afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ بشین تا بدم:ws28: تو اعتیاد داری یک طرفه طلاق می گیریم 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ میرم پیش گندم وکالتمو برعهده بگیره برو وکیل بگیر مهریت دوتا ربع سکه هست.نمیخوای؟ اگه نمیخوای بگو بندازم صندوق صدقه بچه هامم ور میدارم میبرم هم پسرمو هم دخترمو تو صلاحیت بچه نگه داشتن نداری همش پای نتی 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ برو وکیل بگیر مهریت دوتا ربع سکه هست.نمیخوای؟اگه نمیخوای بگو بندازم صندوق صدقه بچه هامم ور میدارم میبرم هم پسرمو هم دخترمو تو صلاحیت بچه نگه داشتن نداری همش پای نتی ok... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ تو اعتیاد داری یک طرفه طلاق می گیریم دم در اوردی دارم برات دستم به تو که میرسه 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ ok... قبول کردی؟ نه منو تنها نذار بچه ها به مادر احتیج دارن 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ قبول کردی؟نه منو تنها نذار بچه ها به مادر احتیج دارن مگه نگفتی پای نتم و صلاحیت ندارم؟ برو بچه هارم ببر یه مادر با صلاحیتم براشون پیدا کن 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ مگه نگفتی پای نتم و صلاحیت ندارم؟ برو بچه هارم ببر یه مادر با صلاحیتم براشون پیدا کن مــو پریشان به شکار آمــــد و بعد از آن روز مــن پریشانم و او گیره به گیسو زده است قهر نکن بانو اواتار جدید مبارک 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ دم در اوردیدارم برات دستم به تو که میرسه مادرم در اولویت هست 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ مــو پریشان به شکار آمــــد و بعد از آن روزمــن پریشانم و او گیره به گیسو زده است قهر نکن بانو اواتار جدید مبارک مرسی مادرم در اولویت هست :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ مادرم در اولویت هست :hrqr6zeqheyjho1f9mx:evilsmile: مرسی :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ مرسی :vahidrk: ازت حمایت نکنم؟ 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ ازت حمایت نکنم؟ منظورتو بد متوجه شدم sorry :mbj6ivxkw3ccem7bie7 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ منظورتو بد متوجه شدم sorry :mbj6ivxkw3ccem7bie7 مامان من تو رو به جز با پورشه با هیچی عوض نمی کنم 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ مامان من تو رو به جز با پورشه با هیچی عوض نمی کنم پسر پولکی خودمی منم تو رو فقط با پورشه عوض میکنم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ پسر پولکی خودمی منم تو رو فقط با پورشه عوض میکنم من سر راهیم من مامان واقعیم رو می خوام 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ من سر راهیممن مامان واقعیم رو می خوام تن شوهر مرحوممو تو قبر نلرزون بنده خدا به خاطر بزرگ کردن تو جوون مرگ شد :w888: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ تن شوهر مرحوممو تو قبر نلرزون بنده خدا به خاطر بزرگ کردن تو جوون مرگ شد :w888: به من چه سر مسخره بازی خودش مرد آخه کدوم آدم عاقل وقتی آهنش کمه میخ می خوره 4 لینک به دیدگاه
beautiful mind 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ به به خوش اومدی.بستنی میخوری؟ نوش جونت روزه ام تو اینجا چکاره ای و کارت چیه؟ ساقی بستنی هستی؟ یا سوپری داری؟ 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ نوش جونت روزه امتو اینجا چکاره ای و کارت چیه؟ ساقی بستنی هستی؟ یا سوپری داری؟ بیا این بستنی رو بخور خودت میفهمی عجله نکن:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
beautiful mind 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ بیا این بستنی رو بخور خودت میفهمی عجله نکن:gnugghender: جااان مرسی داری بقیه بچه هارو هم مهمون نمیکنی گارسون؟ بخصوص اون دیروزیه بد عنق 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده