roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ من میگم کف دستم مو نداره تو میگی بکن :icon_razz: بیاید اینم ستاره هر کی میخواد برداره ( شعر شد :)) ) پستاشو چرا پاک کردی حالا من نحوندم درسته مسئولی ولی بزرگتری گفتن کوچیکتری گفتن زنی گفتن شوهری گفتن مشورتی گفتن:icon_razz:میدونی از تو اونا چقدر سوژه میشد در بیاری؟؟؟؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ پستاشو چرا پاک کردی حالا من نحوندم درسته مسئولی ولی بزرگتری گفتن کوچیکتری گفتن زنی گفتن شوهری گفتن مشورتی گفتن:icon_razz:میدونی از تو اونا چقدر سوژه میشد در بیاری؟؟؟؟:vahidrk: سوژه ای نبود تو همشون داشت به من میگفت شعرات مزخرفه کلا دیوار من از همه کوتاهتره... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ :ws28: افشین این بچه کجا رفت بگو بیاد اینارو ور داره بزنه همونجا که میخواست بزنه.ولی بهش بگو عکس بگیره برامون بفرسته ببینیم بهش میاد یا نه:ws28::ws28: والا نمی دونم فعلا کمین کنیم تا اومد اهداش کنیم بعد بریم ببینیم ارزش ستاره داره یا نه پستاشو چرا پاک کردی حالا من نحوندم درسته مسئولی ولی بزرگتری گفتن کوچیکتری گفتن زنی گفتن شوهری گفتن مشورتی گفتن:icon_razz:میدونی از تو اونا چقدر سوژه میشد در بیاری؟؟؟؟:vahidrk: چیز خاصی از دست ندادی اعصاب خردی و دعوای مزخرف بود ولی دهن سرویس این سینه رو چه جوری پیدا کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سوژه ای نبودتو همشون داشت به من میگفت شعرات مزخرفه کلا دیوار من از همه کوتاهتره... دیوار نداری شاید 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ پستاشو چرا پاک کردی حالا من نحوندم درسته مسئولی ولی بزرگتری گفتن کوچیکتری گفتن زنی گفتن شوهری گفتن مشورتی گفتن:icon_razz:میدونی از تو اونا چقدر سوژه میشد در بیاری؟؟؟؟:vahidrk: :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ دیوار نداری شاید شایدم... هرکی حوصلش سر بره میاد دوتا ب من میگه میره جوابشونم میدم بی حیا میشم.. ای بابا 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سوژه ای نبودتو همشون داشت به من میگفت شعرات مزخرفه کلا دیوار من از همه کوتاهتره... شعر سرش نمشده غصه نخور والا نمی دونم فعلا کمین کنیم تا اومد اهداش کنیم بعد بریم ببینیم ارزش ستاره داره یا نه چیز خاصی از دست ندادی اعصاب خردی و دعوای مزخرف بود ولی دهن سرویس این سینه رو چه جوری پیدا کردی؟ یهو چشم خورد ترکیدم از خنده.یه لحظه تصور کن ستاره های مریمو رو ... شایدم...هرکی حوصلش سر بره میاد دوتا ب من میگه میره جوابشونم میدم بی حیا میشم.. ای بابا :banel_smiley_4: زبون درازی میکنی؟ طلاق:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ زبون درازی میکنی؟ طلاق:vahidrk: بیا بریم طلاقت بدم :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ شعر سرش نمشده غصه نخور یهو چشم خورد ترکیدم از خنده.یه لحظه تصور کن ستاره های مریمو رو ... زبون درازی میکنی؟ طلاق:vahidrk: مهریه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ بیا بریم طلاقت بدم :vahidrk: مامان دهنش رو سرویس کن 10000 هزار سکه رو از حلقومش بکش بیرون 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ مهریه دوتا ربع سکه به نیت دو طفلان مسلم 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ مامان دهنش رو سرویس کن 10000 هزار سکه رو از حلقومش بکش بیرون یه ویلای انتالیا هم به نامم کرده مهریه ام رو میذارم اجرا مهاجرت میکنیم ترکیه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ دوتا ربع سکه به نیت دو طفلان مسلم نذار کارمون به دادگاه بکشه یه ویلای انتالیا هم به نامم کرده مهریه ام رو میذارم اجرا مهاجرت میکنیم ترکیه من ترکیه رو دوس ندارم بفروشیم بریم یه جای دیگه 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ نذار کارمون به دادگاه بکشه من ترکیه رو دوس ندارم بفروشیم بریم یه جای دیگه کجا مثلا ؟ میخوای مهاجرت کنیم دارالمجانین شعبه آمریکا 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ کجا مثلا ؟ میخوای مهاجرت کنیم دارالمجانین شعبه آمریکا نه اونجا خطرناک هست بریم آلپ اسکی کنیم 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ نه اونجا خطرناک هست بریم آلپ اسکی کنیم باشه بذار مهریمو از روزبه بگیرم میریم 2 لینک به دیدگاه
beautiful mind 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ :ws28:دریمی 2 3 تا بده بهش بذاره فک کنم بهش بیاد:ws28: چیه؟ نوشتم سینه هام به وجد اومدی؟ کف نکنی رو دستمون بمونی:icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ یه ویلای انتالیا هم به نامم کرده مهریه ام رو میذارم اجرا مهاجرت میکنیم ترکیه نذار کارمون به دادگاه بکشه من ترکیه رو دوس ندارم بفروشیم بریم یه جای دیگه چیه؟ نوشتم سینه هام به وجد اومدی؟کف نکنی رو دستمون بمونی:icon_pf (34)::icon_pf (34): به به خوش اومدی.بستنی میخوری؟ 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ باشه بذار مهریمو از روزبه بگیرم میریم بشین تا بدم:ws28: 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ بشین تا بدم:ws28: میرم پیش گندم وکالتمو برعهده بگیره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده