ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 20 مهر، 2015 دل واپس؟ دل واپس نداریم ما اینجا هچ موشکل یوخدی داریم اینجا نباشن چک میکنن اینجا هم دلواپس میشن هیس صداشو در نیار 4
masi eng 47044 ارسال شده در 20 مهر، 2015 این منم مهناز .فوضول نمیتونه یه جا بشینه این مریم عزیزم همش داره کار میکنه افشین . برو حالشو ببر سوده . بچم همیشه شیک و پیککه اینم سلامته لباس نو خریده داره بهتون نشون میده. این دوتا توله سگم تو حیاط پشتی بودن چرا من اینجوری؟ 4
masi eng 47044 ارسال شده در 20 مهر، 2015 :w000:یه قرص ارام بخش بهم بدین برم تخت بخوابم چرااونوقت.. قرص ارامبخش چیه.. برو یه لیوان عرق بیدمشک بخور خوب میشی... 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 20 مهر، 2015 چرااونوقت.. قرص ارامبخش چیه.. برو یه لیوان عرق بیدمشک بخور خوب میشی... نمی خوامممممممممممممم 4
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 20 مهر، 2015 نمی خوامممممممممممممم قرص نداریم تموم شده اینجا مصرف بالاس همه اور دوزیم :obm: البته من چندتا دارم مهندس ولی خب خودتون بهتر میدونید اوضاع کساده مجبورم آزاد بفروشم 4
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 21 مهر، 2015 قرص نداریم تموم شده اینجا مصرف بالاس همه اور دوزیم :obm: البته من چندتا دارم مهندس ولی خب خودتون بهتر میدونید اوضاع کساده مجبورم آزاد بفروشم خجالت نمیکشی به برادر شوهرت قرص ازاد میفروشی؟؟؟؟تو نمیدونی سهند برادر بزرگ تره منه؟؟؟:icon_pf (34): 3
afshin18 11175 ارسال شده در 22 مهر، 2015 یه عده فکر کردن من اسکول و دلقک هستم با عذر خواهی از تمام دوستان خوبم دیگه من تا یه مدت که عمل تخریب این افراد رو انجام بدم هیچ نوع شوخی با کسی ندارم 5
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 22 مهر، 2015 یه عده فکر کردن من اسکول و دلقک هستم با عذر خواهی از تمام دوستان خوبم دیگه من تا یه مدت که عمل تخریب این افراد رو انجام بدم هیچ نوع شوخی با کسی ندارم یا ابرفرض... باز چی شده؟؟؟ قرار بود ک خودتو درگیر دنیای مجازی نکنی که زدی زیر قولت؟؟؟؟ 3
afshin18 11175 ارسال شده در 22 مهر، 2015 یا ابرفرض...باز چی شده؟؟؟ قرار بود ک خودتو درگیر دنیای مجازی نکنی که زدی زیر قولت؟؟؟؟ اتفاق خاصی نیافتاده دوس دارم شخصیتم رو تغییر بدم و همونی باشم که تو دنیای واقعی هستم 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 22 مهر، 2015 اتفاق خاصی نیافتاده دوس دارم شخصیتم رو تغییر بدم و همونی باشم که تو دنیای واقعی هستم خوب این خیلی خوبه اما نباید اعصاب خودتو ک خورد کنی اینجا هرکی هر غلطی بخواد بکنه به خودش مربوطه تو اصن بهش فک نکن الانم اعصابت خورده زود تصمیم نگیر 5
afshin18 11175 ارسال شده در 22 مهر، 2015 خوب این خیلی خوبهاما نباید اعصاب خودتو ک خورد کنی اینجا هرکی هر غلطی بخواد بکنه به خودش مربوطه تو اصن بهش فک نکن الانم اعصابت خورده زود تصمیم نگیر اتفاقا الان هیچ اعصاب خوردی ندارم 4 ساعت آهنگ مخصوص اعصاب خوردی گوش دادن الان دقیقا می فهمم چیکار می کنم کلا هیچوقت تو اعصاب خوردی کاری نکردم اگر هم کاری کردم بهش فکر کردم ولی وانمود کردم اعصابم خورد هست که طرف کمتر ناراحت شه 5
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 22 مهر، 2015 اتفاقا الان هیچ اعصاب خوردی ندارم 4 ساعت آهنگ مخصوص اعصاب خوردی گوش دادن الان دقیقا می فهمم چیکار می کنمکلا هیچوقت تو اعصاب خوردی کاری نکردم اگر هم کاری کردم بهش فکر کردم ولی وانمود کردم اعصابم خورد هست که طرف کمتر ناراحت شه خیلی نمیفهمم چی میگه چی شده اما اب و هوای ولایت نمیسازه از وقتی رفتی ناراحتی برگرد تهران :دی الانم ب نظرم برو بخواب یکمی هوم؟؟؟ 5
afshin18 11175 ارسال شده در 22 مهر، 2015 خیلی نمیفهمم چی میگه چی شدهاما اب و هوای ولایت نمیسازه از وقتی رفتی ناراحتی برگرد تهران :دی الانم ب نظرم برو بخواب یکمی هوم؟؟؟ داری با کی حرف می زنی ؟ کی چی میگه ؟ مخاطب حرفت کی هست؟ شوخی ممنوع تازه بیدار شدم بعد کار دارم 5
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 22 مهر، 2015 داری با کی حرف می زنی ؟ کی چی میگه ؟ مخاطب حرفت کی هست؟شوخی ممنوع تازه بیدار شدم بعد کار دارم برو بابا :دی زده ب سرتا باز.... اوکی 5
afshin18 11175 ارسال شده در 22 مهر، 2015 برو بابا :دیزده ب سرتا باز.... اوکی نه نزده تصمیم گرفتم در محیطی که اکثریت رو نمی شناسم شوخی نکنم 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 22 مهر، 2015 خجالت نمیکشی به برادر شوهرت قرص ازاد میفروشی؟؟؟؟تو نمیدونی سهند برادر بزرگ تره منه؟؟؟:icon_pf (34): :aghosh: 3
ارسال های توصیه شده