ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ دل واپس؟ دل واپس نداریم ما اینجا هچ موشکل یوخدی داریم اینجا نباشن چک میکنن اینجا هم دلواپس میشن هیس صداشو در نیار 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ این منم مهناز .فوضول نمیتونه یه جا بشینه این مریم عزیزم همش داره کار میکنه افشین . برو حالشو ببر سوده . بچم همیشه شیک و پیککه اینم سلامته لباس نو خریده داره بهتون نشون میده. این دوتا توله سگم تو حیاط پشتی بودن چرا من اینجوری؟ 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ :w000: یه قرص ارام بخش بهم بدین برم تخت بخوابم 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ :w000:یه قرص ارام بخش بهم بدین برم تخت بخوابم چرااونوقت.. قرص ارامبخش چیه.. برو یه لیوان عرق بیدمشک بخور خوب میشی... 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ چرااونوقت.. قرص ارامبخش چیه.. برو یه لیوان عرق بیدمشک بخور خوب میشی... نمی خوامممممممممممممم 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ نمی خوامممممممممممممم قرص نداریم تموم شده اینجا مصرف بالاس همه اور دوزیم :obm: البته من چندتا دارم مهندس ولی خب خودتون بهتر میدونید اوضاع کساده مجبورم آزاد بفروشم 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ قرص نداریم تموم شده اینجا مصرف بالاس همه اور دوزیم :obm: البته من چندتا دارم مهندس ولی خب خودتون بهتر میدونید اوضاع کساده مجبورم آزاد بفروشم خجالت نمیکشی به برادر شوهرت قرص ازاد میفروشی؟؟؟؟تو نمیدونی سهند برادر بزرگ تره منه؟؟؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ یه عده فکر کردن من اسکول و دلقک هستم با عذر خواهی از تمام دوستان خوبم دیگه من تا یه مدت که عمل تخریب این افراد رو انجام بدم هیچ نوع شوخی با کسی ندارم 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ یه عده فکر کردن من اسکول و دلقک هستم با عذر خواهی از تمام دوستان خوبم دیگه من تا یه مدت که عمل تخریب این افراد رو انجام بدم هیچ نوع شوخی با کسی ندارم یا ابرفرض... باز چی شده؟؟؟ قرار بود ک خودتو درگیر دنیای مجازی نکنی که زدی زیر قولت؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ یا ابرفرض...باز چی شده؟؟؟ قرار بود ک خودتو درگیر دنیای مجازی نکنی که زدی زیر قولت؟؟؟؟ اتفاق خاصی نیافتاده دوس دارم شخصیتم رو تغییر بدم و همونی باشم که تو دنیای واقعی هستم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ البته مسائل ریزی هست ولی خیلی مهم نیست 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اتفاق خاصی نیافتاده دوس دارم شخصیتم رو تغییر بدم و همونی باشم که تو دنیای واقعی هستم خوب این خیلی خوبه اما نباید اعصاب خودتو ک خورد کنی اینجا هرکی هر غلطی بخواد بکنه به خودش مربوطه تو اصن بهش فک نکن الانم اعصابت خورده زود تصمیم نگیر 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ خوب این خیلی خوبهاما نباید اعصاب خودتو ک خورد کنی اینجا هرکی هر غلطی بخواد بکنه به خودش مربوطه تو اصن بهش فک نکن الانم اعصابت خورده زود تصمیم نگیر اتفاقا الان هیچ اعصاب خوردی ندارم 4 ساعت آهنگ مخصوص اعصاب خوردی گوش دادن الان دقیقا می فهمم چیکار می کنم کلا هیچوقت تو اعصاب خوردی کاری نکردم اگر هم کاری کردم بهش فکر کردم ولی وانمود کردم اعصابم خورد هست که طرف کمتر ناراحت شه 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اتفاقا الان هیچ اعصاب خوردی ندارم 4 ساعت آهنگ مخصوص اعصاب خوردی گوش دادن الان دقیقا می فهمم چیکار می کنمکلا هیچوقت تو اعصاب خوردی کاری نکردم اگر هم کاری کردم بهش فکر کردم ولی وانمود کردم اعصابم خورد هست که طرف کمتر ناراحت شه خیلی نمیفهمم چی میگه چی شده اما اب و هوای ولایت نمیسازه از وقتی رفتی ناراحتی برگرد تهران :دی الانم ب نظرم برو بخواب یکمی هوم؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ خیلی نمیفهمم چی میگه چی شدهاما اب و هوای ولایت نمیسازه از وقتی رفتی ناراحتی برگرد تهران :دی الانم ب نظرم برو بخواب یکمی هوم؟؟؟ داری با کی حرف می زنی ؟ کی چی میگه ؟ مخاطب حرفت کی هست؟ شوخی ممنوع تازه بیدار شدم بعد کار دارم 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ داری با کی حرف می زنی ؟ کی چی میگه ؟ مخاطب حرفت کی هست؟شوخی ممنوع تازه بیدار شدم بعد کار دارم برو بابا :دی زده ب سرتا باز.... اوکی 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ برو بابا :دیزده ب سرتا باز.... اوکی نه نزده تصمیم گرفتم در محیطی که اکثریت رو نمی شناسم شوخی نکنم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ خجالت نمیکشی به برادر شوهرت قرص ازاد میفروشی؟؟؟؟تو نمیدونی سهند برادر بزرگ تره منه؟؟؟:icon_pf (34): :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده