masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ کل اتاقارو بدیم به تو؟؟؟؟؟؟!!!!!میترسم بهت بد بگذره:vahidrk: افشین قانون بزاره تو هم مدیریت کنی!!!!!!هیچی دیگه پس فردا هم کلا بیان در اینجارو گل بگیرن:vahidrk: باشه نخواستم مال خودتون.. خوبه.. مدیریتم نمیخوام. 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ باشه نخواستم مال خودتون.. خوبه.. مدیریتم نمیخوام. الکی قیافتو مظلوم نکن واسه من بدو برو تو اتاقت . دز داروهات بردم بالا بخوری دیگه توهم مدریت نمیزنی در ضمن شبا هم در اتاقتو ببند بخواب صدای خرو پفت تا طبقه 4 میاد 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ الکی قیافتو مظلوم نکن واسه من بدو برو تو اتاقت .دز داروهات بردم بالا بخوری دیگه توهم مدریت نمیزنی در ضمن شبا هم در اتاقتو ببند بخواب صدای خرو پفت تا طبقه 4 میاد اع فهمیدی؟ دارو نمیخورم دیگه مدیریت نخواستم اتاق ندارم قصر دارم.. مریم جون بهم دادههههه 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اع فهمیدی؟دارو نمیخورم دیگه مدیریت نخواستم اتاق ندارم قصر دارم.. مریم جون بهم دادههههه عه عه عه عه بیا بیرون از اونجا. مریم خودش تحت تاثیر داروهه .اونجا انبار و سرد خونست توش گوشت ادم نگه میداریم برای استیک و کتلت با چربی شیکمبیا برو تو اتاقت بچه جون تا نیومدم ببرمت 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ غرغر نکن تا 2 ماه همون جا باید بمونی اتاق خالی نداریم فعلا بیا اتاق ها عوض به کسی چیزی نمی گویم به جون مادر زن آدم 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ بیا اتاق ها عوض به کسی چیزی نمی گویم به جون مادر زن آدم :banel_smiley_4: گشنته بگو یکیو بیارم سر ببرم کباب کنم بخوری.ما رسم نداریم مریض اینجا گشنه بمونه 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ به به به ... گوشت کبابی دندان شیر می طلبد بیا طبقه ی من کباب بزنیم البته ایشان گویا ادم فضایی می باشن 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ عه عه عه عه بیا بیرون از اونجا. مریم خودش تحت تاثیر داروهه .اونجا انبار و سرد خونست توش گوشت ادم نگه میداریم برای استیک و کتلت با چربی شیکمبیا برو تو اتاقت بچه جون تا نیومدم ببرمت معلومه حالت خوب نیست روزبه افشین اینو ببر زیرزمین ...جالش بدهههه وای از این عکسای جنازه نزار روزبه اینجا واقعی روزبه خوب میشی 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ به به به ... گوشت کبابی دندان شیر می طلبد بیا طبقه ی من کباب بزنیم البته ایشان گویا ادم فضایی می باشن اره فضاییه اینا گوشتشون خیلی ترد تره خوراک کباب روزبه کرک لطفا بیا تو اتاقم معلومه حالت خوب نیست روزبهافشین اینو ببر زیرزمین ...جالش بدهههه وای از این عکسای جنازه نزار روزبه اینجا واقعی روزبه خوب میشی اینم ببندینش تو اتاقش از عصر دارم بهش میگم برو تو اتاقت داره اینجاها راه میره:icon_razz:بدو برو ببینم .قرصاتو خوردی یا بیام امپول بزنم بهت 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اره فضاییه اینا گوشتشون خیلی ترد تره خوراک کباب بیا تو اتاقم اینم ببندینش تو اتاقش از عصر دارم بهش میگم برو تو اتاقت داره اینجاها راه میره:icon_razz:بدو برو ببینم .قرصاتو خوردی یا بیام امپول بزنم بهت هرکی منو گرفت:hapydancsmil:خولدم خولدمممم نه امپول نه 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ هرکی منو گرفت:hapydancsmil:خولدم خولدممممنه امپول نه باشه دیگه خودت خواستی بگیریمت بقیش پای خودته دیگه تا میتونی تند بدوووووووووووووووووووووووووو 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ باشه دیگه خودت خواستی بگیریمت بقیش پای خودته دیگه تا میتونی تند بدوووووووووووووووووووووووووو 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ میری تو اتاقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ میری تو اتاقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_razz: اه اه اه چقدر خشن.. یه ذره از خشونتت بزار کنار بابا.. باشه میرم.. 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ این منم مهناز .فوضول نمیتونه یه جا بشینه این مریم عزیزم همش داره کار میکنه افشین . برو حالشو ببر سوده . بچم همیشه شیک و پیککه اینم سلامته لباس نو خریده داره بهتون نشون میده. این دوتا توله سگم تو حیاط پشتی بودن 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اینم منم به سلامتی دل وا پ س ان 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اینم منم به سلامتی دل وا پ س ان دل واپس؟ دل واپس نداریم ما اینجا هچ موشکل یوخدی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده