپولو بهت میزنم یکم درد دارههه.... از این بنفشا برات میزنممم... . . . . . چه خبراااا؟؟؟؟؟ . . . . . . . . . . تموم شد... 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ مسعووووووووووووووووووود بیدار شوووو زنده ای؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ این یکیو اول بزنم یا اون یکی؟؟؟ واااااااااای آمپول نــــــــــــه..:banel_smiley_52: من گناه دارم...:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من اومدم:w963: دیشب با این یارو مسعود وایسادیم تا بوق سگ قرمه سبزی درست کردیم با روده مرده متحرک الان از دانشگا اومدم خوردم جاتون خالی حسابی جا افتاده بود :w963: پیچ مسعودم تو غذام پیدا شد:w963:بیا پیچتو تحویل بگبررررررررررررر:w874: 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من اومدم:w963:دیشب با این یارو مسعود وایسادیم تا بوق سگ قرمه سبزی درست کردیم با روده مرده متحرک الان از دانشگا اومدم خوردم جاتون خالی حسابی جا افتاده بود :w963: پیچ مسعودم تو غذام پیدا شد:w963:بیا پیچتو تحویل بگبررررررررررررر:w874: به من نگو یارو خوشم نمیاد :brodkavelarg: واسه منم نگاه دار بعد کلاس میام میخورم پیچ نبود که میخ بود :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده