.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ باشه هر کی خواست براش مینویسم اولیش خودمم قربونت بنویس 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ :ws28:........بالاخره موفق شدم....... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ امیدوارم فقط شاد باشی بقیه چیزا مهم نیست ممنونم همچنین شما 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ .....خوابیدید تا این وقت شب کدوم گوری بودی دخترم؟این خونه صاحاب نداره که تو الان میای؟:vahidrk: تقصیر اون دادشه بی غیرتته 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اعتماد به نفس منو برای همه نوشتم :ws28: تقدیم به روزبه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تقدیم به افشین : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تقدیم به مهناز : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روزبه برا منم بنویس :)) 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ .....خوابیدید سلام مهناز خانوم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ تا این وقت شب کدوم گوری بودی دخترم؟این خونه صاحاب نداره که تو الان میای؟:vahidrk:تقصیر اون دادشه بی غیرتته پشت درو قفل کرده بودی......از رو دیوار داشتم میومدم.....پلیس گرفتم...........از پاسگا زنگ زدن خونه جواب ندادی........منم همشونو زدم فرار کردم..... از بس کتک خورده.....از دستم له شده..... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ افشین کجایی؟:vahidrk:دخترمو چی کار کردی ؟:vahidrk: هر چیمیگردم نیست:vahidrk: فرستادمش گاوا رو بدوشه تا این وقت شب کدوم گوری بودی دخترم؟این خونه صاحاب نداره که تو الان میای؟:vahidrk:تقصیر اون دادشه بی غیرتته تقصیر من چیه بهش می گم کجا می ری بهم فحش می ده اعتماد به نفس منو برای همه نوشتم :ws28: تقدیم به روزبه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تقدیم به افشین : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تقدیم به مهناز : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روزبه برا منم بنویس :)) خیلی عالی بود دمت گرم 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام مهناز خانوم سلام مامان مریمی.....:hapydancsmil:.......مرســــــــی خیلی زیبا بود..... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ باشه هر کی خواست براش مینویسم این تقدیم به روزبه عزیزم واسه همه مینویسماااااااااا وسواس دارم یکمی..طول میکشه فقط برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ چی شده افشین ؟؟؟ اور دوز کردی ؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ چی شده افشین ؟؟؟ اور دوز کردی ؟؟؟ وای من عاشق این قرصام خیلی قرص بدی هست یه بار خوردم هنوز بعد 2 سال باز می بینمش هوس می کنم 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ بچه ها منم دوس دارم بنویسم ولی دست خطم خیلی افتضاح هست بی خیال شم بهتره 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ وای من عاشق این قرصامخیلی قرص بدی هست یه بار خوردم هنوز بعد 2 سال باز می بینمش هوس می کنم :vahidrk: چقدر پول داری ؟ ببین معاملمون بشه برات دو بسته میارم :)) 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ وای من عاشق این قرصامخیلی قرص بدی هست یه بار خوردم هنوز بعد 2 سال باز می بینمش هوس می کنم :vahidrk:......خودت دلت میخواد کتک بخوری...:vahidrk:......پس تو بودی 2سال پیش از تو اتاقم برداشتیش..... 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ :vahidrk: چقدر پول داری ؟ ببین معاملمون بشه برات دو بسته میارم :)) یه بار بود اصلا فردا میرم دکتر می گم برام بنویسه سر لجبازی با تو بسته ای چند می فروشی؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ :vahidrk:......خودت دلت میخواد کتک بخوری...:vahidrk:......پس تو بودی 2سال پیش از تو اتاقم برداشتیش..... نه اون سری کار بابات بود 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده