roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 16 آبان، 2015 اینجا هیچوقت نمی پاشه تاریخ ثابت کرده روزی دوباره بر می گرده مدال گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مسابقه علمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 16 آبان، 2015 ها خفن شدم شاید قرصا داره اثر میکنه سلام خفن..... چطوریپله برقیه مترو هنوز تو مخمهمگه میشه مگه داریم؟ 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 16 آبان، 2015 شاید قرصا داره اثر میکنه چطوریپله برقیه مترو هنوز تو مخمهمگه میشه مگه داریم؟ خوبممممممم و خستههههههه......... اخ اخ دیدی.....خداییییییییش...........منم هنوز گیجم......چه یهوووووویییییییییی....اصلا چ اتفاقی...... 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 16 آبان، 2015 خوبممممممم و خستههههههه.........اخ اخ دیدی.....خداییییییییش...........منم هنوز گیجم......چه یهوووووویییییییییی....اصلا چ اتفاقی...... دنیا کوچیکه که میگن همینه هاااااااااااا 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 16 آبان، 2015 دنیا کوچیکه که میگن همینه هاااااااااااا اره اما خدایش تاحالا برام اینجوریش اتفاق نیوفتاده بود............خیلی باحال بود..... 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 16 آبان، 2015 اره اما خدایش تاحالا برام اینجوریش اتفاق نیوفتاده بود............خیلی باحال بود..... شاخکای سوده داره تکون میخورهکجایی سوده بیا بیرون ببینم کجا قایم شدی 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 16 آبان، 2015 شاخکای سوده داره تکون میخورهکجایی سوده بیا بیرون ببینم کجا قایم شدی نه قربونت برم...حوصله ندارم.. چه شاخکی..دیدین دیگه همدیگه رو رو پله برقی مترو شاخک نداره فدات شم..یادت رفته مخابرات رمز میخونم...کارم همین..رمزگشایی 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 16 آبان، 2015 نه قربونت برم...حوصله ندارم..چه شاخکی..دیدین دیگه همدیگه رو رو پله برقی مترو شاخک نداره فدات شم..یادت رفته مخابرات رمز میخونم...کارم همین..رمزگشایی چطوری توله وقت کنم یه میتینگ میزارم پوستتو میکنم 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 16 آبان، 2015 چطوری توله وقت کنم یه میتینگ میزارم پوستتو میکنم قربونت برم..خرابم..خیلی خراب... از جمعه به بعد نیستم..از همین حالا بگم 2
Adel00 5292 ارسال شده در 17 آبان، 2015 داریم تعمیرات میکنیم انقد نیا تو دست و پا زمان باز گشایی مجدد رو اعلام میکنم بانو ی شما ما را به سیاهچال فرستاده بود سیاهچال هم تعمیرات دارید ایا ؟ در لباس مبدل فراری تاریخی انجام بدم :gnugghender: 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 18 آبان، 2015 بانو ی شما ما را به سیاهچال فرستاده بود سیاهچال هم تعمیرات دارید ایا ؟ در لباس مبدل فراری تاریخی انجام بدم :gnugghender: فرار چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟کلیدا دم در اویزونه به خودت زحمت نده 3
Adel00 5292 ارسال شده در 18 آبان، 2015 فرار چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟کلیدا دم در اویزونه به خودت زحمت نده خب دیوونم دیگه :ws3::ws3::ws3::ws3: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 19 آبان، 2015 خب دیوونم دیگه :ws3::ws3::ws3::ws3::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: عادل؟؟؟ ننه تو چرا انقد واقعا لوسی هان این لوس بازیا چیه تو گاهنوشته ها مینویسی انقد بدم میاد ازین لوس بازیا.....قهر کردیم بعد آشتی کردیم ایییییییییییییییش 2
Adel00 5292 ارسال شده در 19 آبان، 2015 عادل؟؟؟ننه تو چرا انقد واقعا لوسی هان این لوس بازیا چیه تو گاهنوشته ها مینویسی انقد بدم میاد ازین لوس بازیا.....قهر کردیم بعد آشتی کردیم ایییییییییییییییش ننه جون اینکه مشکل نداره خب میرم مینویسم اشتی کردیم بعد قهر کردیم :ws3::ws3::ws3: 3
Eghlid.Habibi 55 ارسال شده در 19 آبان، 2015 یه بچه گربه درست پشت پنجره نشسته همراه با من به tv زل زده ... شاید به این موضوع نیز فکر میکنه که به همین زودی اینترنت مجانی راه اندازی میشه ... اگه بشه چی میشه !؟ فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk 4
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 20 آبان، 2015 یه بچه گربه درست پشت پنجره نشسته همراه با من به tv زل زده ...شاید به این موضوع نیز فکر میکنه که به همین زودی اینترنت مجانی راه اندازی میشه ... اگه بشه چی میشه !؟ فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk شما خوب نمیشی باید شربت مخصوص بخوری 2
Adel00 5292 ارسال شده در 20 آبان، 2015 :4chsmu1: شما اشتباه اومدی دارالمجانین یقین به شک شما باید به یک دندون پزشک حاذق جهت ارتودنسی دندون مراجعه کنی :ws3::ws3: چه لبخندیه ... 1
ارسال های توصیه شده